İp atlayarak 10 kilo vermek mümkün mü?

İp atlayarak 10 kilo almak da mümkün. Yatarak 10 kilo vermek de mümkün. Günde toplam alınan kalori ve yakılan kalori meselesi. İp atlayıp 250 kalori yakarsın ama bir tadelle ile fazlasını alırsın. Yatan adam günde 1000 kalori alır zayıflar. Günde sporla 250 kalori yakan adam 3000 kalori alırsa şişmanlar.
Bir porsiyon baklava 750 kalori. 4 saat yürürsen, ya da yarım saat ip atlarsan 1000 kalori yakarsın örneğin.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!mümkün
çünkü ip atlamak çok iyi bir kardio çalışmasıdır
kişinin bir rahatsızlığı yoksa kalp nefes böbrek gibi
ip atlamak ciddi derecede kalp atımını hızlandırır dolayısıyla kan dolaşımı da hızlanır
kan dolaşımının hızlanması yağ yakımı hızlandırır damar içi yağlanmaları önler ve dış yağlanmayı önler
İp çok iyi yağ yaktırır ama beslenme de önemli tabi düzenli sağlıklı beslenmediğin sürece 10 saat ip atlasan da boş
İp atlanarak kilo verilmez
İp atlamak kilo vermeye yardımcı olur. 10 kolonyala 50 kiloya da yardimci olur
Merhaba 10. kilo fazlası olan biri için 5× 200 günde 1 defa yeterli olacaktır 40 gün için
İp atlamak evet çok kalori verirsin bu doğru ve boyun çok uzar
Çok aşırı kiloluysan hızlıca verirsin ama yoksa veremezsin.
Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. En fazla bacaklar incelir ve sıkılaşır.
ip atlamadan da kilo verebilirsin. ip atlayarak kilo da alabilirsin.
İp atlamak iyi değil diz kapaklarına yüklem uyguluyorsun.
Ben eve yetişkinler için hulohop aldım çok eğlenceli 😃
Evet belli aralıklar ile belli set sayısında mümkün
Zor drğil biraz beslenmeye dikkat edersek yeterli bir tek kardiyo ile de zayıflayabilirsiniz ya da eliptik bisiklet ile belli süre ve setlerle de zayıflayabilirsiniz
Öyle yapma herğün buz gibi Suda yüz imkanın varsa yoksa ozaman 15 Dakika buz gibi Suda herğün duş al. Sakın Sıcak Su kulanma.
Bunu 14 gğn sürekli yap yeni İnsan olacaksın.
Mutlu olacaksın.
Yaplarda yanacak
Pek sanma. Kilo vermek birkaç şeyin dikkate alınarak yapılınca gerçekleşen bir şey
Ayriyetten az yersen verilir, çok yersen 10 saat atla yine veremessin.
Mümkün ama ilk başlarda zormamamak en iyisi okey mi ablam uf olma sonra olur mu
Verdiriyor ama ben bi ara atlıyordum o ara idrar kaçırmaya başladım bırakınca geçti
Bu hayatta her şey mümkün, yeterki sen iste..: )
Zor bence diyette gerekli
İp atlamak çok zor
Zor bence
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş