Eğer büyük bir sorun varsa kardiyopulmoner rehabilitasyon yapılmalı hastaya. Eğer normal düzey ya da çok tehlikeli olmayan bir kalp hastasıysa ya da kalp hastası değilse yürüyüş, uygun egzersiz, bol su içmek, diyet yapmak kalp krizini büyük ölçüde önler.
0|1
0|0
bismut | Sağlık & Diyet konusunda 60 görüş paylaştı.
Xper 6
14 gü
Ailede kalp hastası varsa risk büyüyor o yüzden hep doktor kontrolünde olmak gerekli. İyi beslenmek gerekiyor, meyve, sebze yeteri kadar tüketilmeli. Hareketsiz yaşam tarzından uzak durulmalı, hergün en az yarım saat yürüyüş, spor yapılmalı. Stresten uzak durulmalı (pek mümkün değil ama).
1|1
0|0
Blodymarryy | Sağlık & Diyet konusunda 81 görüş paylaştı.
Xper 7
14 gü
Stresten uzak. Gerci allah yazdıysa tüm önlemler boş. Sevdiğim bi akrabam akciğer kanserinin 4. evresindeyken teşhis konuldu. Doktor sormuş sen günlük kaç paket sigara içiyorsun diye ciğerlerinin böyle olması için en az 10 paket bitirmen gerek demiş. Akrabamızda ne sigara bilir ne alkol ne kötü şeyler. Ne kadar önlem al ne kadar dikkat et bunlar sadece ölüme sebep Ben bu tarz şeyleri takdiri ilahi olarak görürüm hep
0|1
0|0
Sinakaplan | Sağlık & Diyet konusunda 384 görüş paylaştı.
Master
14 gü
Selam💫
Kalp krizi riskini azaltmak için stresten ve üzüntüden kaçınmak gerekiyor. Ailede kalp krizi riski varsa o kişininde muhakkak doktora gitmesi gerekiyor ilaç kullanıyorsa asla aksatmamalı ve yediği besinlere çok dikkat etmeli. Spor ve yürüyüşlerlerde oldukça faydalı.
Akrep-Bir_Adam | Sağlık & Diyet konusunda 163 görüş paylaştı.
Yoda
14 gü
Herşeyden önce sağlıklı beslenmek gerekir, ve hastaneye düştüğümüz de doktorların ilk sorusu olan SİGARAYI içmemek şart.
Mümkün oldukça stress den uzak, spor yapmak gerekir.
0|1
0|0
FelFire | Sağlık & Diyet konusunda 85 görüş paylaştı.
Yoda
14 gü
Etrafinda insan bulundurma bi kere. Bir dag basina yerles ucaktan atsinlae yemegini sigarani.
Serefsizim 100u gorursun. Yeterki insan olmasim yaninda.
0|1
0|0
06romeo | Sağlık & Diyet konusunda 66 görüş paylaştı.
Yoda
14 gü
Akdeniz mutfağı ve yorucu olmayan düzenli normal spor. Tuzdan aşırı yağlı ağır yemekten, kilodan ve stresten uzak durun. Tebessüm edin hep pozitif olun. Relax... 😎
0|1
0|0
kahveligünler_ | Sağlık & Diyet konusunda 237 görüş paylaştı.
Guru
14 gü
Stresten uzak durmak bende bi donem panik ataktım baska bilmiyodum kalp krizi zannetmistim ölüyo gibi hissetmistim ilk eminim çok kötüdür
En İyi Kız Görüşleri