Sivilce Karşıtı Bakım Sivilceleriniz ile başınız dertte mi? BakimliErkekk Fenomen Takip Et FacebookTwitter 40 Sizce sivilceleriniz ile başınız dertte mii? Evet A seç Hayır B seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 40 Paylaş FacebookTwitter Sivilceleriniz ile başınız dertte mi? 101 Görüşünü yaz
suunmxv Master 7 ay Cilt bakımımı sabah akşam yaptığım sürece sıkıntı yaşamıyorum gayet rahatım.🌺💭💫👼 O yüzden sivilce problemi olan kişiler cilt tiplerine göre bakımlar almalı ve sabah akşam jel temizleyici kağıt maske ve peeling yapmalı 🌺💭💫👼 gece kremi de unutmayalım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum FacebookTwitter Görüş hala geçerli mi?
Zeklin9899 Xper 6 7 ay Sivilce değilde çil bende sıkıntı habire artıyor 😏 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Balllıbörek Bilge 7 ay 6 ay roaccutan kullandığım halde tekrarladılar artık barıştık onlar çıkıyor ben seviyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Bayanmasochist Xper 6 7 ay Öyle bir derdim yok çok şükür.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Çileklibirşeyler Yoda 7 ay Hiç sivilce sorunum olmadi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
SourKity Xper 6 7 ay Hayır, çıksa bile hiç ellemem ben. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş