Çok seyahat eden biri olduğum için çevremdekiler şanslı olduğumu ve sürekli yazıp kalabileceğimi söylüyorlar. Ama unuttukları bir şey var. Gittiğim her yerde yeni lezzetler denemek istiyorum, yeni restoranlar keşfediyorum. Bu da dönem dönem kilo almama sebep oluyor. Sizce çok gezen kilo mu alır yoksa kilo mu verir?
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Comagene00 | Sağlık & Diyet konusunda 166 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Kilo almanın sebebi yemekten geliyor yani bu demek değil çok gezen çok yiyiyor kilo alırçok yatan kilo alır kilo almak yapı meselesinde de olabilir insanın metabolizması iyi çalışmadığı kilo alır, yengeç burcu kilo almaya müsait bir yapısı var, şunuda belirtmeden edemeyeceğim bir insan hangi yöre ya da ilke gittimi or yerin en meşhur yemeğini tatlısını tatması lazım bir nokta daha var burada belirtmek istediğim o yörenin veya o ilin en iyi en ünlü yerinde yiyeceksin ki notunu ona göre veresin, tekrar ediyorum kilo almak gezmekle değil yemektendir.
DorothyBabe | Sağlık & Diyet konusunda 119 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Gezmeyi seven iki insan türü var. Biri arabayla veya toplu taşımayla gezen, biri de sokak sokak yürümeyi seven. Eğer gezen kişi sokak sokak yürümeyi seviyorsa hareketli olduğu için çok fazla kilo alacağını sanmıyorum.
AngelKiss | Sağlık & Diyet konusunda 123 görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Bence kilo almaz. Tabi ki kilo verir de diyemem ama eğer çok geziyorsa, yani çok hareketliyse çok yese bile kilo verecektir. Sürekli araba da seyahat eden biriyse iş değişir. Hareket etmek şart.
ndenizyıldızı | Sağlık & Diyet konusunda 131 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Bu biraz sizin yemenize bağlı yeni yemekler keşfediyor olabilirsiniz ama porsiyonunuzu ayarlarsanız daha az sorun yaşarsınız bence 🤗 Tabi ki aktif yaşam da önemli
Kişiye bağlı. Mesela bazıları gidiyor, sanki yemek kültürünü öğrenecek, her yemekten, ne olduğuna bakmadan götürüyor. Bazıları da gidiyor, tarihi eserlere gömülmekten bir deri bir kemik kalıyor. Yani kişiye bağlı.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
majestetuncay | Sağlık & Diyet konusunda 5,8b görüş paylaştı.
Master
4 ay
boğazına düşkünse onu da tadayım bunu da tadayım diye kilo alır bence..
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş