Moda denince akla ilk başta giyim sektörü gelse de moda bundan ibaret değil. Moda hayatın her yerinde, evimizdeki mobilyadan telefonumuzun kılıfına kadar kendini gösterir. Peki siz hangi alanlarda modayı sıkı sıkıya takip ediyorsunuz?
Hayır hayatımın her alanında moda önemli bir yer tutar benim için. Aslında bazen, işte bu sıralar bu moda diye düşünmek değil de, gözüme güzel gelmesi benim için daha önemli.
Modayı her anlamda takip ediyorum. Ama uymuyorum. Bu benim kendi modam olmalı deyip zevkime göre tarzımı yansıtıyorum. Giyimden, eşyaya, sac stilimden duruşuma kadar nasıl olmak istiyorsam modam budur.🙃
Giyim de modayı takip etmem ama ev eşyasında modaya önem veririm. Mutfak, salon, lamba, masa, dolap... başka ne varsa. Elektrikli ev eşyasını da önemserim.
Hic bir alanda takip etmiyorum. Moda diye bir ara tayt giyenler yüzünden gözlerimiz kör olucaktı😅 Üzerime ve fiziğime yakışanı giyiyorum. Evde modayı takip edenleri hic anlamıyorum, gecen sezonun tabakları ile bu sezon yemek yersek sanki tadı farklı olucak. Benim evimde halı yok, camlarda sırf stor perde var. Annem 13 senedir her geldiğinde elalem arkandan neler diyordur diyor🤣 ben sade ve boş seviyorum
Yehuu fenomen olmuş çiçeğimm🌸🎉 moda etiketi de en yakışanını bulmuş cuk oturmuş 🤪💞 Utanarak evet sadece giyim kuşam konusunda modaya bakıyorum diyebilirim😅
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş