Stilimizin son dokunuşu ojelerimiz 💅 Bazen kombinimize uydururuz bazen de modumuza. Ama bakımlı ellerin tamamlayıcısı ojeleri hepimiz severiz. Peki senin tercihin genelde hangi renk oluyor?
Hep nude tonlarda yaptırıyorum kuzu üzerine de hafif dokunuşlarla haraket katmayı seviyorum 🌸 Bunu galiba geçen haftaydı, şöyle bişey yaptırdım böyle renk olunca her kombinle gidiyor shsh dönüşte de yağmura yakalandım 😅
ben çok fazla kullanıyorum. bu yüzden fazlaca ojem var. belli bir renk diyemiyorum bu nedenle. kimi zaman metalik kullanmak istiyorum kimi zaman mat. bazen mevsime uygun daha nude renkler bazen canlı renkler. sadece genelde ojemin rengine göre yüzük parmağıma uygun farklı renk sürmeyi seviyorum.
Bem şu an küçük bir depresyondayım ıııııı bu fotodaki tırnaklara bayıldım anlık bi sirkelendim ama anlık 🙄. Kırmızı ve ten rengi ojeler kullanırım çoğunlukla
genelde siz bayanlara kırmızı pembe siyah veya her tırnağınıza değişik renk yani rengarek yapmanız gözümüze hoş geliyor biz erkeklere bu fotodakide iyi bu arada :D
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş