Kakami yapamiyordum inanılmaz agrım ve sancım vardı. Bagırsaklarımda problem oldugu ortaya cikti. İlaclarım var kullanıyorum ama iyi olmadım hala. Serumlar igneler derken hala tuvalete çıkamadım 4 güb oldu. Daha demin de lavman yaptım ama ne sıktıysam o heldi. O kadar yiylrum nereye gidiylr bunlar. Allah alına bilen yazsın
8 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kesinlikle her gün kilona göre su iç sabahları 2 bardak su iç istersen 1 ben 2 bardak içiyorum bağırsakları çalıştır daha iyi oluyor tabiki bekliyorum sabır ediyorum hep sonra meyve sebze doğru beslenmeye çalış tuvaletini erteleme
Sag ol aşkım
Önemli değil merve adım
Bal ve kimyon varsa eşit ölçüde karıştır ve ye. Üstünede ılık süt iç çok hızlı şekilde yumuşatır.
Alternatif olarak sıcak suya oturabilirsin. Sabun kullanabilirsin fitil olarak
Rezene çayı içebilirsin
Eczaneye gidip müshil alabilirsin
En kestirme yol ise vakit kaybetmeden acile giderek durumunu anlatabilirsin
Geçmiş olsun
Düzenli kullandığın ilaçlar varsa mutlaka doktoruna bu durumu belirt
Ya zaten bir elim kolum acilde, ilaclarim da var her sey yolunda aslımda ama işte tuvalete cikamayınca bu agrım kramplarım azalmıyor. Anlattıklarının çogunu denedim ama olmuyor. Geliyor da yapamıyorum degil hic gelmiyor yani tuvaletim ve bu nasıl olur aklım almıyor. Yiyip içiyorum yani sonuçta
Su tüketimin ne durumda peki?
Bu şikayetlerim başlayalı çok tüketmeye başladım
Halen hiçbir şekilde çözüm getirilmediyse
1- Farklı bir hekime görün.
2- Muhtemelen kullandığın ilaçlar neden okmakta. İlaçları reçete eden doktoruna belirt durumunu. Çünkü bir tarafı toparlarken diğer tarafı dağıtmak olmaz
3- Endoskopi ve kolonoskopi yapılması gerekli böylesi durumda ve çıkan sonuca yönelik ivedi şekilde çözüm getirilmiyorsa hastane değiştir derim
Mide: e biz artık kalkalım. Doktor ; biz ne güne duruyoruz? KS: ıyyyy🤢
Senin amnı gtünü dagitirim m@l evladı sağlık bu. Ayrıca doktoru hemşire çapı yapan birine öğretme bence. Köylü seni
hım, anladım henüz ergen bu şahıs kişisi. İroni yapmıştım ama madem ciddiye aldın bende aynı ciddiyetle cevabımı yazayım.
Öncelikle bana karşı terbiyeli ol. O senin tanıdığın insanlara benzemem anında burdan banlatırım.
neys.. yaşına göre olgun davran sanırsın karşımda velet var. burası serbest yorum yeridir bende gayet sana karşı bir tavır sergilemeden ironi yaptım ne bu ciddiyet?
.."Sağlık bu' sıçmanı anlatmak veya buraya yazmak sağlık değildir. ya ishal oldun grip vs. ya da sebzeyi az tüketiyorsun bazen 3 ayda 1 kez olur. Bazen de 1 yıl da 2 kez. Eğer harici bir sorun ise Allah şifa versin bacım. burdaki herkes de doktor, hemşire vs.
. değildir. Acilen 1 sağlık kuruluşuna gitmeni tavsiye ederim. Belki başka bir şey vardır.
Bacım bana ergen diyorsun da burayı kendine ev bellemissin herhalde yok banlatırım yok o yok bu hayatsız mısın aq ayauahqıahaıa neuse eyvallah kankim
cevap vermeye bile değmez. uza🙄👌
Kayısı kefir denedin mi
Sulu şeyler ye katı şeyler yeme çorba ağırlık takil
Kabak çorbası yap
Soğan mercimek kabak pişir viz yap
Hepsini yaptım