Maskeler bildiğiniz gibi hayatımızın bir parçası haline geldi. Peki ama maske rengi veya deseni kombininizi etkiliyor mu? Yani maskeyle kombiniz uyumlu mudur genelde?
Ben çoğu zaman dikkat ediyorum da acaba ben dışında umursayan var mı merak ettim.
Piyasa da son zamanlarda bir çok maske çıkmaya başladı; renkli, mentol kokulu, limonlu.. Bence maskeyi kullanma amacından şaşmamalıyız, bir aksesuar değil sonuçta koruyucu ekipman amacı güzel gözükmemiz değil yani. Kendimde fizyoterapi öğrencisi olarak hastanede kullandıklarımızı kullanıyorum ben, 3 katlı, telli, cerrahi maske.
desen mesen kullanmıyorum renklerde umurumda değil açıkcası babam kutu kutu stokluyo eve onlardan kullanıyorum işte şu an da evde yeşil, siyah ve beyaz var kafama göre takıyorum siyahı hiç sevmedim en güzeli beyaz olanlar bence
Sağlık açısından boyalı ürünleri solumayı doğru bulmuyorum. Herzaman işin görsel tarafından çok sağlık tarafından yanayım ve öyle olunmasını da isterim. Ama insanlarda o bilinç yok maalesef. Olsaydı eğer, en basitinden kozmetik ürünleri kurşun deposu olmazdı. İnsanlar yüzlerine far, fondöten, ruj, allık, pudra diye kurşun sürüyor ve sonra niçin kanseri niçin alzahimer olduk. Sağlığınıza önem verin bilinçli davranırsanız sağlığınızla oymayamazlar. Onlara bu fırsatı vermeyin
En İyi Kız Görüşü