Evet arkadaşlar son 13 maçta 3 galibiyet 5 beraberlik ve 5 yenilgi alan fenerbahçe'nin başkanı ali koç sezon sonunda şampiyon olacağız dedi! Bende diyorum başkan bırak artık palavrayı ve istifa et! Bu takım bırak şampiyon olmayı bu lig'te ikinci bile olamaz! Yalanın kemiği yok ki diline batsın başkan bol keseden sallıyor! 😂 Ne düşünüyorsunuz?
Valla bir Fenerbahçeli olarak içim acıyor. Ne şampiyonluğu bu gidişle? Ali başkanı severim ama gerçekten ne dediğini çok bilmeden konuşuyor. Başkan olduğu ilk zamanlar dedi ben büyük klüplerle aram iyi sponsorlarım var. Çok büyük futbolcular getirebiliriz diye Mesut dışında hani elle tutabilen biri? Herkes Aziz başkanı kötüledi. Ali Koç gelsin daha iyi olacağız dediler. Ortada başarı yok. Acilen yönetim değişmeli düzgün bir yapılandırmaya gidilmeli. Zaten çoğu taraftar da artık onu istemiyor.
Fenerbahceli degilim fakat ilk Ali koc secildiginde bu adam hem ekonomik hemde ligde basri saglar olarak düşündüm. Aşırı yaniltti beni de, ortada hic bir kulvarda basarisi yok ustelik. Lig şuanda bitmis konumda Trabzon gogusler şampiyonluğu
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş