- Türk futbolunu hakemler bitiriyor. Lui başına tekme yer sarı kart. Aynısını bizim takımdan yaparlar kırmızı kart. Bugün ki maçta Mostafa'ya kırmızı kart verildi.(Fatih Terim ve yedek kulübesinde ki futbolcularımız alkışladı.) Yine aynı pozisyon Fenerbahçe-Trabzon maçında kart bile olmadı. Hakem sanırım birde göremedi bizim bazı yerde ki futbolcularımızı... Bunun gibi daha çok örnek var. Burada önemli olan maçı kazanmak değil. Şerefle kazanabilmek. Her zaman ki gibi Galatasaray kollanıyor derler yine.5|30|0Görüş hala geçerli mi?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@Cennetenbirçiçek yok daha neler 😂
Galatasaray vardı o yorumda bi kere istesemde kaldırmam 😏@umrumdışı_ bak senin sorularında ilk defa yorumum kaldırılmıyor, hiçbirinin de tesadüf olduğunu da sanmıyorum! Daha önce rahatsız edici yorumları kaldırdığını ve diğer takımın taraftarlarının düşüncesine saygı duyduğunu onların yorumlarına dokunmadığını söylemiştin. Cidden dediğin gibi misin? Şüpheliyim. Ama bak dediğik gibi ilk defa kaldırılmıyor, eğer varsa bir bildiğin dürüst ol. Eğer yoksa da ona bişey demem tabi ama sebeblerimi anlattım işte.
@SkrErd37 Sana karşı bir kinim varsa eğer direkt engeller geçerim. Kaldırmadım diyorsam kaldırmamışımdır uzatma!
@SkrErd37 Gizleme hakkımı az önce toyun sorusunda bitirdim ben de değilim hem ben galatasaraylıyım. özür dileyecek insan sayısını artmadan centilmence özür dilemeni tavsiye ediyorum
- Böyle bir sonuç beklemiyordum, o kırmızı kart olmamalıydı...1|30|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1060- Tüh tüh aslanlar kükreyecekti miyavlamaya başladılar anlaşılan. Ankaragücünü tebrik ediyorum.2|80|9
- Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum rezalet bir maçtı. Suçu hakemde bulmaya gerek yok hakem gayet güzel maçı yönetti. Suçu takımda aramak lazım. Laylaylom top oynarak şampiyonluk gelir mi? Kocaman bir hayır. Kazandığımız maçlarda da güzel bir maç çıkarmadık kesinlikle. Ha bu Ankaragücü takımının çok iyi olduğunu göstermez, ligde 19. Sırada olan bir takımdan söz ediyoruz. Galatasaray çok kötü oynuyor. Falcao bize yatmaya gelmiş sanırım. Top ellerine geçince anca paslaşsınlar başka birşey yaptıkları yok. Oyuncuların hepsi kötü oynadı biri bile iyi oynadı diyemem. Benim favorim muhammed o da kırmızı kart aldı çıktı sağolsun. Üzülerek söylüyorum eğer böyle oynarak şampiyonluk gelecekse hiç gelmesin. Kendilerine gelmeleri lazım mahalle futbolu oynuyorlar sanki. Dört büyük takımdan birisinden söz ediyoruz ve oynadıkları oyun çıkarılan maç rezalet. İzlerken sinir krizi geçirdim diyebilirim. Diyeceklerim bu kadar.1|20|0
Evet kötü oynamış olabiliriz.
Burada aldığımız yenilgi değil önemli olan
Aynı pozisyon daha geçen gün yaşandı fener maçında ve kart bile görülmedi.
Haklı olanda buydu.
Mostafa dirseğini geriye vurmuyor
Futbolcu gelip Mostafa'nın dirseğine çarpıyor sadece.
Burada en kötü sarı kart verilebilirdi
İşte şu an "kötü oynamış olabiliriz" diyip geçemeyiz önemli haftalar bunlar. Önceki kazandığımız maçlarda da kötü oynadık, Galatasaray böyle olmamalı. Ben hep fark ediyorum ne zaman birinci sırada olsa gereksiz rahatlık içine giriyorlar. Maçı izlediysen eğer görmüşsündür laylaylom havasındalar, cidden üzücü yani. Hani hakemi falan geç biz iyi oynamıyoruz zaten. Dirsek durumunu bende gördüm oyuncu arkadan gelmiyor soldan geliyor zaten. Arkadan gelse tamam diyeceğim, başka maçlarda verilmemiş olabilir bilmiyorum tff kafasına estiği gibi davranıyor tamamen
- Hepsini Göster Daha Az Göster
10 gol olunca ailesini getirecekti , şimdi üzülmüştür ya 🙁
Gülüşü çok güzel adamınKart verildiğinde ki tepkisini gördün mü? adam neye uğradığını şaşırdı kaldı öyle. Çok üzüldüm valla 😕
Fatih Terim de ayakta alkışladı hakemi
Benim sinir olduğum yer de burası
Durduk yere hakkını yiyorlar adamın
Gerçekten ilk kez bir Galatasaraylının samimi bir şekilde özeleştiri yaptığına tanıklık ediyorum.
- Takım haftalardır çok iyi performans sergilemese de üç puan almayı başarıyordu ama bu devranın böyle sürmeyeceği de belliydi.
Bugün maça kötü oyundan ziyade Halil Umut Meler'in rezalet yönetiminin damga vurduğunu düşünüyorum. Mostafa Mohamed'in pozisyonunda direkt kırmızı kart verilmesi art niyetli olduğunun en büyük göstergesidir.
Fatih hocanın da en büyük hatalarından biri kafasında gol atmayı bile bitirmiş olan bir Arda Turan ısrarıdır. Cimbom'un bugün şampiyonluk yolunda hiç beklemediği bir yara aldığını düşünüyorum.1|21|1 - Futbol gerçekten bitti. Galatasaraylı olarak demiyorum bunu bak, 4 büyüğün yarışta olduğu güzel bir sezonda, hakemler ve iğrenç tff başındaki adamları konuşuyoruz. Ben hep objektif yorum yaparım, bugün asla iyi oynamadık ama o pozisyonlarda inceleme yapılmadı bile. Bir günde var hakemi değişti, Türk futboluna bakacak olursak, ülke puanlarımız düştü. Türk futbolunu bu hale getiren iğrenç insanlara yazıklar olsun cidden.1|20|0
- kötü oynadığımız bir maç Ankaragücünü tebrik ediyorum ama hakemlere ayrı bir yer açmak istiyorum gerçekten adaletsiz ve tutarsız maçlar yönetiyorlar aynı hakemlerin aynı pozisyonlara verdikleri kararlar çelişkili sırf bu yüzden artık maç izlemiyecem yazık günah o oyunculara teknik ekipler1|10|0
- O Ankaragücü bu Ankaragücü değilmiş 🤨
Bunlar yine bı 8 atarız kafasıyla çıktılar sahaya ama o iş öyle değil işte 😂🤣
Hayır en komiği de şu "ADALET" isteme olayı 🖕🏿
Futbolda adalet olsa göğüsünde 1 yıldız silinecek haberi yok 😂🤣
Neyse yaa gesedir, ne yapsa yeridir 🙋2|00|1 - Morelim sifirr sifirr sifirrr..
O hakem bozuntusuna çok şey söylerim de terbiyem müsade etmez..
Bu kadar bariz yavvvsaklik yapilmaz bu kadar bariz hainlik yapılmaz..
O kırmızı kartı vermesin yine yenilelim bu kadar üzülmem..
Haksızlık, eyyamcılık, takım doğrama bu kadar rahat yapılamaz! Beni delirtiyor!
#Vesselam1|10|0 - başımız sağ olsun çok geçmişler olsun, yenildik galiba onu da bilmiyorum1|10|0
evet dhksdjsd
- Gizli Üye1 ayKimse hakemi bahane etmesin. Bugünkü berbat oyun hocaya yazar Arda Emre Gedson rezaletti sürekli oynuyorlar kenarda feghouli Babel kerem Oğulcan gibi adamlar varken bunlar oynuyor maç boyu 1 tane isabetli orta yapamayan Ömer bayram var Vay Galatasaray’ın haline. Golden önce Donk faulle topu aldı ama bunu söylemezler. Yedlin ve Etobo ikinci sarı görmediyse dua etsinler. Galatasaray bu oyunla şampiyonluk göremez.1|11|2
- Hakem macın sonucuna tesir etti
bana göre
iyi oynadığımızı söyleyemem ama haksız kırmızı kart gerçekten takımı oyundan düşürdü evet ben eleştirimi yapıyorum kendi takımıma Fatih Terim’ede kızıyorum ilk 11 oynamayacak oyuncular kadrodaydı etebo Ömer bayram arda kötü oynadılar Fatih terimin görmesi lazım bunları ama önce sahada ADİL olacaksınız abi siz takımı haksız yere 10 kişi bırakamazsınız1|00|0 - Her kulüp başkanı hakemden federasyondan şikayet ediyor. Sonra federasyon başkanı tekrar aday olunca çıkıp onu destekleyip oy veriyor. Çünkü seçim değil seçin deniyor onlara. Hakemler en savunmasız kimsesi destekçisi atkası yok en rahat ona vurulur vur geç 😄1|00|0
- Bir iki maç kaybettik diye ağlayacak değiliz... Her daim GALATASARAY... ❤️💛1|50|0
- Kahroldum demesem de üzüldüm baya. Yeneriz sanmıştım ama hayal kırıklığı oldu şampiyon olalım da gerisi mühim değil bu arada yine ben jdmmddm1|10|0
- Tetikçi halil umut meler görevini başarıyla yerine getiridi diyeceğim bu kadar1|10|1
- Ankaragücü zayıf rakibi karşısında 2-1'lik skorla kazanmasını bildi, bu sayede Fenerbahçemin şampiyonluk şansı giderek artmış oldu. 🍀 💛💙1|24|4
- Bu sene gerçekten çok farklı bir lig oluyor ve artık her takım güçlü birde güzel stadyum yapılıyor artık güçsüz takım yok
.
Ama Galatasaraya iyi oldu 😂1|00|1 - Bir galatasaraylı olarak maçı kazanmayı tabiki haketmedik fakat hakem doğradı takımı resmen eyyamcılık1|10|0
- Kasımpaşa’nın verilmeyen penaltısından sonra ortalarda gözükmeyen Abbbbdürrrrrrrrrahim albayrak’a baktım maç sonunda Halil sezai’den isyan şarkısını söylüyordu çok komikti 😁😁1|00|1
- Rezalet bir futboldu. Zaten ikinci yarısını izleyebildim. Geçti gitti bakalım sezon sonuna doğru dhaa neler göreceğiz1|00|0
- Cook uzuldum seriniz mi bitti miyawvciklar Sampiyon Besiktas olacak puahahaha1|10|3
- Abdurrahim albayrak haklı
Gram top oynamadık ama golcümüzün atılması niyetleri açıkça gösterdi1|00|1 - Galatasaray için şampiyonluk bu gidişle hayal olarak kalacak. Derhal kendini toplaması lazım1|00|0
- Tökezliyecekler demiştim malesef uzun seriler devam etmek zor1|00|0
- Küçümsenenin sonu. Ne derlerdi "acıma garibe döner koyar mıkmıkmık" .2|00|0
- Gizli Üye1 ayHehe son siradaki takima yenildiler bide sampiyon olacaklarmis 😂1|00|3
- galatasarayı bir yerde durdurmak gerekiyordu fark açılmasın diye. onuda başardılar sonunda1|20|0
- Hakeme sormak lazım..!
fenerbahçe maaçındaki hakemide gördük ama istedikleri kadar çabalasınlar şampiyon Galatasaray1|00|0 - Lig uzun. İllaki herkes takılacak ve puan kaybedecek..
Bu rehavetle haftaya diğer büyüklerde kaybeder 😁1|00|0 - Hakem hataları bariz var bence maçta ama Galatasaray kötü oynadı bu gerçek degişmez1|00|0
- Arada kazalar olur. Önemli olan şampiyonluk1|00|0
- ankaragücü kendini aşmış 🙂💙💙🙂🙂1|10|4
- Fatih Terim'i bekletme politikası. Fener'i kurtardılar ya. Fener önce geçsin diye.0|00|1
- Kim aldı maçı şimdi?1|00|1
- Türkiye’de artık yabancı hakemler maç yönetmeli.0|10|0
- Gizli Üye1 ayHak eden kazandı2|10|1
- Daha Fazla (10)
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşleri