Yıldız futbolcunun paylaşmış oldiğu görüntüler Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Yıldız futbolcunun saat 00:00'da İstanbul'da olması bekleniliyor. Siz bu transfer hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak çok mutlu oldum. Mesut'un Fenerbahçe'de iyi işler yapacağına inanıyorum.
Arsenal'de izlediğim kadarıyla para vermeye değmez karaktersiz bir oyuncu. Fenerbahçe'de hakikaten çabalar mı? Sanmıyorum, reisçi tavırları falan da düşünülünce son voleyi vurma peşinde olduğu anlaşılıyor.
10 asist falan yapar bu ligde, ''Mesut'a iyi oyuncular lazım'' diye taraftar baskısı yarattırıp kulübe zarar ettirir transferlerle.
Mesut özil gibi bir futbolcuyu fenerbahçeye getirmek büyük bir başarıdır. İngiltere premier ligde oynamak kolay değil oranın temposu hiç bir lige benzemez. Meksika ligide tempo bakımından premier lige yakındır. Mesut özil asist bakımından ön plana çıkıyor. Oyun tarzını xavi ve iniestaya benzetiyorum çok güzel ara pasları atıyor. Oyuncu oynamasına oynar ama takım halinde oynamalıdır tek başına bir şey yapamaz. Ama başarılı bir trasfer oldu.
En İyi Erkek Görüşleri