Korkmuyorum Geçer oturur ağzımı açarım ne yaparsa yapsın Acırsa ah derim en fazla Bi gün uzun bi süre kendimi tuttuktan sonra ah dedim çünkü dayanamadım acıya artık Devam etti yaptığı şeye Ağlicaktım artık elini tuttum en son Tamam tamam dedi bıraktı bikaç saniye Sonra devam etti belamı skmeye
1|0
0|0
bjkandahmet | Sağlık & Diyet konusunda 1b görüş paylaştı.
Master
3 gü
Selam, Ben cevapları okumaya gittim... Olurda birgün dişçi koltuğuna oturursam neyden korumalıyım ona bakmaya geldim 🙄😂
Ahaa ha aha 🙄😏☺️ (kötü bir şey mi dedi bu kız bana 🙄 yok yahu İnci tanesi kız kötü demez herhalde 😏) parantez içindeki yazıları okumayın iç sesim o benim tamam? Neden olmamış mı? 😳 Teşekkürü beğenmediğinize göre takdirler sipirwimin ☺️❤️
Belli belli ☺️( beğense beğenmez olur muyum derdi cunleyi bile şaşırtmaçlı kuruyor aslında beğendi gibi yapıp beğenmediğini şifre gibi cümle ile... Offf.. pfffff... Begenmediysen söylesene yüzüme neden böyle yapıyorsunuz 😔) Parantez içindeki yazıları okumayın lütfen tekrar söylüyorum iç sesim o benim 😂 bu arada beğendiğinize sevindirik oldum 😎😂
Evet Ahmet memnun oldum ☺️ (oldum gibi yapayım yoksa Allah muhafaza n'olur n'olmaz temkinli yanaşayım 🙄) Neyse ben işte öyle sevindim sevdiğine öyle işte ☺️ (bu kız ya kötü birşey yaparsa ya cadiysa 😲 süpürgesiz cadı 🙄) ahahaha 😂
Wuu huuu... Güzel söz beğendim 😍( Allah'tan iç sesim ile bu kızın hakkında atıp tutuyorum... No günah no cehennem 😎😂) Neyse... Ben gideyim mi? 🙄 Yoksa sonra görüşürüz mü?😎 Yoksa aman Allah korusun daha da çıkma karşıma mı? 😲 Yoksa yok ol mu? 😔 Yoksa yok mu? Yoksa...(Ne yoksa ne oluyordu yaa 🙄 yok deyince yok olur Varsa...,)
Yahu arkadaşım sarmala girdim girdap gibi 😳 Çıkamıyorum... Türkçem bitti gidiyorum (ne biçim oldu bu yahu şarkı bitti gidiyorum der gibi 😂😂😂)
Peki iyi geceler ☺️ (Oha la resmen kovuldum 😳) Şaka bir yana siz yine parantez içindeki yazıları okumayın ayıp olmasın size 😂😂 karşı Allah a emanet olun iyi geceler ☺️
En İyi Erkek Görüşleri