crazyboys54 | Sağlık & Diyet konusunda 75 görüş paylaştı.
Xper 7
11 gü
Sürekli kusmak mideye zarar verir ve bu yöntemle kilo vermiş bile olsan zararlı çünkü verdiğin kiloyu fazlasıyla geri alabilirsin
0|0
0|0
Soran
11 gü
Fazla kaçırdığım zamanlarda deneyeceğim bu şekilde kilo vermekten ziyade bazen çok atagim oluyor 2 kilo tavuk bile yiyebiliyorum. Bu gibi durumlarda yapsam olmaz mı ya
Öyle bir şey yapayım deme. Alışkanlık haline getirirsin. Onun yerine yediklerine dikkat et, spor yap.
0|0
0|0
Soran
11 gü
4 kilo verdim ama şu sıralar iştahım fellaaaket. Suirekli aklimdan yemekler geçiyor surekli yemek istiyorum. 172 boy 76 kiloyum napsam bilemedim cok kaçırdığım zamanlar kussam sorun olur mu ki
Görüş sahibi
11 gü
Kendine sağlıklı atıştırmalar yap veya satın al. Çikolata yemek istersen ye ama bitter olsun. Öyle şeylere dikkat et. Durduk yere acıkıyorsan su iç, ben öyle yapıyordum. Bazen de insan sıkıntıdan yemek yiyor, zaman geçirebilecek bir şey yaparsan o açlığı da unutursun.
kanka35 | Sağlık & Diyet konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Fazla kaçırdığım zamanlarda deneyeceğim bu şekilde kilo vermekten ziyade bazen çok atagim oluyor 2 kilo tavuk bile yiyebiliyorum. Bu gibi durumlarda yapsam olmaz mı ya
www.google.com/.../
Sorunla alakalı bi yazı buldum belki işine yarar
4 kilo verdim ama şu sıralar iştahım fellaaaket. Suirekli aklimdan yemekler geçiyor surekli yemek istiyorum. 172 boy 76 kiloyum napsam bilemedim cok kaçırdığım zamanlar kussam sorun olur mu ki
Kendine sağlıklı atıştırmalar yap veya satın al. Çikolata yemek istersen ye ama bitter olsun. Öyle şeylere dikkat et. Durduk yere acıkıyorsan su iç, ben öyle yapıyordum. Bazen de insan sıkıntıdan yemek yiyor, zaman geçirebilecek bir şey yaparsan o açlığı da unutursun.