- Mesut özil'in geçmişini tartışmam gerçekten iyi bir futbolcu, ancak adam 6 aydır arsenal'da top oynamamış ve şu anda düşüşte olan bir oyuncu! Inşallah van persie ve falcao çöpleri gibi olmaz ki onların geçmişide çok kariyerliydi :D0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Bende diyorum ki bu adama çok güvenmemek lazım, şu anda kapalı kutu! Ve gelecek sene 6+2 kuralı uygulanacağı için hangi yabancılar gönderilecek... sonuçta mesut özil'de alman futbolcu...
Tiserland içimizdeki irlandalı gibi. Faydasondan cok zararı var ilk o gitmesi lazım lemos desen aynı. Sosa evlere senlik olmus. Bakalım görücez nasıl kadro yapacaklar.
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12- 29. Ulusal şampiyonluğumuza az kaldı inşallah 🧐😄
Katkısıyla başaracağız0|10|1Fenerbahçe'nin formasında neden beş yıldız yok o zaman? Siz hangi ligte 28 kez şampiyon oldunuz? İstanbul liginde mi? :D
yıldız olayı 1959 sezonundan sonrası ama bu topraklarda FB 1900 yılların başından beri var ve futbol o günün kabul edilmiş kuralları çercevesinde oynanıp takımlar şampiyon olup kupa kazanıyordu. Camianın efsanelerininde bir kısmı o dönemin oyuncuları gerçeğinde cabası...
😂😂😂- Hepsini Göster Daha Az Göster
Evet ama o zaman ligler amatör olarak oynanıyordu ve dikkat edersen türkiye ligi amatör şampiyonları avrupa kupasına gidemiyordu! :D
Senin bu çok bilmişliğin fenerbahçe'li arkaşdaşların sorularında söker, ama bana sökmez ! :D
mahalle maçında bile kurallar var öyle anlatıyorsunuz ki ve anlıyorsunuz ki o dönemlerde futbol rasgele kuralsiz standarttan uzak oynanıyordu sanıyorsunuz.
avrupa kupalarına gidilmiyor olması oynananın kazanılanın önüne geçmez.1959 senesinin öncesini seyreden ve şu anda yaşayan kaç tane insan var? Yüzde 99.9%'u mezarda... Devam ediyorum... O dönemlerin efsaneleride amatör futbolun efsaneleridir! :D
Bende sana diyorum ki o dönemin öncesinde alınan kupalar amatör olarak tarihe geçer, aynen profesyonel futbolcular gibi! Her futbolcu geçmişinde amatör olarak oynamıştır, bilmiyorsan geliştir kendini fgggkugcbkhkjovclkcjkk :D
29. Şampiyonluğu boğazı gören geniş camlı bir yer kiralayıp camın önüne jakuzi küvet kurdurup içine şarap doldurup güzel kızlarla kutlayacağımmm reyko 😂😂😄🙂
Yahu sen kutla sana kimse bir şey demiyor zaten! Bazı galatasaray'lılarda geçen sene 35'inci şampiyonluğunu kutladı! :D Ama esas olan resmi rakamlardır siz istediğiniz kadar yırtının :D
Konu hamsiler değil ki, konu senin kendi kendine gelin güvey olman! :D Bari bana o dönemden hangi efsaneyi izlediğini söylesen! :D
yetişemedim tabiy ki ama izleyememiş olsamda kayıtlarla, dönemin gazete haberleriyle tarihe düşülmüş kayıtlarla sabit.
ayrıca buinsanların alın teri, başarıları hiç bir durum kural bu gerçeği etkilemez. Mücadele verildi ve kazanıldı.
ayrıca en yakın tarih maradonayı kim izledi ki Pele’yi ya da siyah beyaz 1-2 dk videolar sadece...inkar etme saygı duy bu FB veya bir başkası meselesi değil o insanları onurlandırma meselesidir. Ayrıca bir titrek FB değil mesela vefa, altay, istanbulspor ve sayamadığım çok camia var.
futbol futboldur
gelecek 100 yılda futbol değişik boyut alırsa bu dönemdekiler amatör mü olur
samimi ol samimiiii
bırak şu fanatizmi iyiyi alkışla doğruyu gördündemi peşine düş reykooobenim küvetli, şaraplı güzel kızlarla yapacağım kutlamaya hiç bir şey mani olamaz 😂😂😂
https://images.app.goo.gl/aa1XUUrCXxqCyE3a6 Madem ki o dönemler senin için profesyonel lig o zaman bunada bir bak :D Bunada uyduracağın kılıfı çok merak ediyorum! :D
amma safsın 😂😂😂 6-0 dan sonra uydurulmuş bir şey Photoshop 😂😂
22 yıldır kaxanamıyorlardı ve üstüne 6-0 olunca gsliler çok bunaldı. Bu trolll buna inanan masum köylü sensin demek 😄Gülmekten öldüm be :D Işine gelince 29 şampiyonluk, işine gelmeyince fotoşop! Bu palavralarını çoluk çoçuğa ancak yedirirsin ama bana asla :D Hadi git çoluk çoçukla futbol konuş :D
Işine gelince tarihten dersler, işine gelmeyince masum köylü dersin! :D Vallahi şu anda bir masum köylü varsa o da 3 yıldızlı takımını 28. kez şampiyon olmuş zanneden sensin :D En çok şampiyon olan, en çok türkiye kupası kazanan, ve avrupa'da uefa ve süper kupası olan hiç sevmediğin düşmanın galatasaray :D Hayat senin için zor be :D
Sergen hoca yanlış kadro çıkarmış! Mensah oynatmayıp oğuzhan ile başlamak hata... galatasaray'da ise taylan etebo var ve daha dengeli kadro çıkarmış, belli ki önce beraberliğe oynuyor fatih hoca...
Mensah'ın yedek kadroda olduğunu gördüm ve eğer kadrodaysa mensah oynamalı, sakatsa oğuzhan oynayabilir...
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş