Evet geçti 1 hafta oldu Ameliyat tarafını kullanabiliyorum bile
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
12 gü
çok teşekkür ederim ben pandemi sebebiyle bayadır erteledim en sonunda ağrıya dayanamayıp gittim çene cerrahına yönlendirdi korkuyorum çok covid kapmam inş
Üç tane aldırdım. Biri tam gömülü o duruyor. Diğeri yarı gömülüydü cerrahi işlemle alında. Dikiş falan atılıyor. Üzttekiler normal çekimle alındı.
0|0
0|0
Soran
12 gü
benimde yarı gömülü ve tam çıkmış olanlar var. acı ağrı durumu nasıl oldu sende
Görüş sahibi
12 gü
Benim bünyem zayıf olduğu için belki uyşuturucu ve sonrasında ağrı kesicilerle birlikte hiç acı hissi olmadı. Ama çenede baya şişlik oldu ve bir hafta ağzımı dikişlerden pek açamıyordum. Yemek yiyemiyorsun ilk 3-4 gün o çok zordu benim için onun dışında dikişler yanında kocaman bir aft çıkmıştı en zoru da oydu 😬
Gömülüyse ameliyat ile alınır, değilse daha rahat bir şekilde çekimi sağlanır. Bir an önce çektirmen lazım, baskı yaptıkça dişlerini yamultup çene yapına kadar bozabilir.
0|0
0|0
Metalhead7 | Sağlık & Diyet konusunda 119 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
gömülüyse çok canın yanıyor, değilse kolay oluyor.
Gömülü olanlar zaten ameliyatla alınıyor ben doktora gittim 2si gömülü ve diğer dişlere baskı yapıyormuş acil alınması lazım dedi. Röntgen yaptırmanız gerekli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
241 hafta önce ameliyat oldum
20lik diş ameliyatı olanlar ya da bilgisi olan var mı? ↗
Teşekkür ederim peki şu an nasılsın? Ağrılar geçti mi ne kadar sürede geçti
Evet geçti 1 hafta oldu
Ameliyat tarafını kullanabiliyorum bile
çok teşekkür ederim ben pandemi sebebiyle bayadır erteledim en sonunda ağrıya dayanamayıp gittim çene cerrahına yönlendirdi korkuyorum çok covid kapmam inş
İnşallah
Haber verirsin bizede
benimde yarı gömülü ve tam çıkmış olanlar var. acı ağrı durumu nasıl oldu sende
Benim bünyem zayıf olduğu için belki uyşuturucu ve sonrasında ağrı kesicilerle birlikte hiç acı hissi olmadı. Ama çenede baya şişlik oldu ve bir hafta ağzımı dikişlerden pek açamıyordum. Yemek yiyemiyorsun ilk 3-4 gün o çok zordu benim için onun dışında dikişler yanında kocaman bir aft çıkmıştı en zoru da oydu 😬
İşlem sırasında mı yoksa sonrasında mı😅😔
işlem sırasında, ama benim güya gömülüydü, çekindiğim için gitmedim ameliyata ve kendisi gayet düzgün şekilde çıktı.
Gömülü olanlar zaten ameliyatla alınıyor ben doktora gittim 2si gömülü ve diğer dişlere baskı yapıyormuş acil alınması lazım dedi. Röntgen yaptırmanız gerekli
Nasıl erken?