Arkadaşım dediğim kişiler ise umursamam, ama tanımadığım kişilerden gelen bir hareketse bu uygun bir dille sorarım. Aşırı tepki verilecek bir olay değil.
Hala bu medeniyetsizliği yapanlar var demek, uzun yıllar Yalova/Pendik feribot’şarını kullandım, bir Cumartesi sabahı sistem dolayı seferler iptal be ben karşıya geçmek zorundayım, birden benden oldukça yaşlı bir bey yaklaşıp sen ölmedin biliyorum biliyordum siye ellerime sarıldı (Rahmetli Barış Manço’ya benzetmiş) ya hayır o değilim dedikçe o daha fazla ısrar edince He tamam dedim, bir yandan da hadi bir şarkı söyle demedin diye dualar, baktım gizli saklı ili genç kadın fotoğraf çekme derdinde inanılmaz sinirlendim inanılmaz kızdım, halbuki işin istese dilediğince poz verebilirim
Resmen taciz bu. Birinin haberi olmadan bişey yapmak suç yani mahkemeye versen kazanırsın. Ben erkek olduğum halde birisi bana bunu yapsa çok kızardım. Haberim olmadan çekmek de ne. Hiç sevmem. Sporu bırak, normal hayatta bile , bı düğünde ya da başka biyerde , habersiz resmim çekilse, rahatsız olurum.
Spor yaparken hocam söylemişti çekebilir miyim befor after yapmak için demişti bende sorun etmedim tabikide dedim video da çekti fotoğrafta fakat haberim vardı. Habersizce çekildiğimi fark edersem eğer sanırım orada hem onu rezil ederim hemde yetkili kişilere bildiririm
Ben alışkınım ! Genelde Futbol oynarken veya özel antrenmanlarda sürekli fotoğraf çekenler oluyordu. Sonuçta spor yapıyorum ve bir erkek olarak açıkta bir ayıbım yok , zaten halka açık bir alanda spor yapıyorsam bunların benim için fazla bir önemi yoktur. Gönül rahatlığıyla çekebilirler , bunu bir erkek olarak cevapladım ama bir kadın olsaydım beni rahatsız edebilirdi.
Seksi vücudumun telefonunda ne işi var sil onu derim. Şaka bi yana özellikle kadınlarda bir de bu korku başladı sanki başka korkuları yokmuş gibi. Millet kafayi yemiş sporu yap eve git arkadaş rahatsızlık vermek niye.
Tabi ben saçma sapan şeyler yaparken çekilmek ne mantık derim hayırdır gardaş nooluyor
1|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
aslında sadece spor salonu değil nerde olursa olsun suç teşkil ediyor. Guney kore bunun örneği insanların yüzlerini sansürleyip koyuyorlar videolarına fotoğraflarına ki böyle de olmalı tanımadığım bir insanın neden videosunda veya fotoğrafında yer aliyim? iznim dahil olmadan herşey suçtur
Başıma geldi. Farkettiğimi görünce kaçar gibi oldu gidip napıyorsun sen dediğimde abi ben de öyle gözükmek istiyorum iyi niyetimden çektim demişti. Hissiyatı çok itici. Spor yaparken izlenmek bile rahatsız eder bence.
En İyi Erkek Görüşleri