O hayaliyle yaşarda, herkesin bildigi bunyaptıklarıyla nasıl Yaşar gerçi bunlarda yüz yok
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Götoş adamlar olmasa fbjkde lig daha heyecanlı ve adaletli olurdu malum bu takımın yöneticileri el ele vererek şikemi dersin, algı okuşturmakmı dersin hepsi bu göt heriflerde TFF başkanı demem mahlukat borsad fb hisselerine ortak olan yavşagın biri gelde adalet bekle bunlardan buda gelmiş Fatoş diyor daha çok zker imparator sizi bu kafayla devam edin futbola
TR_Fringe Sivasspor'u, Fenerbahçe - Antalyaspor maçında anatalyaspor'u harcadıkları gibi mi harcayacaklar? :D Bakıyorum fenerbahçe sorularında ortalıkta yoksun :D Yoksa bu yolun sonu şampiyonluk değil mi artık! :D
Tr_Fringe kimse ağlamıyorda seni şu sıralar pek göremiyoruz fenerbahçe maçlarının yorumunda o bakımdan söyledim :D Fenerbahçe Antalyaspor maçında 2 penaltısı verilmeyen antalyaspor ve belki maç 3-0 olacak, fredy'nin ikinci sarısı konusunda orası doğru antalyaspor'un son 25 dakikayı 10 kişi oynaması lazım ama pelkas'ın pozisyonunda pelkas defansın ayağına basıyor ve faul yapıyor ama 9 saniyelik orta oyunu diyerek ağlayan ve algı yaratan fenerbahçe kulübü açıklama yapıyor! :D Sen önce Antalyaspor'un penaltılarını konuş çakma objektif :D
TR_Fringe bu palavralarını ben yemem, artı ortalıkta olmadığına göre baya bir ağlamışsın gibime geliyor :D
Senart_08 Ben maçları iyi takip ediyorum, bana bu palavraları sökmez :D Şimdi de 8 takımlı oynanmış bütün türkiye'yi kapsamayan aynı sezon 2 ve 3 tane şampiyonluk yaşanan dönemlerin amatör şampiyonluklarını istiyorlar ki galatasaray'ı şampiyonluk sayısında geçsinler :D
şampiyon olacağız,
velev ki olamıyacağız ve buna inancınız tam ve kafanız bu konuda rahatsa neden bu hep FB korkusu 😂😂
Babanız FB 😀
TR_Fringe bırak palavrayı! Bir gün önce ankaragücü galatasaray maçında ilk yorum yapan kişilerden biri sendin, ama fenerbahçe yenilince ve puan kaybedince ortalıkta yoksun yalanını söylüyorsun ama o dakikalarda seni milletin kıç. ıyla ilgili bir soruda yorum yaparken yakaladım! Bu nasıl iş güç? :D
Takımın A kadrosunun yüzde sekseni yani 11 in 7-8 fetöcü olan, dizinin dibinde oturan bir futbolcu grubunu ve taraftar kitlesini adamdan saymayız 😂😂😂
tabi o taraftar kitlesi içinde düzgün samimi vatanını ülkesini cumhuriyeti seven ve kendi camiası içindeki bu karanlık dönemi yok sayan savunmayan insanlarda var. 👍
Büyüksün FENER mazinde bir geçmiş yatar
Fenerbahçe CUMHURİYETİ
ANADOLU Fenerbahçe
KUVA-I Fener
ağla reyko işin gücün çatışma rüyam ve ayrıştırma, spor bu değildir. Soruların hep tek taraflı ve sırtını bir camiaya yaslamışsın güya sözde adaletten bahsediyorsı
Sitenin 1 numaralı objektif futbol yorumcusuyum ve ermanıyım! Bana özel olarak gönderilen tebrik mesajlarının haddi hesabı yoktur :D Fetodan bahseden sen, önce kendi takımınızda ki fetocuları temizleyin :D
Fetö bitti fener söndü ya hala gelmiş gsye laf sokma peşinde eziksiniz derken boşuna demiyoruz fener şampiyon olacakmış puhaahaaaaa😂😂😂😂😂
Savcılarla halı sahada maç yapan fener , tavla turnuvaları düzenleyen fener sonra gel iftira at Buda Fener’e yakışır zaten
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
En İyi Erkek Görüşleri