Merhaba, daha önce HIIT cardio denediniz mi? Eğer denemediyseniz tavsiye ederim, uyurken bile kalori yakımı sağlıyor ancak tek başına yetersiz olur. Kardiyo dışında kilonuzun 1,5 katı protein alarak desteklemelisiniz. Gereksiz fazla yağ alımından kaçınıp, şeker ve alkolden uzak durmalısınız.
Merhaba, bir baktım ben 10. dakikasında yere bayılırım valla
Soran
4 ay
Sadece basene odaklı egzersizler nelerdir?
En İyi Kız Görüşü
Gizli Üye
4 ay
Merhaba benimde tüm yağlarım alt bölgemde maalesef ki Lilly ve Pamela’nın bölgesel videoları çok iyi ya da Leslie yap yürüme fırsatın yoksa köprü ve yana açma hareketide çok etkili
Bel kalça ve basen için oldukça etkili olan bacak kaldırma hareketi, çok yönlü bir egzersizdir tüm kalça ve basen hareketlerinde olduğu gibi, hareketi yaparken karın, kalça ve bacak kaslarının sıkı durmasına dikkat etmelisin vücut koordinasyonunun da güçlenmesine yardımcı olan bacak kaldırma hareketi için;
● Yerde uygulanan bacak kaldırma hareketi için orta sertlikte bir yer minderi kullanabilirsin düz bir zemine yan olarak uzan.
● Altta kalan kolunu dirseğinden bükerek üst bedenini yukarı kaldır ve elinle başını destekle üstte kalan kolunu dilediğin gibi tutabilirsin.
● Bacaklarını birbirinin üzerinde tut ve kalça, bel ve gövdenin düz bir çizgiyi takip etmesini sağla bir diğer deyişle, kalçanın arkaya doğru yayılmasına izin verme.
● Üst bacağını ayak parmakları ileriye bakacak şekilde kaldırabildiğin kadar yukarıya gergin bir şekilde kaldır ve tekrar başlangıç pozisyonuna geri dön.
● Daha sonra hareketi diğer tarafta da uygula.
● Başlangıç olarak 8‘erli 3 set yeterli kasların güçlendikçe tekrar sayısını ve set sayısını artırabilirsin daha sonra hareketi ayak bilekleri için özel olarak tasarlanan ağırlıklarla yapabilirsin.
knk burada eritmekten bahsediyorum gelmiş buraya bol bol ye diyip xper kasmak için saçma bi şekilde cevap veriyorsun hani şakasına valan söylediysen hiç komik değil
Gizli Üye
4 ay
Zayıflamak
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
4 ay
egzersiz diyoz ya
Soran
4 ay
ya
Soran
4 ay
A Q
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
4 ay
Egzersizle erimez
Soran
4 ay
O zmn yazsaydın Allah Allah
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sadece basen ve kalça eritecek egzersizler nelerdir?
En İyi Erkek Görüşü