Merhaba arkadaşlar utanarak yaziyorum kusura bakmayın küçükken bilinçsizce heryere sert sekilde sürtünerekten özel bolgem kararmış ve şekil değişikliğine uğramıs bu nedenle psikolojikmen çok kötüyüm ilerde yanlış anlaşılırim diye korkuyorum kimseyle bisey yaşamadım ama görüntü olarak çok yıpranmış buruş buruş ve çok kara seklinde sanki bana ait degil gibi. Gerçekten psikolojim cok bozuk hatta intihar etmeyi bile düşündüm bu olayi çok kafama taktigim icin yasama hevesim yok düşünmekten uyuyamiyorum. Bu pskolojim yüzünden sevgilim bile olmadi çok asosyal kaldim evden dışarı bile cikmiyorum evlenmeyide düşünmüyorum kendimi kullanilmis gibi hissediyorum çünkü görüntü olarak öyle gözüküyor bu durum beni çok üzüyor ne yapicam ben hic mutlu olamayacak miyim? 🥺
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
210Hayir cidden cok yıpranmış görünüyor bu yuzden pskolojim cok bozuk sabki dogum yapmis birine ait gibi
Kaç tane gerçek vajina gördün yakından bilmiyorum ama ben Kendine haksızlık yaptığını düşünüyorum
Neymis
Herkesin içinde söylemem dedim.
Ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum çünkü görüntü olarak yıpranmış gibi ve renk olarak baya esmer. Bu durum pskolojimi bozuyor ilerde yanlış anlaşılırim diye ama bakireyimde kimseyle bisey yasamadimmm
Yapacak bişey yok üzülünce rengi mi değişecek takma
Bakireyim ama görüntü olarak çok yıpranmış buruş buruş gibi vede renk olarak cok esmer yanlış anlaşilir gibi bir görüntüye sahip 🥺
Bir gorsel atsana merak ettim egerki tahmin ettiğim sey varsa krem le vs iyileşir
Iylesecek gibi degil yıllardır bu halde geçici birsey degilki
15 yillik kocaman ameliyat lekesinin 3 ayda tamamen izsiz ve hiç ameliyat olmamış gibi gözüktugunu gördüm
O ayri bisey bu ayri zaten ameliyatla duzeltilebilir ama ben iğne, kan, dikiş izlerine karşı fobim var bayilabiliyorum o yüzden ameliyatla duzeltemem 🥺 kan görüp bayilan bi insanim
Diyor um ki kocaman ameliyat izi Ameliyatsız bir şekilde bir tür doğal yagla 3 ayda yok oldu sen neden yazdıklarımı okumuyor sun peki
Yagdan falan bahsetmemissin ki yorumda
Arkadaş im ameliyat la yok olacağın dan da bahsetmemiş tim
Kantaron yağı kullan geceleri etrafina olu dokulari iyilestirir beyazlatmak için se cilt beyazlatici kür ler varya onlardan yap😉
Denemedigim beyazlatici kür kalmadi yani bi etkisi olmuyor denedim kürlerin çoğunu
Kantaron yağı diyor um abisi anlamıyor musun
Peki onuda denerim umarim bi faydasi olur ama pek sanmiyorum🥺
Ama gercekten cok kötü yani sanki dogum yapılmış veya cok iliski yasamis gibo görüntüsü var ama bakireyim
Sana öyle geliyordur
Keske bana oyle gelse ama maalesefki gerçekten berbat halde
İlişkiye girdikçede livajiba kararmaz bu hangi avel söyledi ya sana? Sende cahil gibi inanmışsın havasızlıktan vs kararıyor. Renk açan bioderma ürünlerine bak
Şekil olarakta sarkma oluşmuş normalde gergin olan köşeler gergin degil buruş buruş 🥺
Sen herkesinkini pembe gergin mi sanıyorsun herkesinki farklıı? Kararma için doktora danış o çözüm sunar sana ya da eczaxıya sorabilirsin Çook takıyorsanda doktora işlem yaptırırsın ilerde
Çok ilişki yaşayınca vajina kararıp sarkmaz herkese aynı şeyi yazmışsın cahil gibi konuşuyorsun az araştorma yap ya
Ben degil erkekler cahil. Bu tarz yorumlar okudum çok yapinca follos olmus yok bilmem kararmış kendinden gecmis tarz yorumlar vardi ben zaten cok araştırdım baya kişinin yorumlarinida okudum burada
Onlar abaza kaç vajina görmüşler? Kendileri bamya olsa bile kadının vajinası geniş diyip kadını suçlayan amsalak tipler onlara ne bakıyprsun yarısı kokuyordur onların öğkk🤮 burdakilerin çoğu amsalak
Eli şeyinde gezen abazalar emin ol çoğunun cinsel hayatı bile yoktur , kadının kalçasına bakıp bakire olup olmadığını anlarım diyenler bile gçrdüm ben bunların lafına bakma çok takıyorsan biodermanın ürünleri varmış onlara bir bak
Evet bende o yorumlara denk geldim ama hicbir sekilde anlasilmaz ki saçmalık yani 🙄 peki teşekkür ederim bakicam
Diyorumya çoğu amsalakksjshsg
Evet sanki cok iliski yasamis veya dogum yapılmış gibo görüntüsü var ama bakireym
Tkpatsana bana
Beyazlatmam için yol göstereyim
Burdan söyle