Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçında Fenerbahçe , Kasımpaşayı 1-0 yenerek tur atlayan taraf oldu. Ne düşünüyorsunuz? Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü 51. dakikada Samatta attı.
Ziraat Türkiye kupasının tüm maçları sıkıcı geçti ama sonuca ulaşan hep büyük takımlar oldu. Güzelde oldu, büyük takımların yukarıda olmasını yeğlerim seyir kalitesi açısından. Fenerbahçe'de son maçlarda anlamsız bir topu rakibe bırakma taktiği var bu yanlış. Genel olarak takımda tutuktu bizim ona rağmen kazanmayı bildik.
Bir pozisyona takıldım adı GS ile anılan Aytaç denen cibiliyetsiz mhy nin kafasına bilinçli ve gaddarca taban atıyor, acı çeken mhy tepki olarak aynı sertlikte onun bacağına taban atıyor mhy atılıyor doğru karar ama boktan var sistemi hakem olacak adiyi cagirmiyor bile, bunun dışında keşke elenseydik bu turda boş bir kupa için uğraşmaya değmez bence
Samatta nın hazırlık maçı oldu, son 5 maçta 5 galibiyet iyi. Skor iyi olsa da oyun daha iyi oynanmalı. Sosa, Perotti ve Valencia takımın hücumunun resmen %80'i. Onlarsız böyle...
maalesef Perotti daha fazla devam edemeyecek. Bir ameliyat olacak ve yaklaşık 6 ay falan sahalardan uzak kalacak. Emre belözoğlu açıkladı. Doya doya izleyemedim ona çok üzülüyorum.
Erol Bulut: "Perotti, çok önemli ve değerli bir oyuncu. Katkı sağlaması için transfer edildi. Sakatlıklar onu bir türlü bırakmadı. Ameliyat olacak gibi gözüküyor. 8 aya kadar uzak kalabilir. Aramızdan ayrılacak, öyle gözüküyor. Oraya bir transfer yapacağız."
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
110maalesef Perotti daha fazla devam edemeyecek. Bir ameliyat olacak ve yaklaşık 6 ay falan sahalardan uzak kalacak. Emre belözoğlu açıkladı. Doya doya izleyemedim ona çok üzülüyorum.
Erol Bulut: "Perotti, çok önemli ve değerli bir oyuncu. Katkı sağlaması için transfer edildi. Sakatlıklar onu bir türlü bırakmadı. Ameliyat olacak gibi gözüküyor. 8 aya kadar uzak kalabilir. Aramızdan ayrılacak, öyle gözüküyor. Oraya bir transfer yapacağız."
Maalesef de bence sahada sakatlandı, sözleşmesi askıya alınmali. Gelecek sezon yine lazim.
Şimdi onlar düşünsün 😧🤔😲
😂😂😂
ne 😀
Hic 😀komıktı güldüm 😂😉
gülmek iyidir lazım 👍
Tabi ya😂
Gülene gülebilene bravo