Duruş bozukluğu nasıl tedavi edilir? Dik durmak için ne yapmalıyız?
Merhaba arkadaşlar. Benim 3 seneden beri duruş bozukluğum var. Eminim bu sorunla uğraşan bir ben değilim. Uyurken istem dışı cenin pozisyonu alıyorum. Sırt üstü yatsam bile tekrar cenin pozisyonuna dönüyorum. Öncelikle yatış şeklimi nasıl düzenlerim? Ergenlikte göğüslerimi sakladığım için de bu sorunum oluştu. Otururken, yürürken ya da kıyafet denerken bile bu sorunla karşılaşıyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çözüm bulan arkadaşlar önerilerini benimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Güncellemeler:
Benzer Sorular
Fitness ne kadar sürede etkisini göstermeye başlar? Türk erkekleri spor yapan seksi kızları çekici bulurken neden sevgililerinin spor yaparak fit görünmesini kıskanıyorlar? Avni Yıldırım Amerika'da unvan maçına çıkıyor! Boks maçlarına veya direkt kendisine ilginiz var mı? Spor salonlarında; kıyafetleriyle manken edasında, kızlar mı/ erkekler mi daha çok dikkat çekmeyi sever? İzleyipte unutamadığınız futbol mücadelesi hangisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
210- Hepsini GösterDaha Az Göster
Benzer Benceler
Fitness Yapanların Avokado Tüketmeleri İçin 5 Sebep! Göz Zevkinize Hitap Edip Sizi Rahatlatacak Krampon Modelleri Irkçılığa Tekme Atmış, Dünyanın En Hırçın Futbolcusu: Eric Cantona! Kasa Önünde Düşünmeye Son: Burcunuza Göre Starbucks'ta İçmeniz Gereken İçecek! Çanakkale'de 5 Şiddetinde Deprem Oldu Artçılar Devam Ediyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Görüş seçilsin mi?
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
inşallah