Başlat tuşuna bas , hızı yalan yavaş arttır , 3 başlangıçtır sonra 4 yap sonra 4.5 galan ayak hızına göre soldaki turkuaz olanda eğim onuda 7-8-9-10 artık hız ve zorluk derecesini sen ayarla durmak istediğinden bir ip veya kırmızı bişey vardır ona vur veya hızı düşürerek durdur
Sırf açık giyiniyorum diye obje mi oluyorum abi gerçekten sizin gibi şrefsizler neden yaşıyor ya bi ölseniz mi artık nefes alıp vermeniz bile Tanrıya hakaret mk
İstediğini giyin, ama bu tarz sitelerde profil yaparsan tamamiyle ilgi meraklisi bi obje sifatini yapiştirirm uç şurdan senin gibileri kullanip atiyorum
Knk hayvan gibi spor yaptım, beslenmeme dikkat ettim o kadar yani , ama gerçekten ayı gibiydim ya öküzün önde gideniydim öz eleştri iyi bişey bence hhebdbdbebbdb
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19Mersiii
Bi yorumda görmüştümde 50 kilo falan verdim diyordun ASWAFCBRZCRADGSDCHGSSFRSFSDRS
Doğru kankada şu an an zayifim ve bu hakka sahibim ahhhahhahhaa, dalgasina yazmiştim ciddiye alma
Geçmişinde obez olan birinin böyle demesi aşırı komik değil mi ya ciddiye almaktan çok haykırıyorum şu an sana sdfoksakzakzagsafsafa
Allah beni senin seviyene getirmesin karşim😂
Evladım trolüne yazdım diyorum hayirdir ya sen kimsinki benim seviyeme geliceksin bi bokum değilsin obje seni
Sırf açık giyiniyorum diye obje mi oluyorum abi gerçekten sizin gibi şrefsizler neden yaşıyor ya bi ölseniz mi artık nefes alıp vermeniz bile Tanrıya hakaret mk
İstediğini giyin, ama bu tarz sitelerde profil yaparsan tamamiyle ilgi meraklisi bi obje sifatini yapiştirirm uç şurdan senin gibileri kullanip atiyorum
Puhaa olum sana bu tiple kim bakıyo yolda görsem yolumu değiştiririm maymun suraat
Objeciğim keşke sende orani burani koycagina şişko tipini koysaydinda yorumlasaydik nnsnsndndnnrbrbfbdb
Dedi geçmişinde obez olan ayı
Harbi knk ne yuttun sen 50 kilo vermek nee
Knk hayvan gibi spor yaptım, beslenmeme dikkat ettim o kadar yani , ama gerçekten ayı gibiydim ya öküzün önde gideniydim öz eleştri iyi bişey bence hhebdbdbebbdb
Ondan sonra napim
Start
Ne alaka
Çalışmıyor ya
Koşu bandı olduğunu yazsaydın arkadaşlara merak etmesinler bende espri olsun diye yazdım 100 lira vereyim diye
Sorun değil
Değildi açtım şimdi
Tamam start a bas 😀