Sivilce Karşıtı Bakım Sivilce sorunu yaşıyor musunuz? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 20 Yüzümde sürekli sivilceler var ve kafayı yemek üzereyim. Sizde sivilce sıkıntısı yaşıyor musunuz? Evet A seç Hayır B seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 20 Paylaş FacebookTwitter Sivilce sorunu yaşıyor musunuz? 86 Görüşünü yaz
Gizli Üye 7 ay Yaşıyorum sonra patlatıyorum sonra yara yapıyor habire yoluyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
-BBK- Xper 2 7 ay Strese girdigin an, yeme seklimi bozdugum an çıkıyor. 26 yaşındayım, boyle ansizin onemli bir gunun oncesinde cikmasini durduramiyorum lol Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
suskunderler Xper 1 6 ay Önceden oluyordu şimdi bi tane bile yok sivilce kremi kullanıyorum ama Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
epstein Xper 7 7 ay 21 oldum hala sivilcelerim var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum benimkadrajim 7 ay 24 bitirdim hala uğraşıyorum
osman98 Bilge 7 ay Hiç sivilce problemi yaşamadım çok nadir tek tük çıkar oda ufak olur zaten. Yediğine içtiğine dikkat edersen problem çıkmıyorKızartma, hazır gıda ve fastfood tüketimini bitirebiliyorsan bitir olabildiğince az tüket Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
vitoscaleta Xper 1 7 ay fast foodu bırakınca ciddi ciddi geçti nerdeyse Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86Yaşıyorum sonra patlatıyorum sonra yara yapıyor habire yoluyorum
Strese girdigin an, yeme seklimi bozdugum an çıkıyor. 26 yaşındayım, boyle ansizin onemli bir gunun oncesinde cikmasini durduramiyorum lol
Önceden oluyordu şimdi bi tane bile yok sivilce kremi kullanıyorum ama
21 oldum hala sivilcelerim var
24 bitirdim hala uğraşıyorum
Evet ilaç da kullandım çıkıyor
Hayır
Kim yaşamıyor ki
Evet maalesef.
Hiç sivilce problemi yaşamadım çok nadir tek tük çıkar oda ufak olur zaten. Yediğine içtiğine dikkat edersen problem çıkmıyor
Kızartma, hazır gıda ve fastfood tüketimini bitirebiliyorsan bitir olabildiğince az tüket
fast foodu bırakınca ciddi ciddi geçti nerdeyse
Șu zamana kadar hiç çıkmadı
Cıks
Evet
Eskiden çok çıkıyodu