Etki edince geliyor işte. Bende ev Akarı alerjisi yüzünden içiyodum. Valla tövbe ettim. Hapşırma, kaşınma öksürme vs bayılmadığım sürece içmem o haplardan.
Hmm anladim suana kadar 2 farkli ilac degistirildi 3. cusu verildi desmont aslinda cok iyi geldi ama degistirmezler heralde hersey icin tesekkur ederim bu arada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet çok fena yapıyor hemde. Bir hafta kullandım. Kullandığım süre boyunca uyuşmuş gibiydim. Sanki ayakta uyuyorsun.
Evet ya cok sersem yapiyor ama bir ay sonra rapor cikartilcakmis alerji hapina yasam boyu kullancam
Uyku yapar bu yüzden dolayı da akşam içilir alerji hapları.
Aksam iciyorum saatler sonra uykum geliyor tum gun sersem ve uyuyorum
O zaman tekrar doktoruna git değiştirsin tüm gün yan etki normal değil.
2. nesil uyku yapmaz dediler ya cetrynde ayniydi ama onunda faydasi yoktu bu cok iyi geldi
Anladım yani siz de yan etkisi böyle olmuş yan etki yapmış
Tesekkur ederim cok sagolun etkisi gecer heralde baslayali 5 gun oldu
Rica ederim geçmezse de görünün işe yarıyor ama gününüz mahvoluyor iyi akşamlar.
Evet yapıyor. Hemde fena yapıyor
Cok uyuyorum ya ama icer icmez uykum yok sonradan geliyor
Etki edince geliyor işte. Bende ev Akarı alerjisi yüzünden içiyodum. Valla tövbe ettim. Hapşırma, kaşınma öksürme vs bayılmadığım sürece içmem o haplardan.
Raor cikarticakmis doktor bir aya gel dedi yasam boyu icicem biraktiydim daha kotu oldum
Uyku ve sersemlik yapıyor
2. nesil dediler ama fark eder mi bir de rapor cikartilcakmis hapa
İsmi ne hapın
Desmont hap
Ne tür alerjin var senin
Allerjik rinit var cetrynde kullandim gecirmedi o ilaci biraktigimda siddetli belirtiler oluyor arada bir nefes darligi oluyor nadirde olsa
Her mevsimdemi öyle bahardamı
Yil boyu devam ediyor
Farklı farklı ilaç deneyecekler
Hmm anladim suana kadar 2 farkli ilac degistirildi 3. cusu verildi desmont aslinda cok iyi geldi ama degistirmezler heralde hersey icin tesekkur ederim bu arada
Rica ederim ne yaptımki
Olsun cevap vermeniz bile yardimci olmaya calismaniz bile cok guzel
Sağlıkçıyım ben geçmiş olsun🌹🌼🌺👍
Evet biliyorum bu arada tekrardan cok tesekkur ederim sagol valla
Rica ederim sağlıkla kal 🌼🌺🌠🌃
Yapar, yan etkilerinden biridir
Yapar
Yapıyormuş
Sana bağlı
Yapar tabiki
2. Nesil ama fark eder mi
Yapabilir