Benim için milli takımda oynaması hiçbir şey ifade etmiyor. Amine Gülşe’yi dövdü haberini görmedim, şöfore saldırdığını görmedim, bir şarkıcının eşini taciz ettiğini duymadım. Önemli olan “milli” değil, “insan” olmak.

Ayrıca, Mesut arsene wenger takımdan ayrılinca gözden düştü, oynamıyordu zaten. Erdoğan'la buluşması olayı sonradan oldu ( türk olduğu için takımda oynamıyor yalanı doğru değil). Uygur Türklerine destek verdiği için kadro dışı kaldı yalanı da doğru değil. Mesutun iktidarı yalayarak yeni bir vizyon çizdiğini düşünüyorum, yalandan milliyetçilik yapmasını da komik buluyorum. Sırf bu iki yüzlülüğü yüzünden İlkay emre can gibi adamlar sende milli takımı bırak diye baskı yediler, oysa Mesut abimiz İlkay emre gibi kariyer zirvesinde iken türk değilim, bunu duymak rahatsız ediyor diye dolaşıyordu.
Karısını dövmesi kötü biri olduğunu gösterir, bu olayda haksiz olduğunu değil. Milli takıma öyle ya da böyle hizmet etmiş birinin bana kendi milli takımından insanları sor demesi gayet doğal.
Mesut süper topçu diyorum, konu mesutun eleştirilmesi. Konu buragin ülkeye gelip eleştirilmesi olsaydı burakla ilgili eleştiri yapardım. Alman milli yi reddedip Türkiye yi seçen Nuri ye tek tweet atmayan bakanların mesuta Yuvana hoşgeldin demesinden dolayı ve mesutun 1001 yüzünden dolayı Mesutla alakalı olumsuz her yoruma katılıyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş