Sabah/akşam
- Zayıflamak isteyen için ya da vücut geliştirmek sıkılaşmak isteyen için de bu değişir mi?
Açken Spor yaparsan vücutta Kan Şekeri değeri çok düşük olacağı için vücut enerji kaynağı olarak şekeri kullanamadığı için direkt olarak kasları kullanmaya başlıyor. Bu da yağ yakınına neden oluyor ve kilo vermene çok yardımcı oluyor. Ama bunun zararı var mı? Evet var. Enerjin hemen bitiyor ve daha çok yemek yiyorsun kontrolsüz şekilde.
Sabah ve tok çünkü aç karnına spor enerji düşüklüğü, yorgunluk , göz kararması gibi şeylere sebep olabilir ama spor öncesi ve sonrası da hafif beslenerek yağ yakımını desteklemelisin hafif bir kahvaltı daha sonra spor sonrası yeşil çay içebilirsin daha çok yağ yakma odaklıysan spor dan yarım saat önce 1 tane muz yiyebilirsin ya da bir bardak süt içebilirsin
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Zayıflamak için aç karnına yağ takımı daha hızlı ve kolaydır kas geliştirmek ise ki sen bence ikincisisin çünkü zaten vücudun iyi. :)... O zaman protein alıp çokta karnını doyurmadan (dolu mide sana spazm yaşatabilir) yapmak her zaman daha iyidir öğlene kadar olan saatler yağ takımı akşamdan sonrakiler ise anaerobik antrenman için daha iyidir
Tamamen sana kalmış bir şey ister ister aç yap ister tok. Önemli olan belirli bir rutin oluşturmak ve ona sadık kalmak.
10 la 4 arası hariç her saat yapılabilir. O saatler arasında vücut kendini onarıyor. Onun dışında sana kalmış.
amaç zayıflamak ise aç karnına, vücut geliştirme ise tok karnına
Yapmamak en doğrusu hiç yanlış yapmazsın sporla ilgili
Kilo vermek isteyenler yemeklerden 1 saat sonra kilo almak isteyenler 1 saat önce yapmalı bence.
Bu ritüeli gerçekleştirdikten sonra
Kendi adıma konusayım sabay uyanır uyanmaz çok iyi gidiyor, spor sonrası dusla da bütün gün cok dinc hissediyorum
Belli programlar yapılır ona uygun olarak antremanlar yeme içme şekli belirlenir.
Yemek yedikten 2saat sonra
Gerek yok afroditsuyum
Ne çeşit bir spor yapacağına ve hedefine bağlı
böyle birinin arkasında :d
Sabah uyanır uyanmaz, aç karna yapılmalı kanks
Aç karna yapıp sonrasında spor yapılmalı, ben 5 sene ağır fitness yaptığım için gayet iyi biliyorum. şu an hafif göbek çıktı ama olsun :D
Acken yapma bayılırsın
Aydınlatıcı olacağını düşünmüştüm.🙄
Acken
Evet tabi ki değişir
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş