Esim hemen bebek istiyor kirmakta istemiyorum hemen bebek olma ihtimali var mi yani ilk ayda
Evlilikte erken hamile kalmak sakincali mi yani ilk ay vs?

Sağlık olarak hiçbir sakıncası yok. Fakat ruhsal açıdan yeni bir döneme girdiğiniz evlilikte, alışma süreci zaman alır. Bu yeni hayata alışmaya çalışırken apayrı bir dönem olan anne olmak da işin içine girerse zorlanabilirsiniz. Ayrıca evliliğin 1-2 senesi tabiri caizse cicim aylarıdır ve bu dönemde birbirinize cinsel yönden alışmanız için geçirilmesi daha uygun bana göre. Hamileyken ve çocuk doğduktan belli bir süreye kadar cinsel hayatınız epey kısıtlanır. Ayrıca evliliğiniz tam oturmadan yeni bir can dünyaya getirmek, risktir. Eşinizi tanıyorsunuzdur, seviyorsunuzdur vs. Ama ne evlilikler bitiyor, oldu ki bitti, o çocuğa yazık olur. Bence biraz bekleyip eşinizi daha iyi tanımanız, evlilik hayatına alışmanız daha iyi.
Haklisiniz ama esimin saglik sorunlari var bir iki sene sonra veya daha sonralari olmama ihtimali yuzde 80 şu an olma ihtimaliyse yuzde 90 kusur zaten kendini elsik hissediyor nisani bozmaya kalkti kisirm diye. :(
Esimin baba tarafinda bir hastalik varmis tam anlatmiyorlar malum aile sirri falan esimin bahsettigine gore bu sperm sayilari ve kaliteleri gittikce azaliyormus e o zamanda cocuk olma ihtimali gittikce dusuyor birde esimin ailesinde cok fazla erken yasta prostat olan var korkuyor cok fazla
Öyle saniyorumki bu prostatla alakalida olabilir ama bilmiyorum esim raporlarini hep saklar hic bulamam arabasinda falan dokturuda bisey demez annesi falanda bu tarz seyler soyler
Bende öyle dusunuyorum internetten arastiriyorum ama hic elle tutulur bisey ogrenemedim eger sizin bir bilginiz varsa lutfen paylasin benimle en azindan kafamda birseyleri toparlayayimki daha iyi olsun
Saolun :)
tabııkı sakıncası yok ama bebek evlılıgın baslarında olursa zorluklar baslar. cunku ılgı bekleyen koca ve kocasıyla ılgılenmek ısteyen kadının bulunamayan zamanı bulundugundaysa hep bebek ıcn kullanılır.
bu yuzden aklın varsa 2 sene sonra yap bebegını. o ıstesın onun ıcın hava hos tabıı.. bebekle sonuna kadar ugrasacak olan anne... o yuzden ertelemek ıcın elınden gelenı yap ve ılk 2 sene yapma bıle..
booooooooooooool sans
Haklisin ama esimin saglik sorunu var o yuzden erken istiyoruz cunku esim yikilir bebek ileride olmazsa onu seviyorum yikilmasina katlanamam
yınede yapma derım.
Bakalim korunmayacagim hicbirsekilde olma ihtimalini yukseltecek bu biliyorum ama esimden olmayadabilir iste
kısmet tabııkı... ama esıne fazla fedakar davranıyorsun. burdan onu goruyorum ama ınan bu kadar dusunme... yınede allah yolunu acık etsın bol sans.
Tesekkur ederim. :)) evet biraz fedakarlik var ama onun benim icin yaptigi onca seyden sonra az bile kalir tekrardan saol canim
rıca ederım :)
Sakıncalılıgı yok ama aslında evlılık cınsel hayatın toplum baskısından kurtularak yasanma halıdır.
Sen ve esın ne dusunuyor bılemem saygı duyarım ama.
Bir evlılıkte en az 1 sene sonra cocuk yapılmalı cunku aynı eve gırmeden kım ne oldugunu tam olarak bılemezsın.
Tabiki haklisin ama evlilik bitsede ben istiyorum yani o da cok istekli isim bile bulmus patik falan almis esim kirilgan bide istiyorumki hazir bende istiyoken bir bebegimiz olsun
iyi de sen daha hıc ılıskı yasamamıssın.
Acıkcası buyuk ıhtımalle bu konuya yabancı oldugun ıcın.
Cocuk olduktan sonra her zaman cınsel hayatın bı alt sevıyede olacak.
Pekı esın bu konuda ne dusunecek?
Yanı onunda senın gıbı hayatında cok bısı yasamadıgını dusunerek soyluyorum arzuları olan bır erkek daha ılkler baslamısken kendıne 6 aylık bı ara verecek garip :s
Esimin saglik problemleri var ihtimal ama o korkuyor eksiklik hissediyor o yuzden hemen istiyoruz çünku olmazsa psikolojik anlamda çökecek esim ve evliligimiz
hımm bu konuda ona destek olmalısın ve bu konuda tabı kı farklılık arz edebılır.
Ama cocuk oldugu zaman da bunun duzelecegıne garantı yok.
Onu anlatmaya calsııyorum cocuk bır duzeltıcı veya onarıcı bır sey olmak yerıne bazı seylerde elını kolunu baglayan seydır. Ha cocuk bu dunyanın kesınlıkle en guzel seyı ama su var. Bu cocuk olduktan sonra bu sorunlarla karsılasmayacagının garantısı yok ve bu sorunlarla karsılastıgında tek basına olmayıp kucagında bır cocuk olunca ne yapacaksın onemlı olan bu.
Kesinlikle haklisin ama bazen risk almak gerekiyor esim bebegimizi göremeden dahada sorunlari olursa dayanamam o isim bile bulmus o yizdwn ben istemiyorum diyemem. :(
Durumun baya kötü ama evliliğin ilk yıllarında çocuk yapmak evliliğe cinsel anlamda zarar verecektir eğer eşiniz spermlerini şu an dondurursa siz bu ilk yılları güzel geçirebilirsiniz ve sonrasındada çocuk sahibide olanbilirsiniz
Teşekkürler :)
Önemli değil :)))))))
Cevap
22Cevap
Benim eltim ilk aydan hamile kaldi şu an 2aylik hamile.. bende bebek istiyorum ama iyikide 1sene bebek olmamis diyorum bence 1sene bekleyin sonra cocuk yapin esine anne olmaya hazir degilim de ikna olur ins
Esim hasta yani saglik sorunlari var cok istiyor ileride oran azaliyo her iki senede yuzde on azaliyor saglik sorunundan dolayi bebek olma ihtimali
Sperm sayilarimi dusuk.. ilaac kullaniyormu? oyle bir durum varsa hemen hamile kalmazsin korkma amA istiyosaniz insallah mevlam sizede bebek verir
Insallah esim cok hevesli
Bu konuda sende pozitif dusunki kolay hamile kalabilesin
Çocuk için erken sanki he. Sonuçta bakacak olan sensin. Ve madem yenidiniz onu tanımak için biraz daha zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum
Haklisinda saglik problemi iste esimin biraz sorunu var bu konuda
Bence yinede sen acele etme. Senin sağlığında söz konusu hazır değilsen o çocuğa yazık olacak.
Bende istiyorum ve eger bebegimiz olursa asla onu müşkül durumda birakmam ilgiden alakadan eksiklik vermem
Iyi madem hayırlısıyla bebeğinize kavuşmanızı dilerim;)
Insallah. :))
ihtimal tabiki var bebeğe sen bakacaksın o değil sen hazır olmadığın müddetçe böyle bir işe girişme derim
Ben hazirim anne olmak istiyorum esim isim bile bulmuş ona sadece ihtimal yuksek mi onu merak ediyorum
aynen erken ya sonra mıllet neder sunlara bak cocuk yapmak ıcın evlenmıs bu gencler sevmemis birbirleri dicekler bunlar aşkını yasamıyor hemen cocuk dıyor ya cocugu gene yaparsın sen ılk once hayatını yasa.
Esimin saglik sorunlari var yani ileride olmayabilir bunu bildigi icin o istiyor simdi hayir desem üzulecek e ileridede olmazsa yikilir yani zaten nisani atmaya kalkti ben kisirim diye zor ikna ettim. :(
durum kotu sen bır an once yap
Öyle
hemen bebek olması size bağlı, eğer olması için gerekli şartlar yerine getiriliyosa, hamile kalabilirsin yani.
Ilk gun kalan arkadasim var. Ayrica butun sosyal hayatin bitiyor. ( tecrubeyle sabit )
Umurumda degil esimin saglik sorunlari var ileride gec olabilir o yuzden hemen istiyoruz esim zaten biraz sorunlu bu konuda simdi istemiyorum diyemem isim bile bulmus elif sare diye kiramam hevesini. :((
Ben saglik acisindan sorun olur mu diye merak ettim birde jinekologlarin anlatmadigi ama surekli denenen seyler oluyor ya geleneksel yontem vs. O yuzden sordum
İlk ay denediğinde bir uzuvları eksik oluyormuş özellikle beyin gelişimi. Kendin gibi olmasını istemiyorsan menopoza kadar çocuk yapmayı deneme bence :/
Bu nasil bir konusma sekli boyle ya sen beni nereden taniyosunda boyle sacma ve seviyesiz yorumda bulunabiliyorsun cevap vermeden önce üslubuna dikkat et
Manyak mısınız ya birbirinize doyun önce bebek tam bir felakettt. Ayrıca belki evlenince uyuşmayacaksınız biraz bekle sonra çocuğunla ortada kalma
Başbaşa kalmanın tadını çıkarmak istiyorsan bekle. Yoksa hemen çocuk/çocuklar yap çünkü ilerde riskli oluyor.
daha birbirinizi tanımıyosunuz hani cicim ayları var bir zor zaman gör ondan sonra
çocuk güzel şey ama hemen olması yanlış. Eşlerin birbirini biraz daha tanıması, anlaması, sevmesi, lazım bunun içinde en az 1 yıl gerekli. (kaza kurşunu ayrı :) )
Ilk ay değil ilk ilişkide şart. Ileriki zamanlarda kadinda kısırlık olabilir.
neden sakınca olsunki olmaz tabi ama cicim ayları çabuk geçer diye düşünüyorum şahsen
Tesekkurler edepli yorumun icin.
Rica ederim sanırım bu gibi yorumları fazla göremiyorsun?
bu arada cicim ayları çabuk geçer çünkü hamilelik döneminde ilişkiye çok sık giremezsin ve son zamanlarında hiç giremezsin duydugum kadarıyla o dönemlerde erkeklerin gözü dışarda kalıyormuş neyse daha sonrasında çocukta olunca onun bakım derdi şu derdi bu derdi derken ilişkiden daha fazla kopma olur diye düşünüyorum ha yapmamakmı lazım tabiki hayır yapmanında ayrı güzellikleri var ;) ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin inşallah
bence çocuğa 2 -3 yıl gerek yok bir ona doyayım çocuk yapınca aşkım 2 katına çıksın dahada çok seveyim
yaşa bağlı , çok erken evlenirsen acele etme prezervatif iyifir
23 yasindayim o da 28
Okul yok calisiyorum insallah artik
Daha bismillah demeden.. halayda mı karar verdiniz :)
:))) esim cok istiyor bende istiyorum
Peki bebek mi seks mi? asıl amaç ne
Asil amaç bebek esimin bazi saglik sorunlari var birde biz zor zamanlar gecirdik simdi aramiza minik biri hemencecik katilsin istiyoruz. :)
Hehe sevesim geldi bak :) o kadar istiosanız yapın bence
:)) öyle olucak buyuk ihtimal esim isim bile bulmus elif sare diyor böyle bir adamin hevesini kiramam. :)) Allah var yukarida
Tabii sakıncalıya evliliğin tadını çıkarın 2 3 sene sonra yaparsınız ne acelesi varki 0. o
Eşimin bazı problemleri var saglik anlaminda yani ihtimal gerci ama korkuyor o yuzden hemen istiyoruz esim eksiklik hissetsin istemiyorum
Evet çünkü eksiklik hissetsin istemiyorum nisani atmaya bile kalkti benim cocugum olmayabilir diye zar zor ikna ettim
Amin saolun
Bu erkeğin elinde değil mi ya ben olsam çocuğu geç yapardım sakıncalı erken çocuk
Esimin saglik sorunu var o yuzden hemen istiyoruz eger ileride olmazsa esim yikilir
Hmm ozaman yapacak bişey yok Sorman hata
Sadece ihtimal i merak ettim ve jinekologlarin anlatmadigi seyler var tipta olmayan seyler ondan sordum
Hmm anladım ne dym Allah yardımcınız olsun
Amin
bişey olmaz yaa sadece evliliğin tadını çıkaramazsınız o kadar:)
cok zor yumurtalama donemını denk getırecende oo cok zor ama hergun bosalırsa olur. Adet donemınden 10-14 gun arası uygundur derım hayırlısı knka:D
Ayarliyoruz doktorumla artik bakacaz :)(
yegenımı yapaın bıran once bıcaklarım yoksa senı:D
:D bakacaz artik
knka bak bn saglıkcyım ıstersen yardım edebılırım yanı :) taşıyıcı baba olabilirm:D:D:D
:D tasiyici baba ne ya. :)) Allah askina guldurdun beni
:) yanı sperm bankasında calısıyorm dıcektım knka:D
Yok saol. :)) bizdekiler yetiyor cok sukur kimin oldugu belli olmayan cocuklar dunyaya getirip vebalini alamam. :D
yoo bellı bnden olcak :) dıyım bak cok yakısıklıyımdır yanı kızlar oyle der :) uzun kıvırcık saclı bırıyım sana yardımcı olmak ısterdım:D
Yok saol. :) benim cocugumun babasi olmasini istedigim adam benim gozumde en yakisikli erkek zaten
emınmısın knka:D
En İyi Cevaplar