Selam arkadaşlar 😇
Benim ilgim her zaman doğar sporlarına olmuştur. Özellikle yamaç paraşütünü çok severim.🪂
Siz hangi tür sporu seviyorsunuz? Pilates, fitness ve masa tenisi gibi salon sporlarını mı yoksa rafting, dalış, yamaç paraşütü ve kaya tırmanışı gibi doğa sporlarını mı?🌸
Benim ilgim her zaman doğar sporlarına olmuştur. Özellikle yamaç paraşütünü çok severim.🪂
Siz hangi tür sporu seviyorsunuz? Pilates, fitness ve masa tenisi gibi salon sporlarını mı yoksa rafting, dalış, yamaç paraşütü ve kaya tırmanışı gibi doğa sporlarını mı?🌸
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1735Doğa sporu anlayışında maşallahmış yani ekstrem olmayan herhangi bisey yok 🤣🤣
Salonda hata yaparsan incinirsin doğada hata yaparsan kırılırsın 🤣🤣🤣
Doğa sporu ama bu her zaman mümkün olmuyor. Büyük oranda salon sporu yapıyorum
Doğa sporları kalp ben. Özellikle doğa içinde koşmaya bayılıyorum.
Bir süredir evde çalışıyorum spor salonuna gitmiyorum ama dağda trecking kamp yapıyoruz
İkisininde yeri ayrı. Squash ı doğada oynayamayız. Öncelik doğada yapılacak aktiviteler
Bütçe meselesi olduğu için spor salonunu tercih ederdim.
Dalış parasailing hiking tırmanma ve bisikleti çok severim.
Doğa sporları hem geziyorsun bolca hem de spor oluyor
guzel ulkemde low refah yuzunden yapabildigim tek spor 12 saat calistigim is ve market alisverisi (temel gidalar) izlemeye gelirsek doga sporlarini daha cok seviyorum, aksiyon dolu filan. fakat salon sporlari doga sporlarina gore daha guvenli.
Tabiki de Doğa ☘️ Yeşillik Var Huzur var 😊
ikiside yorar
en ıyısı yatak sporları
Salon sporları ilgimi çekmiyor.
Doğa sporları tabi kii.
Fethiye ye gelirsen yardımcı olurum, ücretlerde
Doğa varken doğa derim arkadaş
Doğa daha cazip
Ama ikisinide yapmıyorum
Zaman bulmak ve ulaşmak daha kolay
Spor salonları sıkıcı geliyor doğayı seviyorum
Ben e-spor u tercih ediyorum... :)