Dayanamiyorum artik goz gore gore hasta olacak lutfen oneride bulunun
Beraber spor yapalim diyorum. 1 yapiyor, 2 yapiyor sonra yapmamak icin bahaneler uretiyor
Aksam yemekleri tabagina katiyoruz daha fazlasini istiyor
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hmm tabi istemesi lazım yapmak için aceba doktorla konuşsanda doktormu uyarsa?
Doktor uyarsa peki? Durumun ciddi olduğunu anlarmı yani sonunun kötü olduğunu söylese? Yani ciddi ciddi düşünürsek onun içinde çok zor bi durum öyle kolay değil ama çok çabalaması lazım işte
Evet öyle konuşmak lazım ısrar etmen lazım ileride ele düşerse sıkıntı Allah kimseyi ele avuca düşürmesin
O zaman yapacak pek bir şey yok. Sonuçta kendi bedeni. Üzücü. Zaten bayağı bir çabalamışa benziyorsun.
Çok haklısın. Ne desem bilemedim. Kendine suç yükleme ama olur mu? Elinden geleni yapıyorsun çünkü.
Zaten vücudu sıkıntıdadır. Hastalığa çok yatkın. Gidin doktora bence gitmediyseniz.
Bunu gosterecegim ona :
30.0 - 34.9 : Şişman (1. Obez)
Vücut ağırlığının boy uzunluğuna oranla artık biraz daha tehlikeli bir durumda olduğunu gösterir. Bu kişiler artık şişman kategorisine girerler. İdeal kiloya ulaşmak için çaba harcamak, gerekirse diyetisyene başvurmak gereklidir.
Ise yarar mi bilmiyorum artik bu da son umidim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş