Propolis mi multivitamin mi daha iyidir, daha kapsamlıdır?

6 ay önce 1. evre kanser oldum. şu an çok şükür iyiyim fakat düzensiz beslenme sağlıklı yaşam olarak biraz sınıfta kalıyorum resmen. Şu zamana kadar besin takviyesi hiç kullanmadım. Doğal değil diye ama hayatımızda da tükettiğimiz hiçbir ürün de doğal değil ki... Bu nedenle besin takviyesi düşünüyorum önerilerinize açığım
Güncellemeler:
11Kız Görüşü
7Erkek Görüşü
En İyi Kız Görüşü
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Propolis diğer vitamin ve mineral desteklerinde bulunmayan 15 farklı polifenolik bileşenleri içeren tamamen doğal bir arı ürünüdür. Bu bileşenler Kafeik Asit Fenetil Ester (KAFE), Kafeik Asit, Kuersetin, Galangin, Klorojenik asit, Rutin, Hidroksitirosol, Kumarik asit, Apigenin, Krisin, Hesperetin, Ramnetin, Luteolin, Resveratrol ve Pinosembrin’dir.
Propolis yüksek antioksidan özelliğinin yanında, antiviral, antibakteriyel ve antimikrobiyaldir. Bağışıklık sistemini desteklemesinin yanında sindirim sistemini düzenleyici, kan şekeri kontrolünü sağlayıcı özellikleri de bulunur. Yetişkinler günde 20 damla; çocuklar ise günde 10 damla tüketebilirler.
Propolisin yanında mutlaka tek tam gıda olan poleni de beslenmenize dahil etmenizi öneririm. Polen A, E, D ve B grubu vitaminlerini, magnezyum, kalsiyum, çinko minerallerini doğal olarak içerir. Yetişkinler günde 2-4 tatlı kaşığı, çocuklar ise günde 1-2 tatlı kaşığı tüketebilirler. Propolis ve diğer arı ürünleri seçerken, yerli Anadolu arı ürünleri üreten bir marka olmasına, uzmanlar tarafından uygun alt yapı ve teknoloji ile geliştirilmiş olmasına dikkat etmenizi öneririm.