Muhtemelen besin kalitesi ve dengesi ile alakalı bir durum kilo vermeyişiniz. Yeteri kadar protein ve su tüketimi ile ilgili beslenme üzerine yazılan kitapları web siteleri oluyor oradan öğrenebilirsiniz.
Değişir ama çok yavaş kilo verirsin. Kitle endeksine göre bir kalori ihtiyacı belirle. Ona göre kalori al. Benim tavsiyem 800-1000 kalori arası bir beslenme türü. Ayrıca bol su içmelisin ve hafif-orta şiddetli spor da yapmalısın.
Tiroitlerine baktır , gece yeme , hamur isi yeme , meyve tüketme gece, sporunu yap
1|0
0|0
Gizli Üye
12 gü
ben de aynı durumdayım ya... spor yapıyo musun?
1|0
0|0
Soran
12 gü
yeni yapaya başladım
Görüş sahibi
12 gü
her gün 5 bin adım atılmalı en az. spora gerek yok çok. az yiyince kilo veriliyo güya da 1 aydır 1300 kalorinin üzerine çıkmamaya çalışıyorum açım bir aydır ama kilo vermiyorum ne hikmetse 😅
Görüş sahibi
12 gü
knk 52 kilo iyi gayet boyun kaç ki
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
12 gü
valla bende öyleyim ya açım ama bi yerde yemek fotoğrafı bile görünce 'bu allah bilir kaç kaloridir yenilir mi bu' diyorum kendi kendime psikolojim bozuldu 😂😂😂
Soran
12 gü
sıkılasmak için yağ yakmak istiyorum ben
Görüş sahibi
12 gü
ya aslında bi uğraş şart yoksa insan yemekten başka bi şey düşünemiyo jdjdjdj 1000 kalorinin altına sakın düşme ama çok sağlıksız.
Soran
12 gü
istesemde düşemem zaten ya 😂😂
zırlamak | Sağlık & Diyet konusunda 82 görüş paylaştı.
Xper 7
12 gü
Spor?
0|0
0|0
Soran
12 gü
yeni başladım
Ferhatder | Sağlık & Diyet konusunda 71 görüş paylaştı.
Xper 6
12 gü
Kan ver alırsın
0|0
0|0
TayyarRA | Sağlık & Diyet konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34Yeteri kadar protein ve su tüketimi ile ilgili beslenme üzerine yazılan kitapları web siteleri oluyor oradan öğrenebilirsiniz.
800 1000 kalorii ölürüm artikk
Hızlı ve garanti sonuç
yeni yapaya başladım
her gün 5 bin adım atılmalı en az. spora gerek yok çok. az yiyince kilo veriliyo güya da 1 aydır 1300 kalorinin üzerine çıkmamaya çalışıyorum açım bir aydır ama kilo vermiyorum ne hikmetse 😅
knk 52 kilo iyi gayet boyun kaç ki
valla bende öyleyim ya açım ama bi yerde yemek fotoğrafı bile görünce 'bu allah bilir kaç kaloridir yenilir mi bu' diyorum kendi kendime psikolojim bozuldu 😂😂😂
sıkılasmak için yağ yakmak istiyorum ben
ya aslında bi uğraş şart yoksa insan yemekten başka bi şey düşünemiyo jdjdjdj 1000 kalorinin altına sakın düşme ama çok sağlıksız.
istesemde düşemem zaten ya 😂😂
yeni başladım
52
Bundan dolayı gitmiyordur. Yakacak yağ kalmamış olabilir