Evet arkadaşlar bu akşam beşiktaş zorlandığı maçta ç. rizespor'u son haftaların formda ismi cyle larin ile 1-0 mağlup etti! Beşiktaş kupada da yoluna devam ediyor... Maçı nasıl buldunuz?
Derbi öncesi egor sarf etmeden tur atlamak gerekiyordu. Gol biraz geç gelse de istenilen oldu. Takım çok yorulmadı, sakatta olmadı. Gecen gün 6-0 kaybeden rize ise daha hırslıydı. Larin arka direk olayını benimsedi. Maçta en dikkat çekici performans ise Montero.
Aslında çıkan kadroya bakarsan kafalar daha çok hafta sonu oynanacak olan derbideydi! Ama zorda olsa galip gelmesini bildi ve uzatmalara bırakmadı ki galatasaray dün o 30 dakika fazla oynamanın acısını derbide çekebilir...
ben olaya öyle bakmıyorum. 120 dklık süre sadece 1,5 saatlik dinlenme ile atılır. ya da 30 dk masaj ile atılabilir. Oyuncular gün aşırı %80 %85 civarında kondisyon ile maçlara çıkabilirler. Mesele kadro değildi bence. Oyuncular zaten yeneriz şeklinde biraz disiplinsiz oynadı. Bunu 75 dakika görebiliyordum. Rizespor ise işi penaltılara taşımaya çalışıyordu. Arada bir kontra atak yapıyordu. Belki gol buluruz diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22Montero'yu bende beğendim, bakalım vida'yla birlikte iyi bir ikili olabilecekler mi...
Olurlar Diagneyi etkisiz hale getirirler. Önemli olam orta saha seçimi olacak umarım 3 defansif orta sahayla çıkmaz. Mensah olmalı
Evet bencede mutlaka mensah oynamalı! Diagne çok ağır bir oyuncu, hava topu dışında gol atamaz...
Bayadır maç izlemiyorum, bi ara izlemek isterim. Ama bu defa tribünde
Aslında çıkan kadroya bakarsan kafalar daha çok hafta sonu oynanacak olan derbideydi! Ama zorda olsa galip gelmesini bildi ve uzatmalara bırakmadı ki galatasaray dün o 30 dakika fazla oynamanın acısını derbide çekebilir...
ben olaya öyle bakmıyorum. 120 dklık süre sadece 1,5 saatlik dinlenme ile atılır. ya da 30 dk masaj ile atılabilir. Oyuncular gün aşırı %80 %85 civarında kondisyon ile maçlara çıkabilirler.
Mesele kadro değildi bence. Oyuncular zaten yeneriz şeklinde biraz disiplinsiz oynadı. Bunu 75 dakika görebiliyordum. Rizespor ise işi penaltılara taşımaya çalışıyordu. Arada bir kontra atak yapıyordu. Belki gol buluruz diye.
Bir hafta önce ligde 6-0 yendikleri için nasıl olsa bunları yine yeneriz havası olabilir, ama yinede kazanmak önemli...
3 puanı aldık önümüzdeki maçlara bakacağız açıklaması çok popülerdi 2000'lerde. Ona benzedi buda.
Aynen :D
Aynen... Baya zorladı beşiktaş'ı...