Merhaba arkadaşlar ben iç uyruk eritmek için spor yapıyorum korkum spor yaparken kalçamında erimesi kalçamın erimemesi için ne yapmam lazım (squat ve kardiyo yapıyorum bunlar erimemesi için etkili olur mu)
Güncellemeler:
1 ay
..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
26Kilo kaybediyorken kalça büyüyor.
2 GÜNDE 1 iyi çalıştırmak lazım tabi
Ya bazıları diyor kalça hareketleri bacak kalınlaştırıyor doğrumu
Evet kalınlaştırır da sen düzgün beslenirsen
o kalınlık ESTETİK bir kalınlık olur.
Ayrıca vücut ağırlığı ile belli bir yere kadar kalınlaşır. dert edip düşünmen gereken r şey değil. sen bacaklarını Yor Yak Çalıştır düzgün beslen. yağlı kalın bir bacak ile spor yaparak kalınlaştırılan bacak arasında büyük fark vardır. Rahatsız edecek ya da kötü görünecek bir kalınlığa ulaşamazsın.
Düzgün beslen ve spor yap.
Glute bridge falan yap tek ayak ile
Yapıyorum ama tek ayak üzerinde hiç yapmadım chloe ting var onun hareketlerini yapıyorum. Ya kusura bakma çok soru sordum ya iç bacak 2 - 3 haftaya erir mi arada boşluk oluşur mu?
Şöyle olur böyle olur diyemem, demekte saçma zaten. Düzgün beslen sporunu yap gerisi çok önemli değil.
Seni çalıştıran ben olsam evet 3 haftada oluşur da soru saçma çünkü ne yaparsın ne edersin bilmiyorum.
Bu muhabbetleri şu kadar sürede olur mu kafasıyla yapma sağlıklı güzel görünmek için yap. Ne kadar sürede olduğu önemsiz
Ya ben yapıyorum bakıyorum sonuç yok bırakıyorum sabırsız biriyim ondan. Sporu iyi biliyorsun yorumun için çok teşekkür ederim kusura bakma zamanını aldım.
Doğrudur. zaten kolay bir şey değil.
Sorun yok. bol şans
Neden ☹️
Squat patlayıcı güç idmanıdır. Popoya faydası olmaz
Ya cevaplarsanız çok sevinirim
Nasıl yani
Ama yapanlar var ve kalçada baya etkili görünüyor
Silikonlu kalçalar 😂😂
Yok silikonlu değil bildiğin squat yaptıktan sonra oluşan sıkı kalçalar
Kalça kaslarını squat hareketi çalıştırmaz. Squat üst arka baldırı çalıştırır sadece
Sen ciddimisin 🤪 Ay ben birde bacak inceltecem diyorum. Peki kalça için ne yapabilirim
Kalça zayıfladıkça kendini toplar
Squat bacak kalınlaştırır
Bildiğin eriyor kalça
20 yıldır her gün squat yapıyorum. Benim toto dik ve seksi değil 😂😂 koşmam, patlayıcı kuvvetim be bacak kaslarım muazzzam
Off off ne yapacak ben kafayı yedim iç bacağım erisin istiyorum ama kalçam da bir şey olsun istemiyorum
Peki ben kalça için ne yapabilirim bşrd eiç bacağımı nasıl erştebilirim
Bisiklet
Ama en düşük ağırlıkta.
Bisikletim yok maalesef
O seksi popo bisiklet ile oluyor
Ya benim popo da kötü değil erimesin hep böyle kalsın istiyorum
İç bacak için koşacaksın. Atletlere baksana ne kadar seksi bacakları var. Biraz kaslı ve kötü duruyor ama ince ve seksi
Benim isteğim arada biraz boşluk oluşsun
Nasılsın ve ne istiyorsun? Görsel olsa yardımcı olurum
Bak görsel atamam ama sana tarif edeyim benim belim ince benim tek sorunum alt bölge daha doğrusu bacaklarım erisin istiyorum
Aralık falan diyorsun sipariş olmaz bu işler
Thing gap var biliyorsun onu yapıyorum birde bir kaç hareket daha
Kalçada mı erir?
Erir amma erimesi kotu degil ki squat yaparsan kasli olur oyle daha estetik bence
Yorumun için teşekkür ederim squatta devam o zaman 😊❤️
Good luck
İlaç ne alaka