Sağlık & Diyet 1 ay Yarın kürtaja gideceğim. Kürtaj sonrası mide ağrım olur mu? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Kürtaj sonrası midem etkilenir mi? Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Yarın kürtaja gideceğim. Kürtaj sonrası mide ağrım olur mu? 32 Görüşünü yaz
soleilgoddess Xper 6 1 ay Kesinlikle mide bulantın olacak onun dışında regl sancısına benzer ağrıların olabilir biraz kanaman olabilir dikkat et Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sensualizm Xper 5 1 ay Varsın cinayet olsun başınıza gelse kim bilir neler yaparsınız gelip kurtaji eleştiriyor ah*aklar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ımmmmmm22 Xper 4 1 ay Keşke erkeklere kapatsaydın ya. Saçma sapan seyelr yazacaklar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Kürtaj cinayettir demeleri umrumda değil Yorumla ımmmmmm22 1 ay Niçin aldırıyorsun? Yorumla Soran 1 ay Hazır değilim Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster ımmmmmm22 1 ay Saçmalık. Yapmasaydın o zaman yani ne bileyim kendi kendine olmuyor hakkın yok o çocuğu aldırmaya Yorumla ımmmmmm22 1 ay Aldırman günah Yorumla Soran 1 ay Yapmadım zaten korundum ama kocama sana vermiyorum diyemem değil mi Yorumla Sensualizm 1 ay Aldır gitsin bir sey olmaz bu devirde cocuk yapilmaz zaten Yorumla
Gizli Üye 1 ay Kürtaj değil cinayete gidiyorsun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Cinayet değil Yorumla Görüş sahibi 1 ay Cinayet Yorumla aktrisjsjsn 1 ay Bencede cinayet Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 1 ay İstemediğimiz çocuğu aldırmak cinayet değildir Yorumla aktrisjsjsn 1 ay Niye yaptınız ozaman Yorumla Görüş sahibi 1 ay Cinayettir Yorumla aktrisjsjsn 1 ay 31 çekmek bile cinayete giriyormuş yeni ögrendim Yorumla Soran 1 ay Korunmaya rağmen oldu biz korunduk üstümüze düşeni yaptık Yorumla Görüş sahibi 1 ay Allah sizi imtihan etmiş kaybetmek uzeresiniz Yorumla Soran 1 ay İmtihan değil o istenmeyen bebek Yorumla Görüş sahibi 1 ay Bebek istemiyorsan cinsel ilişkiye girmeyeceksin. Çünkü olup olmaması size değil Allah'a bağlı Yorumla Soran 1 ay Kocana sana vermiyorum diyemezsin o lüksün yok Yorumla aktrisjsjsn 1 ay Abi ye her şekilde hak veriyorum Yorumla aktrisjsjsn 1 ay Lüksün var ya Yorumla Sensualizm 1 ay İyi de bundan sizene kendi hayatı karışmaya hakkınız yok Yorumla Soran 1 ay Yok Yorumla Görüş sahibi 1 ay Ama cinayet işleme lüksün var öyle mi Yorumla Soran 1 ay Cinayet değil o bebek aldırma Yorumla Soran 1 ay Kürtaj oluşmamış hücreyi alıyorlar alt tarafı Yorumla Görüş sahibi 1 ay Büyük vebal nasıl cesaret ediyorsunuz aklım almıyor Yorumla aktrisjsjsn 1 ay Abı bırak Yorumla aktrisjsjsn 1 ay Uğraşma Yorumla Görüş sahibi 1 ay Eyvallah bro Yorumla Soran 1 ay Her yıl bir sürü kadın kürtaj oluyor Yorumla aktrisjsjsn 1 ay Abla yürü git la Yorumla Görüş sahibi 1 ay Herkesin bir şeyi yapması o şeyi meşrulaştırmaz Yorumla aktrisjsjsn 1 ay İki saatir tamam ne yapıyorsan yap Yorumla Soran 1 ay Her çocuk doğacak diye bir şey yok doğum kontrol denen bir şey var Yorumla Görüş sahibi 1 ay Kontrol edememissiniz işte Yorumla Soran 1 ay Kürtajla kontrol edilecek doğmayacak Yorumla
aktrisjsjsn Xper 5 1 ay Adama katılıyorum cinayet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23Kesinlikle mide bulantın olacak onun dışında regl sancısına benzer ağrıların olabilir biraz kanaman olabilir dikkat et
Varsın cinayet olsun başınıza gelse kim bilir neler yaparsınız gelip kurtaji eleştiriyor ah*aklar
Keşke erkeklere kapatsaydın ya. Saçma sapan seyelr yazacaklar
Kürtaj cinayettir demeleri umrumda değil
Niçin aldırıyorsun?
Hazır değilim
Saçmalık. Yapmasaydın o zaman yani ne bileyim kendi kendine olmuyor hakkın yok o çocuğu aldırmaya
Aldırman günah
Yapmadım zaten korundum ama kocama sana vermiyorum diyemem değil mi
Aldır gitsin bir sey olmaz bu devirde cocuk yapilmaz zaten
Kürtaj değil cinayete gidiyorsun
Cinayet değil
Cinayet
Bencede cinayet
İstemediğimiz çocuğu aldırmak cinayet değildir
Niye yaptınız ozaman
Cinayettir
31 çekmek bile cinayete giriyormuş yeni ögrendim
Korunmaya rağmen oldu biz korunduk üstümüze düşeni yaptık
Allah sizi imtihan etmiş kaybetmek uzeresiniz
İmtihan değil o istenmeyen bebek
Bebek istemiyorsan cinsel ilişkiye girmeyeceksin. Çünkü olup olmaması size değil Allah'a bağlı
Kocana sana vermiyorum diyemezsin o lüksün yok
Abi ye her şekilde hak veriyorum
Lüksün var ya
İyi de bundan sizene kendi hayatı karışmaya hakkınız yok
Yok
Ama cinayet işleme lüksün var öyle mi
Cinayet değil o bebek aldırma
Kürtaj oluşmamış hücreyi alıyorlar alt tarafı
Büyük vebal nasıl cesaret ediyorsunuz aklım almıyor
Abı bırak
Uğraşma
Eyvallah bro