Regl biraz benim tuhaf olmama 2 3 gün var ama şimdi durduk yere çok geliyor ama ne kokusu var ne ağrısı ne de gelişi hiç bir şey olmadan direk geliyor bi kesiliyor bi geri başlıyor. Ne yapıcam bu duruma?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
041.5 yıldır bu durumun içindeyim ve gezmediğim doktor kalmadı
doktorlar ne diyor
Polikistik over diyor ama tedavi o bu hiç bir şey yapılmıyor yok yani düzelmiyor
polikistik over tedavisi genelde bildiğimiz doğum kontrol hapları ile yapılır. neden tedavi vermediler anlamadım.
günlük düzenli ilişki yaşıyor gibi düzenli d. k. hapı içi ama sakın ertesi gün hapı değil. normal 21 adet olan doğum kontrol hapı. bir kaç ay dene bak.
Doğum kontrol yazmaları tasla bana kilo aldırdığı için ve ben ilişki hiç bir şey yaşamıyorum hayatımda ella o bu hiç bi şey de kullanmadım rahim ve yumurtalıklarla ilgili
arkadaşım adet düzensizliği, kist polip ve myom gibi kitle tedavisi bu haplarla olur. bakirelere de uygulanır. ilişki ile alakası yok yahu. saçma sapan düşünceye girme
ayrıca her hap her kadında aynı yan etkiyi göstermez. hapın biri kilo yaptırdı ise diğer ay başka marka dene. mutlaka bünyene uygun hap olur. ayrıca yeni nesil ilaçların hormon düzeyi azaldı. eskiden 70 iken şimdi 25 lere indi eskisi gibi kilo yapmıyorlar
Doktor yazmadığı için verilmiyor bana böyle kaldım zayıfla diyor bitkisel ilaçlarla kokusu bozuk bozuk olan çaylar içmek zorunda kalıyorum çok karmakarışık
dediğim gibi her ilaç kilo yapmaz. farklı marka denersin. d. k hapı reçetesiz verilir neden alamıyorsun ki.
eskiden reçetesiz verilirdi belki kanunlar değişti bilmiyorum
Belli olmaz içinde ne olduğu benim arkamı kollayacak insan yok doktor harici ürün o bu kullanmam yasak sen benim bu konudaki geçmişimi bilmiyorsun kız arkadaşlarındaki gördüğün deneyimi de yazman doğru olmaz
tekrar git doktora tedavi iste. yazsın reçeteni.
reçete yazıldıktan sonra istemediğin bir ilaç ise muadilini verebilri eczane. farklı ilaç alabilirsin yerine
Her kız kadın aynı değil
Ya zaten doktor senin dış görünüşüne bakıyor kiloluysan gönderiyorlar bir şey farketmiyor
Kiloluysan kilonla alakası olmasa bile kilo ver diyorlar
ben senin hayatını bilemem. yardım istedin verdiğin bilgiler ışığında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. benden bu kadar.
Teşekkürler
Öyle düzelmiyor da
Nasıl ya
Ben 1.5 seneye yakın bu haldeyim gelişim, kadın doğum hepsine gittim polikistik over deniyor ama sorun atlatılamıyor
Peki tam olarak nasıl bir sorun senin için normal değil mi
aga çok pis bir şey hayatımda aldığın en leş koku olabilir böyle bayıcı bir ölü balık kokusu düşün bozulmuş kurtlanmış he o kokunun fare ölüsü kokusu ile karıştığını düşün aynısı awk
Arkadaş haklı değişik kan harici her şey kokuyor o koku da gelmiyor hiç bir koku yok kokmuyor denecek kadar var gelen
Uuuu o kadar kötü kokusu olduğunu düşünmüyodum ya. İlginçmiş. Umarım koklamam hiç 😂
Bakireyim ve ilişkim dahi yokken?
Oynarken ya da sert yaptinsa patlar
Öyle bi durum da olmadı
Patlak değilsin yani açıp kontrol ettin mi
Kendi vücudumu bi zahmet görebiliyorum
Gelsene bı yaz
Niyeymiş
Bişi sorcam gel