Ben çok istiyorum fakat yapamıyorum; çünkü, sürekli bir oradan bir buraya git gel yaparken uygun beslenmeyi sağlayamıyorum ve sürekli hayvansal gıdalar almak zorunda kalıyorum.
Siz hiç vegan ya da vejetaryen olmayı denediniz mi?
Denemedim alışabileceğimi de sanmıyorum ki şu an vegan olmaya karar versem bile ülke şartları buna izin vermeyecek bitkisel ürünler aşırı pahalı çünkü.
9 ile 19 yaş arası bir balik yemeginden tiksinme sonucu yememeye baslamistim hatta bir ara agzima sürmuyordum sonra vitamin degerlerimdeki asiri dusus sebebiyle iğne olmam gerekti bir kaç kere az cok yemeye basladim asiri duskunlugum yok hala ama yiyorum artık bu nedenle çok kez igne ve hap kullanmam gerekti tabi benimki bilinçli degildi ben tiksinmistim kucukken
Bunu düşündüm ama denemedim çünkü uğraştığım dal vücut geliştirme. Ve iri görünüm de çokta katkı sağladığını düşünmüyorum amacıma yoldaşlık edemiyor bunun yerine et ürünleri kullanırım daha ağırlıklı
3 ayda bir kere hacamat tedavisi goruyorum o donemler hayvansal gida ve onlarla yapilan urunleri tuketemiyorum. O zamanlar zorunlu yapiyoruz yoksa benlik degil vejetaryenlik
Hayır ama kardeşim bir dönem hiç et ve süt ürünleri tükenmedi. Bunun yerine takviye almasına rağmen vücudu daha fazla dayanamadı ve ağlaya ağlaya bunları tekrar yemek zorunda kaldı. Şu an hepimizden daha çok yiyor. 🙂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş