Hayatımda gördüğüm maksimum kilom 90,,, pandemi de son 4 ayda 76'dan 57'ye düştüm. Mesaj at konuşalım tavsiye veririm istersen :)
En büyük moral sözü olaral 'İstediğin erkeği elde edersin..' saçmalığını söylemeyeceğim :d Kili verdiğinde artık deli gibi büyük beden aramak zorunda kalmayacaksın, sırf kıyafet bulamıyorsun diye hoşuna gitmeyen giysileri oldu diye almak zorunda kalmayacaksın. NASIL?
Kendini her gün dürt yapmam lazım diye beden alışınca normalin olur günlük yaparsın :)
1|0
0|0
Gizli Üye
12 gü
Bedeni geliştirip aklın aynı seviyede kaldığı sürece kaybetmeye mahkumsun. 😉
0|0
1|0
Soran
12 gü
ne alaka mal mısın sen
Görüş sahibi
12 gü
Mal kız bak şimdi güzelce anlatıyorum. Sen bedeni geliştirdiğin sürece sadece kadının bedenine bakan tıpkı senin gibi kafası biraz geri olan tipleri mıknatıs gibi çekersin. Anlattığım şeyleri biraz anlamaya çalış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
64En büyük moral sözü olaral 'İstediğin erkeği elde edersin..' saçmalığını söylemeyeceğim :d Kili verdiğinde artık deli gibi büyük beden aramak zorunda kalmayacaksın, sırf kıyafet bulamıyorsun diye hoşuna gitmeyen giysileri oldu diye almak zorunda kalmayacaksın. NASIL?
mesaj atamıyorum takip ettim döner misin
bu erkekler ciddi yobaz sizin için nefes alıyoruz sanıyosunuz di mi
Yoooo beni elde edebilirsin demedim istediğin erkeği dedim
tamam raahatladım sağol
Oo kolay gelsin shnfhnsf
ne alaka mal mısın sen
Mal kız bak şimdi güzelce anlatıyorum. Sen bedeni geliştirdiğin sürece sadece kadının bedenine bakan tıpkı senin gibi kafası biraz geri olan tipleri mıknatıs gibi çekersin. Anlattığım şeyleri biraz anlamaya çalış.