Dört yaşında baleye başladım. Bu yüzden dans benim için vazgeçilmezim oldu. Spor disiplinimi baleye borçluyum aslında. Ve bu zamana kadar sporu sakatlık hastalık olmadığı sürece devam ettirdim. Kilo almak ya da kilo vermek için dönemsel spor yapmadım hiç. Hayatımın parçası haline geldi ve hem sağlık için hemde beni aşırı mutlu ettiği için düzenli spor yapıyorum. Sabahtan akşama kadar yatmak benim tarzım olmadı hiç. Son dönemlerde yeme bozukluğundan dolayı yaptığım hiit antrenman yasak sadece onun dışında her sabah beş buçukta uyanırım. Haftanın dört günü vinyasa ya da power yoga yapıyorum bir buçuk saat. Buna ek iki günde dans ekliyorum rutinime. Fitness ve hiit yaptığım dönemlere göre vücudum o kadar kasılmış ki yoga bana çok iyi geldi ayrıca.
27 Yaşımdayım ömrüm spor yapmakla geçti, 17 18 senedir dövüşüyorum, lisanslı basketbolcuyum ve vücut geliştirmeyle çok yakından ilgiliyim, spor > diğer herşey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1147Yürüyüşte yeterli yinede 🙂
Ya yeterli ama salon kadar değil ya
Hiç yapmamaktan iyidir ama
Tabiki öyle
Amca ben tenis sevmem
Tebrik ederim 💪❤️
Pilates yapıyorum
Süper
Yaşasın tontişlik yaşasın hamburger
sjsjsj
https://hizliresim.com/FApFVk
Millet büyütmek için paralar harcıyo kanka sen şanslısın döxmsoxboanx
Valla he jshsjs
Spor yapanı allah ıslah etsin be kardeşim
kalp kalbe karşı herhalde, tam ben soruna görüş paylaşırken sen de görüşüme yazdın asdjdk
Bu bi işaret bak xhaoxnkskx
mesaj atacaktım da 1xperim tüh assjdk
Ooo baya sportif bir arkadaşımızsın sen şmöxlamxpsl
ne sandın, böyle baklavalarım bile var
Düştüm ama ben scjspnxiddom o baklavalara
düşeceksin tabii, boşuna mı yıllarımızı verdik bu spora sdfsdfds
😂😂💪
Bi de 8 tane. Maşallah, maşallah.
Yani sabahtan akşama kadar yatış 😃
Yatın yatın 😂
😴😴😴
Acaba neden 😂