Spor için önce istek olmalı Sende var ki spora başlıyorsun. Ikinci aşamaya geçelim. Sporun amacı, şiddeti, süresi, kapsamı olmalı. Burda da bacak demissin. Bacaklar için gerekli temel malzeme direnç lastiği diyebiliriz. Bir çok farklı egzersiz seçeneği var. Dambil da bir çok harayı yapmak için idealdir. Dambil yoksa su şişelerini dambil yerine kullanabilirsin. Spor anası atletizmdir. Ve dolayısıyla 10-20-30 dakikalık yürüyüş ve koşu yaparsan daha çok verim alirsin. Allah kolaylık versin
@Sonedax hmm aslında direkt aratıp yapıyordum dksksk ama dambilsiz chole tingi biliyorsundur zaten onun iki haftalık challengei çok güzel. tabi biraz orta seviye için
Tesekkur ederim 🌸🌸 Bu arada chloe ting'i duymustum da biraz arastirayim dedim millet neler neler paylasmis şok oldum gercekten de bu kadar ise yarıyor muymuş ya bu kizin videolari 😝
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
16Sende var ki spora başlıyorsun. Ikinci aşamaya geçelim.
Sporun amacı, şiddeti, süresi, kapsamı olmalı.
Burda da bacak demissin. Bacaklar için gerekli temel malzeme direnç lastiği diyebiliriz. Bir çok farklı egzersiz seçeneği var.
Dambil da bir çok harayı yapmak için idealdir. Dambil yoksa su şişelerini dambil yerine kullanabilirsin.
Spor anası atletizmdir. Ve dolayısıyla 10-20-30 dakikalık yürüyüş ve koşu yaparsan daha çok verim alirsin. Allah kolaylık versin
Hangi hareketleri yapiyorsun
@Sonedax youtubeda bu konuda yardımcı videolar bulunuyor, özellikle göğüs bölgesinde mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Haftada bir iki kez yapıyorum.
Anladimm canim. Peki onerebilecegin kanal var mi
@Sonedax hmm aslında direkt aratıp yapıyordum dksksk ama dambilsiz chole tingi biliyorsundur zaten onun iki haftalık challengei çok güzel. tabi biraz orta seviye için
Evett biliyorumm cok tesekkur ederim sfhjjf😍👍💜
@Sonedax rica ederim şimdiden kolay gelsin 🌸✨
Tesekkur ederim 🌸🌸 Bu arada chloe ting'i duymustum da biraz arastirayim dedim millet neler neler paylasmis şok oldum gercekten de bu kadar ise yarıyor muymuş ya bu kizin videolari 😝
@Sonedax :) rica ederimm
bacak çalışacağım
İlk başta çok bir şeye gerek yok normal hareketleri yap mat üzerinde sonrasında alırsın yavaş yavaş