Sağlık & Diyet Doktorları çekici bulan var mı? SanalDost123 Xper 1 Takip Et FacebookTwitter 00 Eldiven giymelerini beğenen bir tanıdığım vardı 😂 Güncellemeler: 1 yıl Ee var mı başka mesleğe yükselen Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Doktorları çekici bulan var mı? 31 Görüşünü yaz
viopiaylin Yoda 1 yıl Eldiven giydiği için mi dikkat çekici oluyorlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi SanalDost123 1 yıl Hayır o eldivenle kendisine dokununca hoşuna gidiyormuş viopiaylin 1 yıl Anladm
Gizli Üye 1 yıl Beyaz önluk çok cekici Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi SanalDost123 1 yıl Gerçekten mi? SanalDost123 1 yıl Daha ileri gidip sorucam fantezi unsuru olur mu? ÖzürDilerim06 1 yıl Sorunuza ve cevabınıza dahil olduğum için özür dilerim ancak merak ettim. Mesleğiniz nedir? Hepsini Göster Daha Az Göster Görüş sahibi 1 yıl Evet olur Görüş sahibi 1 yıl @ÖzürDilerim06 ev deyim çalişmiyorum ÖzürDilerim06 1 yıl Sohbet etme şansımız nedir? ÖzürDilerim06 1 yıl Biraz ani oldu ama birini arıyorum da Görüş sahibi 1 yıl @ÖzürDilerim06 nye o SanalDost123 1 yıl Kendisinden özür dilemem lazım Görüş sahibi 1 yıl Anlamadm SanalDost123 1 yıl Böyle diyecek galiba. Nicki öyle ya ÖzürDilerim06 1 yıl İsminiz Fatma mı? Görüş sahibi 1 yıl @ÖzürDilerim06 hayir ÖzürDilerim06 1 yıl Rahatsızlık için özür dilerim sanırım bana yazmayacaksınız Görüş sahibi 1 yıl @ÖzürDilerim06 sıkıntı yok yazmıcam nie yazaym SanalDost123 1 yıl Belli ki beyaz önlüğü var 😂 Görüş sahibi 1 yıl 😂😂doktormu acep ÖzürDilerim06 1 yıl Ne yazık ki doktorum SanalDost123 1 yıl demedim mi 😂😂 Görüş sahibi 1 yıl En sevdiğim😂😂 Görüş sahibi 1 yıl @ÖzürDilerim06 neden ne guzel mesleginiz var ÖzürDilerim06 1 yıl Çok yorucu ama 😂 SanalDost123 1 yıl Özele geçin artık 😂 Görüş sahibi 1 yıl @ÖzürDilerim06 banane yoruculugundan çok çekici doktorlar ya😂😂 Görüş sahibi 1 yıl Ana adam doktormuş vala😀😀gecemem özele evliyim ÖzürDilerim06 1 yıl Hahah bana da evli denk geldi iyi mi. İradene güvenmiyor musun 😂 SanalDost123 1 yıl Adama yürüyorsun ama 😂 Görüş sahibi 1 yıl @ÖzürDilerim06 güvenmiyorum 😀😀 Görüş sahibi 1 yıl Napim çok çekiciler😂😂 SanalDost123 1 yıl Bir çay için be 😂😂 Görüş sahibi 1 yıl Senin b... kluğun😀😀 Görüş sahibi 1 yıl Gunaha sokma adamı😂😂 ÖzürDilerim06 1 yıl Yemem yahu. Önlüğümü giydim bile 😂 SanalDost123 1 yıl Bişi dicem Ankarada mısın yoksa korkuyorsun bu kadar 😂 06 yazıyor bak adamın nickte Görüş sahibi 1 yıl @ÖzürDilerim06 doktorcum özel le gel takip atiyorum😀😀 Görüş sahibi 1 yıl Yok uzak o bize ÖzürDilerim06 1 yıl Ben gelemiyorum xperden 😂 SanalDost123 1 yıl Uzaklar yakın olur bakarsın 😂 Görüş sahibi 1 yıl Olabilir belli mi olur😊 SanalDost123 1 yıl Kaçamak mı yapacaksınız 😂 Görüş sahibi 1 yıl Yok duruyoz durduğumuz yerde 😀😀 SanalDost123 1 yıl Yakınlaşırsınız belkiii ÖzürDilerim06 1 yıl Evli kadın dur 😂😂 Görüş sahibi 1 yıl @ÖzürDilerim06 bu adam ikimizi ayni yatağa sokmadan vazgeçmeyecek gel biz öźelde kalalm doktorcum😉😉😀😀 SanalDost123 1 yıl Sanki aynı yatağa girmek istemiyorsun gizli 😂 Görüş sahibi 1 yıl 😂😂manyakmsn olum SanalDost123 1 yıl İstemiyor musun? 😂 SanalDost123 1 yıl Düşünsene eldivenler ve önlük 😂 muayene masasında.. Görüş sahibi 1 yıl 😂😂deli ya SanalDost123 1 yıl İstemiyorum demiyorsun 😂 SanalDost123 1 yıl Sevişiyor musunuz napıyorsunuz 😂 Görüş sahibi 1 yıl 😂😂ya sabır 😂😂sus bi sus SanalDost123 1 yıl Çocuğa düştün be 😂 Görüş sahibi 1 yıl Daha beyaz önlüklen görmedim bile 😀😀 SanalDost123 1 yıl Görsen atıcan yatapa yani 😂 Görüş sahibi 1 yıl Dur da yeni tanıştık SanalDost123 1 yıl 😂😂 oha cidden vericek çocuğa Görüş sahibi 1 yıl Çok ayıp. adamn sevgilisi benm. kocam var SanalDost123 1 yıl Daha heyacanlı işte 😂 Görüş sahibi 1 yıl Tamam senin için çocuk yapcaz😀😀😂😂 SanalDost123 1 yıl Korunmadan içine mi çok ayıp 😂 zeki olsun çocuğun tabi az değilsin Görüş sahibi 1 yıl 😀😀tobe ya ayip. ayip ya yeni tanıştık SanalDost123 1 yıl Yahu tamam da yeni diyorsun 😂 belki bildiğin yakın arkadaş olacaksınız Görüş sahibi 1 yıl Arkadas oluruz aynen onun sevgilisi benim kocam var dünya ahret kardeşjm🙃 SanalDost123 1 yıl Hiç yatma ihtimaliniz yok yani 😂 Görüş sahibi 1 yıl Yok! SanalDost123 1 yıl Sinirlendi 😂😂 Görüş sahibi 1 yıl Muhabet ediyoruz her konuşan birbirini s.. ikmiyor zaten terbiyesizim sus. be😀 SanalDost123 1 yıl Tamm be vermezsin 😂😂 Görüş sahibi 1 yıl Man... yak😂😂 SanalDost123 1 yıl Fotosunu koymuştu doktor gördün mü? Vercen mi 😂😂 SanalDost123 1 yıl Pişt ne yaptınız 😂 Görüş sahibi 1 yıl Bişey yapmadık napcaz SanalDost123 1 yıl Beceriksizmiş desene doktor Görüş sahibi 1 yıl Hayr ya niye arkadaşca sohbet ediyoruz illa birbirimizemi sokcaz ÖzürDilerim06 1 yıl Abi ne derdin var senin 😂 evli kadın diyoruz Görüş sahibi 1 yıl @ÖzürDilerim06 yok illa bişey yapcaz arkadaş olamayız 🙄 ÖzürDilerim06 1 yıl Yahu bir şey yapmak için arkadaş olmak lazım zaten. Her arkadaşımı da şey edecek değilim hani SanalDost123 1 yıl 😂😂😂 hee sanki fırsat olsa birbirinizin üstüne atlamayacaksınız Görüş sahibi 1 yıl Yok ya gunah evliyim ben SanalDost123 1 yıl Muayne gibi düşün 😂 orgazm yollarına bakıyor Görüş sahibi 1 yıl Adam jinekolog değil SanalDost123 1 yıl Olsa olurdu yani 😂😂 bir git muayne ol derim ben. Ama etek giy güzel giyin Görüş sahibi 1 yıl Manyak ya yok evliym kocama veririm SanalDost123 1 yıl 😂😂😂 len ne olacak önlük ile ıslanırsın bir doktor spermi görsün bir yerlerin 😂 hem biliyordur nereye ne yapacağını çok tatmin eder. Görüş sahibi 1 yıl Ben evliym kendimi siktirmeye niyettm yok neyse şaka yapmiştm cekici gelir ama helalim daha cekici bana Görüş sahibi 1 yıl Hayrlı geceler SanalDost123 1 yıl Yazık doktora o zaman... 😂😂😂 Görüş sahibi 1 yıl Niye yazık adamn sevgilisi var neyse iyi geceler SanalDost123 1 yıl Fantezisi güzel değil mi peki dürüst ol Görüş sahibi 1 yıl Millet ölüyor virusler küresel ısınma senin derdin sik aklın sik.. iş te boşver ben b8 anneym şakasna takldm abartma
derekimn Xper 7 1 yıl Hemşireler e karşı Bi zaafım var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
hhapşuu | Sağlık & Diyet konusunda 72 görüş paylaştı. Bilge 1 yıl özel bir ilgim yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31Eldiven giydiği için mi dikkat çekici oluyorlar
Hayır o eldivenle kendisine dokununca hoşuna gidiyormuş
Anladm
Beyaz önluk çok cekici
Gerçekten mi?
Daha ileri gidip sorucam fantezi unsuru olur mu?
Sorunuza ve cevabınıza dahil olduğum için özür dilerim ancak merak ettim. Mesleğiniz nedir?
Evet olur
@ÖzürDilerim06 ev deyim çalişmiyorum
Sohbet etme şansımız nedir?
Biraz ani oldu ama birini arıyorum da
@ÖzürDilerim06 nye o
Kendisinden özür dilemem lazım
Anlamadm
Böyle diyecek galiba. Nicki öyle ya
İsminiz Fatma mı?
@ÖzürDilerim06 hayir
Rahatsızlık için özür dilerim sanırım bana yazmayacaksınız
@ÖzürDilerim06 sıkıntı yok yazmıcam nie yazaym
Belli ki beyaz önlüğü var 😂
😂😂doktormu acep
Ne yazık ki doktorum
demedim mi 😂😂
En sevdiğim😂😂
@ÖzürDilerim06 neden ne guzel mesleginiz var
Çok yorucu ama 😂
Özele geçin artık 😂
@ÖzürDilerim06 banane yoruculugundan çok çekici doktorlar ya😂😂
Ana adam doktormuş vala😀😀gecemem özele evliyim
Hahah bana da evli denk geldi iyi mi. İradene güvenmiyor musun 😂
Adama yürüyorsun ama 😂
@ÖzürDilerim06 güvenmiyorum 😀😀
Napim çok çekiciler😂😂
Bir çay için be 😂😂
Senin b... kluğun😀😀
Gunaha sokma adamı😂😂
Yemem yahu. Önlüğümü giydim bile 😂
Bişi dicem Ankarada mısın yoksa korkuyorsun bu kadar 😂 06 yazıyor bak adamın nickte
@ÖzürDilerim06 doktorcum özel le gel takip atiyorum😀😀
Yok uzak o bize
Ben gelemiyorum xperden 😂
Uzaklar yakın olur bakarsın 😂
Olabilir belli mi olur😊
Kaçamak mı yapacaksınız 😂
Yok duruyoz durduğumuz yerde 😀😀
Yakınlaşırsınız belkiii
Evli kadın dur 😂😂
@ÖzürDilerim06 bu adam ikimizi ayni yatağa sokmadan vazgeçmeyecek gel biz öźelde kalalm doktorcum😉😉😀😀
Sanki aynı yatağa girmek istemiyorsun gizli 😂
😂😂manyakmsn olum
İstemiyor musun? 😂
Düşünsene eldivenler ve önlük 😂 muayene masasında..
😂😂deli ya
İstemiyorum demiyorsun 😂
Sevişiyor musunuz napıyorsunuz 😂
😂😂ya sabır 😂😂sus bi sus
Çocuğa düştün be 😂
Daha beyaz önlüklen görmedim bile 😀😀
Görsen atıcan yatapa yani 😂
Dur da yeni tanıştık
😂😂 oha cidden vericek çocuğa
Çok ayıp. adamn sevgilisi benm. kocam var
Daha heyacanlı işte 😂
Tamam senin için çocuk yapcaz😀😀😂😂
Korunmadan içine mi çok ayıp 😂 zeki olsun çocuğun tabi az değilsin
😀😀tobe ya ayip. ayip ya yeni tanıştık
Yahu tamam da yeni diyorsun 😂 belki bildiğin yakın arkadaş olacaksınız
Arkadas oluruz aynen onun sevgilisi benim kocam var dünya ahret kardeşjm🙃
Hiç yatma ihtimaliniz yok yani 😂
Yok!
Sinirlendi 😂😂
Muhabet ediyoruz her konuşan birbirini s.. ikmiyor zaten terbiyesizim sus. be😀
Tamm be vermezsin 😂😂
Man... yak😂😂
Fotosunu koymuştu doktor gördün mü? Vercen mi 😂😂
Pişt ne yaptınız 😂
Bişey yapmadık napcaz
Beceriksizmiş desene doktor
Hayr ya niye arkadaşca sohbet ediyoruz illa birbirimizemi sokcaz
Abi ne derdin var senin 😂 evli kadın diyoruz
@ÖzürDilerim06 yok illa bişey yapcaz arkadaş olamayız 🙄
Yahu bir şey yapmak için arkadaş olmak lazım zaten. Her arkadaşımı da şey edecek değilim hani
😂😂😂 hee sanki fırsat olsa birbirinizin üstüne atlamayacaksınız
Yok ya gunah evliyim ben
Muayne gibi düşün 😂 orgazm yollarına bakıyor
Adam jinekolog değil
Olsa olurdu yani 😂😂 bir git muayne ol derim ben. Ama etek giy güzel giyin
Manyak ya yok evliym kocama veririm
😂😂😂 len ne olacak önlük ile ıslanırsın bir doktor spermi görsün bir yerlerin 😂 hem biliyordur nereye ne yapacağını çok tatmin eder.
Ben evliym kendimi siktirmeye niyettm yok neyse şaka yapmiştm cekici gelir ama helalim daha cekici bana
Hayrlı geceler
Yazık doktora o zaman... 😂😂😂
Niye yazık adamn sevgilisi var neyse iyi geceler
Fantezisi güzel değil mi peki dürüst ol
Millet ölüyor virusler küresel ısınma senin derdin sik aklın sik.. iş te boşver ben b8 anneym şakasna takldm abartma
Hemşireler e karşı Bi zaafım var
özel bir ilgim yok