Sivasspor 1 Fenerbahçe 1, ve fenerbahçe sivasspor'a karşı kritik 2 puan bıraktı! Maçı nasıl buldunuz?

- Bir halt olmaz bu takımdan. Samatta ile Valencia ile Thiam ile bu işler olmaz.0|10|0Görüş hala geçerli mi?
Samatta çöp keza mame thiam... Mesut iyi transfer ama bir golcü olmazsa mesut kime pas atacak?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Mesut kim hocam? Bitmiş oyuncuyu ne yapayım ben! Herkes tutturmuş bi mesut. Ona o fizikle top oynatırlar mi burda?
Diyelim ki iyi oynadı. Kimle oynayacak istediği oyunu? Samatta ile mi? Thiam ile mi? Valencia ile mi? Kalas Ozan ile mi? FB nin en büyük sorunu şu; FB nin futbol aklı yok. Son iki yıl da 9 tane stoper alinmiş ama hepsini toplasan bir Lugano etmez. Kadro mühendisliği sıfır.Ağzına sağlık çok güzel analiz etmişsin! Benim mesut'un kariyerine lafım yok ama adam hemen hemen 1 senedir futbol oynamamış ve nasıl performans vereceği belli değil... Bu takıma öncelikle çok iyi bir golcü lazım ve mesut alınacağına talisca alınsa daha çok iş yapardı!
Şov transferi bunlar. Yıllardır şov transferi yapıyorlar. Anelka, roberto carlos, ortega, nani, van persie vs vs. Geldi mi başarı? Gelmedi. Şov transferi ile basari gelmez. Hâlâ bunu anlayamadılar. 32 yaşında kariyerinin sonuna gelmiş oyuncuyu ne yapacaksın ya?
Aynen kardeşim, senin aklı başında taraftar olduğun yaptığın yorumlardan belli... Keşke başkaları seni örnek alsa!
Öyle kardeşim...32 yaşında ki mesut'un 3 buçuk yıllık maliyeti yıllık 4 milyon avro garanti + 5 milyon avro imza parası ve 25 bin avro maç başı ile toplam maliyeti garanti para olarak 19 milyon avro ve buna maç başı ile bonusları eklemiyorum... Ama kabaca her sezon 20 maç oynasa bu seneyi saymadan en az 21 milyon avro maliyeti var ki o da şu an ki tl kuruyla 200 milyon tl yapıyor... yalnız avro iki üç sene sonra 13-14tl olursa maliyet 300 milyon tl'yi bulabilir! Halbuki fenerbahçe bu paraya çok iyi bir golcü alabilirdi...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13- Maçla ilgili fazla yorum yapmayacağım, ortada ve kıran kırana bir maçtı iki tarafta kazanabilirdi ama şu maçı şu saate koyanların Allah bilir n belasını versin, kolay değil o soğukta akşam maçı oynamak, bunu geçmişinde halı sahada olsa az buçuk maç yapmış her an nsan bilir. Antalyada Ağustos ayında gündüz 12 de maç yapmakla bu akşam Sivas'ta bu saatte maç yapmak arasında hiçbir fark yok. O yüzden böyle bir ortamda oyundan söz etmek zor, bugün o sahada City olsa yine güzel bir futbol olmazdı.0|00|0
Tamam hava soğuk ama şartlar iki takım içinde aynı! Fenerbahçe geriye düştüğü maçlarda erol bulut'un B planı olmadığı için yine kazanamadı...
Alakası yok daha teknik ve kaliteli kadroya sahip takımı diğer takımla eşit duruma getirir böyle şeyler, aynı şeyi Erzurum maçındaki boktan zemin olayindada söyledim. Galatasaray olsa yine söylerim Galatasaraylı arkadaşım merak etme bu tamamen yayıncı kuruluş dayatması ve Fenerbahçe ile savaş halinde şu an.
Galatasaraylı olduğumu nereden çıkarttın? :D Ben her takımın maçlarında soru ve sert eleştiriyorum... Biraz önce dinledim, beşiktaş maçı 16'da oynandı çünkü pazar akşamı oynuyor, fenerbahçe ise akşam oynadı çünkü pazartesi akşamı oynuyor... Hava şartları sadece bahane, iyi takımsan çıkıp kazanacaksın! Fenerbahçe ön taraftaki oyuncuları çöp... Özellikle samatta ve son haftalarda gol atmasına rağmen thiam ikiside fenerbahçe kalitesinde değil!
eksik, sakatlık ve sivas deplasmanı, 1 puanla dönmek yinede iyi. Sosa fırsatları iyi değerlendiremiyor. Böyle maçlarda patlama yapmalı ama kayıplarda.
Ayrıca sivas ctesi maç oynadı
5 gün dinlendi artı evinde
Fener ise ptesi oynadı
artı yoculuk perşembe maç
Tff tam eyyamcıSana sabaha kadar anlatsam boş, anlamazsın ha hata bende, senin gibi bir moronun sorusuna cevap verdiğim için, kullanıcı adı reykart, profil resmi Erman ama Galatasaraylı değil, bende Fenerbahçe li değilim zaten.
Bana bak nova, kimse sana burada yorum yap diye yalvarmadı ve çokta umrumda değilsin!! Eğer taraflı yorumcu arıyorsan git futbolöyküleri denen fenerbahçeli kızın sorusunda yorum yap! Seni burada memnun etmek için kişiliğimden taviz vermem... Hadi güle güle sana!
@fgğıodrnhuietkmwjövc Ne manipülasyonu? Samatta'ya haftalardır çöp diyorum, mame thiam son haftalarda gol atmasına rağmen fenerbahçe'nin forveti olamaz hep diyorum! Mesut özil paslarını bu çöplere mi atacak? :D Türkiye'nin en iyi golcüsü şu anda aboubakar diğerlerinin hepsi çöp :D
Fenerbahçe'ye değil sana ayar veririm, lafı neresinden anladın? Burada seni memnun etmek için fenerbahçe'nin lehine yorum yapacak değilim... Fenerbahçe'nin ön tarafında oynayan oyuncular bana göre fenerbahçe kalitesinde değil! Galatasaray'da falcao ve diagne nasıl çöpse bunlarda aynı! Fenerbahçe'nin geçmişde anelka gibi van hooijdonk gibi kaliteli golcüleri vardı, bunlar kim ki fenerbahçe'nin golcüsü olacak? Yani bu eleştirileri yapıyorum diye zoruna gidiyorsa ve futbol bilgimi sorguluyorsan o zaman git fenerbahçe yalakalığı yapan futbolöyküleri denen kızın sorularında yorum yap :D
Özür dilerim hakaret olarak algiladiysan ama bitti o devirler kardeş artık anelkalı appiah li ortegali dönemler yani, hatta biteli çok oldu kulüpler düzeyinde türk futbolunun tabutuna son çivi cakilali çok oldu. Verilen bonservisler falan ortada ve eldeki malzeme bu, mesut falcao falan çok büyük bonservisle gelmedi bu ülkeye sponsor şu bu desteği ile ite kaka bir iki adam ancak alınabiliyor. Bugun ovdugun abubakar bile bir risk eğer sakatlığı nuksederse perotti gibi sezonu kapatır ha şimdi tuttu birşey diyemem. Ama başta dediğim gibi Arjantinin yükselen yıldızı orteganin alınması, Alman milli takımının as kalecisini almak, İspanya gol kralını almak falan artık hayal, paran olsada aldirmiyorlar. Ffp, harcama limiti vs diye bak Galatasaray tek oyuncu alamıyor satmadan muhtemelen bu devre arasında alamayacak eğer birkaç güne bir iki oyuncuyu satamazsa
Bak doğru söylüyorsun ama fenerbahçe'nin mesela mesut'a vereceği paraya bir golcü alabilirdi ki bence fenerbahçe'nin acil golcüye ihtiyacı var... Mesut'un 3 buçuk yıllık maliyeti yıllık 4 milyon avro garanti para + 5 milyon avro imza parası ve maç başı 25 bin avro... Mesut hiç oynamasa bile imza parasıyla beraber 19 milyon avro para alacak ve buna maç başı ile bonusları eklemiyorum bile! Yani pelkas gibi son dönemlerde formda bir oyuncun varken ve o bölgede bayadı iyi oynarken bu kadar parayı sponsorla olsa bile mesut'a yatırmak bence büyük hata! Samatta fenerbahçe'nin kalitesinde değil ama yedekleri de iyi değil... cisse ceza sahasında etkili bir oyuncu ama yaşından dolayı haftada 3 maç oynayamıyor, kemal ademi'yi kim neye göre almış hayret ediyorum! Yani mesut tamam kaliteli bir oyuncu ama kime o paslarını atacak?
Ben teknik direktör olayım direkt pelkasi forvet olarak oynatırim eğer mesut oynarsa tabi, ya da serbest oynatırim mesut winner bir oyuncu değil hiçbir zamanda olmadı. Ama 10 numara olarak dünyada onun gibi oyuncu çok az ben bir forvet alınacağı duyumunu aldım bu transfer dönemi bitmeden, Vedat muriç önerildi Lazio tarafından kiralık olarak shorlot kiralanmak isteniyor kulübü tarafından ama öncelik hakkı Trabzon'da sözleşme detayını bilmiyorum. Defansa sokratisin gelmesi kesin gibi ama ozan tufanda bunların bedeli olarak satılabilir ciddi teklifler var. Para bonservis vs çok konuşmam açıkçası bu işleri bir sürü para babası var yönetimlerde versinler anasını satayım Ali Koç un serveti milyar doların üzerinde ona koymaz 3-5 milyon Euro sadece kitabına uydursun men cezası yemesin yeter, uyduran uyduruyor zaten Avrupa'da bizim gibi ülkelerin ağzına etti bu ffp
Bence zaten ali koç cebinden para harcıyor çünkü fenerbahçe bu dar boğaza rağmen hala transfer yapabiliyorsa kesinlikle başkan para veriyor demektir... Mesut'un önüne defansın arkasına koşular yapabilecek bir gölcü lazım, bence muriç daha çok pivot santrofor... Mesut'un başarılı olduğu zamanlar önlerinde benzema'lar, aubemayang'lar ve lacazette'ler vardı ve hepside hızlı ve defansın arkasına koşu yapabilen oyunculardı... Öyle bir oyuncu şart fenerbahçe'ye! Sokratis gelirse defansı toparlayabilir... Benim anlamadığım savunmanın bence en kötü ismi tisserand çünkü o yenilgilerin geldiği dönemlerde baya hatalar yaptı tisserand ama hep ilk onbir oynuyor, savunmanın en iyi oyuncularından biri olan serdar aziz ise iyi oynamasına rağmen devamlı kesiliyor...
- eksik, sakatlık ve sivas deplasmanı, 1 puanla dönmek yinede iyi. Sosa fırsatları iyi değerlendiremiyor. Böyle maçlarda patlama yapmalı ama kayıplarda.
Ayrıca sivas ctesi maç oynadı
5 gün artı evinde
Fener ise ptesi oynadı
artı yoculuk perşembe maç
Tff tam eyyamcı0|00|0Bırak bahaneleri, yenemedin saygı duy!!! :D Beşiktaş bugün öğlen oynadı çünkü pazar akşamı oynuyor, fenerbahçe akşam oynadı çünkü pazartesi akşamı oynuyor :D Eyyamcı dediğin TFF'nin başkanı fenerbahçe'nin eski ikinci başkanı unutma, ve mert hakan'ın cezasını bile 1 maça indirdiler ki bugün oynasın ama yinede yenemediniz! Haftalardır söylüyorum bu çöp samatta ve mame thiam'larla hiç birşey olmaz! :D Erol bulut'un da geriye düştüğü maçlarda B planı yok...
Yani bir arkadaş niye sivas maçı gündüz oynanmadı diye tff'ye bela okudu, onun için söyledim :D Fenerbahçe bu forvetlerle zor başarılı olur, ve erol hoca yetersiz!
değerli 1 puan ne demek istediğimi ilet ki haftalarda anlayacaksın. 😄
hafta sonu kayseri maçını alırsak ilk yarıyı iyi kapattık denektir.Fenerbahçe'nin önünde ki iki maçı alır, ama sonra sırasıyla hatayspor (d) galatasaray ve başakşehir kupa maçından 3 gün sonra karagümrük (d)... Baya zor fikstür...
benzer zorluklar farklı haftalarda gs ve bjk içinde geçerli. FB ritmi yakalarsa zor durdurulur. Kadro ve kalite olarak tüm rakiplerimizden iyiyiz. Bunu futboldan anlayan herkes anlar. Başaracağız.
Fenerbahçe'nin kadrosu çok kaliteli değil ama şişkin! Samatta thiam valencia bir aboubakar ile larin etmez... Orta sahanız beşiktaş'tan daha iyi değil... Eeeeh o nasıl oluyor? Beşiktaş'ın savunmasını beğenmiyorum ama fenerbahçe'nin savunmasıda da el bombası tisserand var :D
- 1 puana yatıp kalkıp dua etsin.0|10|0
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşü