Arkadaşlar çok kötü bir durumdaydım ve kilo vermem gerekiyordu kimse destek değildi motivasyon olarak da çökmüş bir haldeydim. Sonra internette 1ayda 10kilo verme ile alakalı iki liste gördüm ve hayatım değişti 62 kilodan 51e düştüm şu an etrafımda da çok ilgi görüyorum aşağıda da link bırakacağım size de faydası dokunsun diye yazıyorum.
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
3 ay
https://yindex.co/diyeet link bu arkadaslar sonunda 3. seviyeye geldim burdaki kadın çok güzel bir şekilde eksikleri yapılacakları söylüyor umarım şifalı olur size de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77Nasıl yani link koyamayacakmiyim 3. Seviyeye geldiğimde peki
Zararlı değil normal düz diyet yapiyosunuz sadece protein dengesini kontrol etmek gerekiyor kendimizi aç bırakmak değil
Spor?
Link koyamadim buraya yoksa listenin linkini aticaktim ama daha 3. seviyeye gelmemisim
Kanalın adını ve hangi video oldugunu söylesen bulabilirim. Net bir ayda verebilir miyim peki ✅
Benim baskı ve depresyon sürecim de vardı o yüzden biraz daha etkili oldu burada keşke fotoğraf atma özelliği olsaydı çünkü site direk video degil
sitenin adi nee
Linki koydum😊
Senin vermeye ihtiyacın yok
hayır var
Yok yok
şş
Ama mrs
şş sakin
Ama 🙃
Tabiki bi link paylasicaktim orada iki tane liste vardı kendine uygun olanı seçip diyet yapicaktin 1ay ama link paylasamadim çünkü 3seviye değilim takipte kal 3seviye olduğumda paylasicam
tamammm lütfen çok lazım banada
Seviye nasıl atlıyoruz ya sizi de böyle bırakmak istemiyorum 😔
bende istemiyorum ya
sanıırm çok görüş paylaşıp yorum yaparak
Susun arkadaşlar bildirim geliyor
Linki koydum😊
Biraz da baskı vardı depresyon da etkiledi çok sıkılmıştım artık bu durumdan 1ayda verdim bu kadar diyet listesi de etkiledi tabi ama link koyamadim 3. seviyede olmadığım için
Soru sormamissin ki
Ay teşekkürler
Ama verdiğin kilo yağdan olduğunu düşünmüyorum keşke 3 ay civarina yaysaydın, mesela ben 1 yılda 50 kilo verdim yavaş yavaş vermek daha iyi
Benim belirli bir depresyon dönemim de oldu o yüzden de bir kısmı gitti aslında şu an vücut yapım orantılı bir sorun da yok
Kendini beğendiysen no problemoooo sadece bilgilendirme amaçlı söylemiştim
3seviyede olmadığım için daha koyamadim ama muhteşem bı yöntemdi 3. seviyeyi bekliyorum
😂😂😂
Linki koydum 😊
Affet ilk bas sahtekar sandım! Kesin bi amacı var sandım kusura bakma 😅
Çok iyi bir diyet listesiydi ama link kıyamıyorum çünkü daha 3. Seviyede değilim onu bekliyorum yoksa hemen yöntemi anlaticam
tamam👍
Linki koydum 😊
Biraz da depresyon etkiledi tabi
Etkiler tabi