Corona vaka sayısı 12 bine yükseldi! Normalleşme süreci için erken mi?

- bence sorulması gereken soru şu. yüzde. kaç kişiye test yaptık. her gün aynımı. bu testler yüzde yüz dogruluklamı test ediyor. onu bırak her zaman aynı sabit dogruluklamı test ediyor. kac farklı ınsana test yaptık. 12 bin sayısı koskoca türkiye için ne derece korkutucu. belkide cok büyük sayı değildir. ülke geneli için. şimdi misal test sayısını 3 katına cıkartsan 12 bin değilde 22 bin olacak 30 bin hatta. olmucakmı. tedbirlere allah ıcın ne derece uyuluyor. olayın psiklolojık tarafı davar ekonomı de var. uzatmak ıstemıyorum tabi herkes farklı dusune bilir. bence sorunun cevabı hyr. benım gorusum. tekrar yasakta olsa bir ara vermek gerekli ki insanlar bi nefes alsınlar. 15 dk mac arası gibi. yoksa tedbırler konusunda inancsız ınsanlarla tedbırler havada kalır0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Millet sıkıldı bu yüzden böyle yaptılar onlara kalsa kapatırlar her yeri ancak akıllarda sorular var cevabını alamadığımız sorular
İstanbul'da yaşıyorum ben şimdi Sakaryaya seyahat edersem ve oradan geri dönersem İstanbul'a virüs bulaştırmış olacağım ee orada kapalı olan restoranlardan bir farkı kalmıyor. Seyahatı yasaklamaları gerek yüksek ve çok yüksek illerden orta ve düşük illere. Çok soru işareti var ama kimse cevabını kolay kolay bilemez çünkü ne olduğunu bilmiyorum nereden çıktığı belli değil planlı olmadığı ne malumdur ki bu bana 15 temmuzu hatırlatıyor çok az.
Araştırdığıma göre bu coronavirüs yeni bir virüs değil deve gribinden gelen virüs gelişe gelişe oradan buradan coronavirüs haline gelmiş çinde 2003'de yaşanmış ve kaynağı palmiyeli misk kedisiymiş adamlar o dönem direk yarasalara bakmışlar kediyi atlamışlar ayrıca aşı yapmamışlar ve bulamamışlar diye tahmin ediyorum o dönem sadece meyan kökü Glysycherin ve Pavifiravin anca umut veriyormuş. Şu an ki virüs CoronaVirüs'ün 2. versiyonu yani yeni bir virüs değil. Araştırma ile her şeyi bulabilirsiniz1|00|0Görüş hala geçerli mi?@Hibritkolik Biraz mantıklı düşünürsen anlarsın açıklama yapmak istemiyorum
Anlattığım her şeyden yola çık biraz düşün hatta önceki coronavirüsü araştır
Mümkün ise CoronaVirüsün her şeyini araştır 2003'deki birde deve gribini- Hepsini Göster Daha Az Göster
@Hibritkolik 15 temmuzu yapanlar kim veya 15 temmuzun arkasındaki sadece darbe girişimi ile olacak diye bir şey yok bu konuyu daha fazla konuşmayalım boş ver
@Thexploit011 Zeki olmayan insanlar anlamaz
Ne alaka diyip durmayın
Araştırma yapmadan kıçınınızın dibinde oturun
15 temmuz ne alaka diyor hey Allah'ım araştırma yapmayan üşenenler bu konuda benimle tartışmaya giremez
Biraz düşünseniz her şey olabilir bu dünyada tek bir şey olabilir diye bir şey yok 15 temmuz olur da bunun arkasından virüs olmaz mı? Kafasızsınız kafasız
Dalga geçiyorsunuz yazık size
Dalga geçerek hiçbir şeyi elde edemezsiniz az düşünün mantık kurun
Şimdi size bir şey desem güler geçersiniz ama yakında olursa Pişman olupta benden özür dilemeyin
Tamam? Şimdi bakın işinize.@Thexploit011 Açıklamasını yapmak zorunda değilim biraz düşünün mantık kurun ha mantıklı gelmiyorsa size o sizin bileceğiniz iş gidin bir coronavirüsü araştırın kıçınızın dibinde oturmayın araştırma yapın her yere bakın 2003'deki coronavirüse bakın şiddetli akut solunum hastalığına bakın bunların 15 temmuzla alakası yok şu an ki virüs'ün arkasındakileri diyorum size niye açıklama yapıyorsam
Ayrıca eminim araştırmaya üşenen insanlar çok araştırmaya gelemeyen uğraşamam diyen çok araştırmak iyidir
15 temmuzun arkasındakilerin en başı bu virüsün başı değilse ben namerdim.
Tamam mı oldumu şimdi uzayın
Küresel Sermayeyi araştır
Amaçlarını
İlluminatiyi hepsini araştırın
Üşeniyorsanız size kalmış
Şimdi bana derler İlluminati ne alaka Küresel Gücün arkasındaki güç Global Şirketler neden bu kadar zengin sanıyonuz karanlıklarla dolu çünkü ama biz bilmiyoruz
Anahtar kelime = Araştır
- Bunlar tamamen sistematik. Önce vaka sayılarını yüksek gösterdiler. Ölüm sayıları da yüksekti. Sonra vaka sayısı düştü vr ölüm sayıları azaldı. Şimdi ise ölüm sayıları az ama vaka sayıları çıkıyor. Diyecekleri şu; virüsün yayılma hızı arttı ama aşı sayesinde ölüm sayısı azalıyor. Pik noktasından sonra hem vaka hem ölüm sayıları en alt noktaya gelecek. Ondan sonra günlük vaka 200 300 ölüm 10 20 olacak.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5599- Erken değil insanlar tedbiri bırakmasın, tedbirsizliği çok seviyorlar maalesef.2|17|10
Kafenin yanından geçtim masalar dip dibe sigara içiyorlar u insanlar bu kadar nasıl aptal oluyor
Lokantaya telefon nla sipariş verirken bile korktum ben kalabalık telefona bile giriyordu
- Dünyada bircok ülke bu korona yüzünden iflasin essiginde, Ispanyada issizlik rekor seviyede, ekonomi cökmüs, en zengin almanya dahi, sayilar vakalar türkiye ile asagi yukari ayni seviyelerde seyretmesine ragmen, normale dönme sürecini baslatti, yarindan itibaren dahada bircok yasaklar kalkacak, yoksa iflaslarla, cöken ekonomi ile karsi karsiyalar.
Türkiyenin ekonomisi bir almanya olmamasina ragemn iyi dayandi, yasaklar 2 ay daha devam etse, buseferde aciz diye battik diye ayaklanma baslayacak,
Kontrollü normallesmeye yer yer, zaman zaman dönülmesi gerekiyor. Türkiyenin 80 Milyonu aylarca besleyecek birikimi yoooooooooook,0|00|0 - işin aslı normalleşme eninde sonunda olmak zorundaydı, sonuçta bu karantinadan zarar gören esnaf var, evine ekmek götüremeyen insanlar var ki gördük karantina da bir şey değiştirmedi çünkü halk yasaklara uymadı. ben bütün suçu devlette bulmuyorum ceza koydular olmadı, yasak çıkmayın dediler hafta sonları eline ekmek poşeti alan fırladı sokağa , halk bu kadar cahilse ne yapsın evlerine mi bağlasın? tek sorumlu halk, devletin sorumlu olduğu nokta toplu taşımalarda gerekli önlemi almamak, ve turizm diye otelleri açık tutmak olabilir. işin aslı tablo ürkütücü, bugün kadıköyü gördüm insanlar sanki kafelerden bedava dağıtım olmuş gibi full doluydu diyebilirim, bahsedilen %50 kapasite yoktu sanki. kadıköy dolu, avminin yemek bölümü full dolu ve vaka sayısı 12 bine yakın, açıkçası insan korkuyor ne yalan söyliyim.1|30|0
- Devletin pandemi yürütme politikalarında vaka sayılarını minimum seviyeye indirmek yok ki, minimum seviyede yayılımı yavaşlatmak var. Belkide içten içe sürü bağışıklığı politikasıda uygulanıyor da denile bilir. Yoksa cidden pandemi sürecini durdurmak olsa ciddi ciddi zaten durdurulurdu. Ama şimdi tedavileri çoğalıyor, ilaçları bulumuyor, aşılarla engellene bilirlik seviyesi yükseliyor diye gevşetiliyor ki zaten yavaştan yavaştan olaması gerekende bu lakin bana göre henüz daha erken.
Ha bu birtek türkiyede mi geçerli tabii ki hayır.1|00|0 - Bazı yorumlardan sonra benimde kafama dank etti. Geçim sıkıntısı yaşayan insanlar varmış şükür ben çok fazla sıkıntı çekmiyorum babamın marketi olduğu için iş yerimiz hep açıktı. Açıkçası bi öğrenci olarak ve çevrede ki yorumlara bakınca filan bence devlet şu an ne yaptığını veya yapacağını bilmiyor. Doğaçlama ve plansız ilerlediğini düşünüyorum. Ya gerçekten 2 haftalık çok sıkı bir yasak gelicek ya da sıkı denetimle hep normalleşme olması gerekiyodu. Eğitim açısından 1 senemiz boşa gitti ve ben 1 eğitim ve yılı ne demekmiş onu anladım okulun ne işe yaradığını anladım. Devlet her konu da yetersiz. Vatandaşa destek çıkmıyor bazılarının saçma açıklamalarını görüyoruz. Oyda yasaklama gelsini işaretledim ama yorumları okuduktan sonra vazgeçtim. Sıkı bir denetimle bütün iş yerleri açılmalı ve vatandaşa destek çıkılmalı. Nereye gidiyor bu destek paraları?1|00|0
- Aptalligin kaç tonu varsa hepsi bizde fazlasıyla mevcut.
Efendim neymiş, suç halktaymiş. Hadi canım sen de. Bu ülkede devlet kimin için var? Arkasinda rant olmayan hiç bir icraat yapılmayacak mı? Onbinlerce memura, vekile vergilerimizden maaş ödüyoruz bu ülke için hizmet versinler diye. Kalksinlar o koltuklarindan sokaklarda maske mesafe denetimi yapsınlar. Koltukta karpuz büyütmek bitsin artık.1|20|0 - AKP ve MHP ve seçmenleri yüzünden bu durumdayız. Bakınız bunu söylemek istemiyorum ama ülkenin cahil kesimleri hala haritada kıpkırmızı. Yazık olsun ya bunlara da, bunlara destek verenlere de. İnsanlar canıyla, işiyle ödüyor bunların aymazlığının bedelini.2|12|1
- Yasak olunca da kimse dinlemiyordu ki. Dinleselerdi tedbiri elden bırakmasalardı yasaklar oldugu halde vakalar 8-9 bin olmazdı. Iş bizde bitiyor yasaklar da degil. Esnaf battı insanlar aç elbette açacaklar. Bizim halkımız yasak olsa da aynı olmasa da. Devlet daha ne yapsın. Tek tek evine kitleyemez ya kimseyi1|11|0
- versinler her aileye 5.000 + erzak yardımı 1 ay evden çıkmayalım madem bitecek 1 yıl oldu mng ne bir kuruş verdiler nede aşı araştırması yaptılar varsa yoksa a101 şok bim marketi açtılar hoşlarına gidiyor bu aşılarıda hep yandaş vuruldu cepci Allahcılar işte inş ahir vardır ahirde kılıcım keskin1|10|0
- Millet işsiz ve aç bunun yanı sıra toplumun pskolojisi bozuldu her kesin ağzında intihar lafı var yasaklar kalkmalı gidişat kovidden daha tehlikeli bence bilinçli olan yine kişisel tedbirini alsın dayatmayla olmuyor zaten yine delen deliyor yasağı olan düzgün insanlara oluyor.2|01|0
- Sadece googledan corona map diye aratın ve gerilimi yaşayın. Tüm ülkelerde artarken bizde düşüyor.
Emekliler sırtımıza yük diyen bir iktidarın manasız saçma bir kararı ile bugün yine karşı karşıyayız, eğer yakınlarınızı kaybediyorsanız ilk sebeplerden biri bu saçma kararlardır.2|20|0 - yasaklar devam etmeli tüm avrupa ülkeleri de bölgesel önlemler alıyor türkiye de vaka riski kırmızı olan iller de en sert kurallar uygulanmalı ve bu illere geçişler kapatılmalıdır zamanında bir çok ülke bu sistemi uyguladı Türkiye de Konya, Doğu Karadeniz Büyük şehirlerimiz den İstanbul, İzmir gibi riskli iller de tedbirler sıkılaştırılmalı ve bu iller de sokak kısıtlamaları olmalıdır, vakalar bu iller yüzünden artıyor1|00|0
- Güya yasaklara uyuyorlar mı? Cumartesi pazar herkes hadi işine gibi dışarıda geziyor. Çocuklar hafta içi hafta sonu sokaklarda. Sosyal mesafe Allah a emanet. AYLARDIR HATTA SENE OLACAK BİR BİZ AZINLIK OLARAK UYUYORUZ KURALLARA UYAN MI VAR SANKİ! Herkes her haltı yiyor sonra da ay vakalar çok arttı ay ölümler çok arttı. Konuşanların çoğu da asla uymayan insanlar. Açsalar da açmasalar da herşey aynı. Okullar açılsın diye isyan ediyorlardı sonra açılmasın diye biyerlerini yırttılar. Sokakta gezerken falan bulaşmayan korona okullarda bulaşıyor. Kimsenin bir halta uyduğu yok zaten boşa bu çırpınışlar. Açsınlar herşeyi zaten bu insanlar ÇOK FAKİRLER ama kafeler avm ler hep dolu tatilsiz de duramıyorlar ölürler çünkü bir sene de evlerinde otursalar. Yapan yapacağını yapıyor yasak lafta yasak bunların yasağa uymaları için tepelerinde zebellah gibi dikilmeleri lazım oda çok zor.1|00|1
- Ülkenin J-Hill kesimi söz dinlemeyip hala toplu cenazelere katılmaya, cumada saf tutmaya, komşu gezmesi yapmaya devam ettiği için bence yükselmesinde bir zarar yok. En azından o tipler temizlenir bari biz biraz nefes alırız.
Ülke nüfusunun düşmesi lazım. En az 20 milyon eksilmeliyiz ki enflasyon düşsün, işsizlik bitsin.1|00|0@cruze42 caniko, bunları geçeceksin. Biz bunları çok dinledik. Laftan anlamayan kesim yani karadeniz bölgesi haritada şu anda kıpkırmızı görünüyor. Ki buralar da nedense malum partinin kalesi konumunda ve ne denilse tam tersini yapıyorlar. Camiye gitmeyin virüsü yaymayın diyorsun, sen bizi dinden mi çıkarmaya uğraşıyorsun diyorlar.
Ayrıca sana bu gruptu mruptu anlatıp seni kekleyenler 1 gr t. şşğı varsa gelsin yüzüme söylesin.
Namus kavramını Fatih Çarşambada okul bahçesinde voleybol oynayan kız çocuklarına bakıp tahrik olan sakallı phustlardan öğrenecek değiliz. Ki zaten bu yüzden o kız lisesinin bahçesini komple kapatıp kapalı spor salonu yapmışlar. Biri bakıp tahrik olmasın diye
Sizin içiniz kötü. Adınız müslüman sadece.
İçinizde Buffalo Bill var sizin!- Hepsini Göster Daha Az Göster
hayırdır anlamış değilim islami anlayışla bir sıkıntınız mı var müslüman bir ülke de yaşamak istemiyorsan avrupa da yaşa müslüman olmayabilirsin ama inançlı insanlara hedef alarak konuşma sana mı soracaklar cuma namazın da saf dururken gece kulüplerinde maske takıp düzüsenlere lafın olsun
Burda kimse kimseye namus dersi vermiyor. İslam karşıtısın bu belli Türkiye düşmanı sın bu iki. Sizin çok iyi tanırız bu üç.
@özelgüvenlik evet tek dertleri İslam Türkiye düşmanlıgı kusuyor lar kinleri ni gerisi hikaye
Türkiye müslüman bir ülke cuma namazını da kılar, safını da durur 28 Şubat beyni ile konuşma derim o zihniyeti tarihe gömdük
@cruze42 yahu ben şunu anlamıyorum bunları bir yunan ermeni söylese valla umursamam bunu diyen bu ülkenin insanı bunları zihniyeti allahdan iktidarda değil olsaydı türkiye de camileri de kapatırlar imamları hapse atarlardı türkün ateisti yunanınkinden çok çok daha kötü ya
@cruze42 bir keresinde bir ermeni ile tartıştım bize hakaret ediyordu sen önce ülkendeki ateist türklerle uğraş dedi onlar bizden daha fazla sevmiyor islamı dedi dediğide doğru biz içimizdekilera lag söyletemiyoruz
Yunan bile yeri geldğmi takdir eder över övüyor Türkiye yi. Bunlar en büyğk düşman dan daha düşman Türkiye ve İslam a.
@cruze42 benim türkmenistanlı ve azerbaycanlı arkadaşım var bizim ülkemizde bile türkler kadar islam düşmanı kitle yok diyor ama bende dedim ki yanlış düşünüyorsun onlar her zaman azınlıktatdır, kalmaya da devam edecekler kimse türkiye de islama laf edemez bugün artık başörütlü subaylarımız bile var kimse ne camimize nede inançlarımıza hakaret edemez dedim şaşırdılar helal olsun dediler
Bunlar yüzünden yanlış tanıtılıyor Türkiye dışarı. Kendi ülkesini düşman ülkelere şikayet edip işgal manga isteyen bunlar
@cruze42 İstanbul boğaziçindeki kabeye yapılan çirkin saldırı türkiyeden çok müslüman ülkeler de bile utançla karşılandı bize düşman olan bazı arap ülkeleri alay etti türkiye de lgbt akımı çoğalıyor yakında kadınları boş kalacak diye hakaret eder gibi yorum yapmışlar
Haklılar başarır gibi oldularda. İstanbul anlaşması nı soktular. Tüten ocak yuva kalmadı nerde ise boşanma arttı evlilik yapılmıyor kadına güçlü kadın imajı soktular fhsligi güçlü kadın olarak tanıttılar. Bu yolla Türkiye yi bitirmek istiyorlar ve biz uyuyoruz
@cruze42 eğer bunlara fırsat verilirse ülkenin sosyolojik cinsel kimliğini bozacaklar bak rusya da bile kadınlar neden kendi erkeklerinden hoşlanmayıp başka ülkelere pazarlanıyor evleniyor :) türk kızları da türk erkeği bulamayınca arap erkekleri ile olacak, ama merak etmesinler öyle bir ülke olmayacağız
Ya müdür... Kimsiniz nesiniz bilmiyorum ve pek sykimdede değil ama şunu diyebilirim.
Sizin dedeleriniz Menemende Kubilay öğretmenin kafasını kesip sırığa takarken benim dedemde İzmirde yunanı denize dönüyordu. Ki kendisi Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de askeri liseden sınıf arkadaşıdır.
Nasıl? G. tünüze göre oldu mu?
Yok İslam düşmanı, yok türban karşıtı. Geçin lan bunları badem bıyığını syktiklerim!Kızlarımıza kadınlarımıza çok iş düşüyor uyanın artık bu şeytan uykusundan Türk kadını nı gösterin bu hainlere. Devlet imiz e iş düşüyor İstanbul anlaşması nı kaldır kendi yasamızı koy.
Dedelerimiz yunanların tamamını dökememiş ki türkiye de türk kılığına girmiş yunan bozmaları islama laf ediyor sen geç onları senin 28 şubatının aktör subaylarının yatacak mezarı yok olmayacak kabul de edeceksiniz
Lan pkk lı itler Mustafa Kemal pasa mızı kullanmaktan vazgeçsin artık Atatürk ten de ne kadar nefret ettigğnğzi çok iyi biliyoruz. Ben jandarma komando olarak yüzlerce operasyon gördüm kuzey ırak dahil Atatürk ün de Osmanlı nın da askeri biziz. Siz ermeni pkk usagı olursunuz ancak. Dedelerine sor Cudi de gabarda jirki katosunda besta da amedi ye de link daglarında koç kapıda kovan kaya da dötüne nasıl uydurmuş komandolar si
Ya bunlar Atatürk çü falan da degil kardeş. Pkk lılar bu kılıga girip algı yapıyor böyle. Devlet vurdukça pkk ya ses bunlardan geliyor acı
28 Şubat da türbanlı olduğu için kanser tedavisi göremeyip hayatını kaybeden medine nenemizi Atatürk görseydi öncelikle o 28 Şubat zihniyetini asardı, Atatürkün Kız kardeşinin de türbanlı olduğunu hatırlatırım sizlere Medine Nine nin Ahirette o zihniyet den büyük hesapları olacak
@cruze42 olabilir bilemem ama sosyal medya da ço böyleleri, öncelikle Kimler Pkk nın yandaşı olduğunu belli ediyorlar Atatürkümüzün kimliğine bürünerek Selahattin demirtaş özgür kalsın diye kampanya başlatanlar kim bir araştırmalılar, HDP sayesinde oy toplayan hangi siyasi parti ona da baksınlar PKK ya bir türlü terör örgütü diyemeyen Sözde Ulusalcı basın, neye dayanarak Atatürk diyorlar Atatürk olsaydı önce bunlara nefret duyardı
@ozelguvenlik15750 O subayların ve generallerin ben a. k. yiym! Onları oraya atayan USA yalaması Kravatlıların da a. koyiym. 15 temmuzda kendi vatandaşının üstüne tank sürenlerinde a. koyiym! O general ve amiralleri o mevkilere atayanlarında a. koyiym! O kandırıldık diyip PKK ile megri çekenlerin de a. koyiym! O kobaniye destek olsun diye davulla zurnayla K. Iraktan transit yolla Türkiye üzerinden davul zurna eşliğinde pkklı teröristlerin yollanmasına müsaade edenlerin de a. koyiym!
Şimdi sen syktirr git ülkemden!
Ay yıldızıma da elini süreyim deme!
Kırarım o elini!
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!İlk ihanet i Atatürk ümüze İnönü yaptı zaten Atatürk görevden aldı onu VEFATINDAN önce ne kadar tehlike li oldugunu gördü Türkiye için. Vefatı sonrası İnönü hile ile 1 günde basa geçip ilk işi Atatürk ün izini Türkiye den kazımak oldu. Para dan Atatürk resmini alıp kendi resmini koydu millete eziyet etti. KABİR BİLE YAPMADI ATA YA. MENDERES YAPTI ONUDA astı bunlar
Bende Ne Mutlu Türküm diyene diyorum..2015 yılında Kandil dağın da PKK terör örgütü lideri ile röportaj edenlere de çok lafım var BBC Türkçe, DW Almanya Türkçe gibi medyanın da hangi siyasi partiden beslendiğini, de iyi biliyoruz, bak bakalım PKK lılara terörist diyemeyen selo demirtaş serbes kalsın diyen basın kimlerden besleniyor, peki bu kandildeki adilere terörist diyemeyenlere tek bir lafın yok mu ,
ya pkk lı iti seni. Barzani pkk ile yıllardır çatışıyor. Türk ile ortak birçok operasyon yaptık ırak ta barzani askerleri ile. Pkk yı vurduğu için barzani ye düşöansınız6dimş. Özgür Suriye ordusu da pkk vurup Türkiye yanında ondan Öso ya da karsınız çünkü pkk karsı olan sizin düşmanınız. Çünkü sğz6pkk lı sınız
madem ülkeni seviyorsun, madem türküm diyorsun askerlerimizin hatırı varsa ki böylelerine itibar etmeyin, şehit annelerimizin göz yaşları bizleri öyle üzerki biz de bişe yapamayız
@cruze42 BBC Türkçe nin kandildeki röportajının linkini atarım ama yakışık olmaz, ben izledikçe kanım dondu, BBC Türkçe Türkiye de CHP yanlısı bir Medya
Bunlar neden barzani ve Öso düşmanı belli. Pkk yı kim vuruyor ise düşmanlar pkk canları itlerin
@cruze42 Pkk şimdi hibrit modeller ile besleniyor, organize harp teknikleri, terörizm, yıkıcı istihbarat faliyetleri, siber saldırılar, sosyal kargaşa yaratmak, sabotaj faliyetleri, ekonomik savaş yöntemleri bilgi savaşo ve propaganda, organize suç faliyetleri, Konvensiyonel silahlarla mücadele terör örgütü pkk nın hibrit modelleri arasındadır en önemlisi de bazı basın yayın kuruluşlarından da model destek almak,
@ozelguvenlik15750 Müdür!
Sen hepsinden önce şu videoyu bir sonuna kadar izle.
Bence sonra konuşalım.
https://m.youtube.com/watch?v=Oj7nk63RiRY@cruze42 bunlar pkk terör örgütünün beslendiği kaynaklar ki bunlar yok edilmesse bu bela her zaman olur
Şu anda TSK, Çanakkalede çarpışmış dedelerimizin 10'da 1'i kadar olsaydı o Kandil dağı çoktan ova olmuştu!
Binlerce şehit verildi! Ne için?
Amerika bizim müttefikimizmiş! Geç bunları!
Senin komutanın sünnet kıyafetlerini giyip yıldızlı yıldızlı Brükselde NATO toplantısında Amerikalı mevkidaşıyla şampanya kadehi tokuştururken senin silah arkadaşın dağda o amerikalı generalin verdiği silahla şehit düşüyor! Sen ne sykim yapıyorsun onun alnındaki deliğe bakıp mevzide pısıp yatmaktan başka?
Ama tabi Amerika bizim müttefikimiz!
Kusura bakma! Artık kimin dost kimin düşman olduğu belirsiz bu ülkede!
Hani bir söz var;
Anamı s.. ken kadı!
Kimi kime şikayet edeyim?
O laf bize tam uyuyor!@cruze42 Lan velet git az ötede oyna!
Gelmiş birde bana Barzani phuşştunu övüyor! O ittt sadece K. Irak petrolünü satmanın derdinde! O petrolü satıp dolar cukkalamak için sadece PKK ile değil kendi babasıyla bile çatışır. Amerikan dolarına anasını bile satar o ittt!
Balıkta bile senden daha kuvvetli hafıza var! Ne çabuk unuttun o Barzaninin referandum yapıp Kürdistan ilan edip paçavrayı bayrak diye çektiğini?
Konuşuyorsun ama biraz dolu konuş ettiğin laf incir çekirdeğini doldursun bari?Övmüyom it. Pkk yı vuruyor kim pkk yı vuruyorsa canın yanıyor. Öso vuruyor Öso ya düşmansınız ne oldugunuz belli. Son çırpınışları ız
Lan şerefsiz barzani kuzey ırakta kürt devleti kurdu kürt le sorunumuz yok bizim pkk ve sizin gvi ermeni tohumu sevicileri ile. Ama pkk Türkiye nin yarısını içine alan Bi İsrail devleti kurmak çabasında. Barzani pkk vurunca canınımı acıtıyor
@cruze42 Yaw k. eko syktirtme bana ermenini! Olduğun yerde patinaj çekiyorsun. Yazdıklarımı okumuyor musun yoksa okuma yazman yok ama varmış taklidi mi yapıyorsun?
Hay ben sana okuma yazma öğreten ilkokul hocasını s... yim!Yaw PKk kim? Elinde bir keleş, bir doçka birde RPG ile ülke kuramayacaklarını onlarda biliyorlar. Irak ordusu bunlar bağımsızlık ilan edince gitti çöktü tepelerine hatta Barzani bunlardan yardım bile istedi. Dağdan inip Erbilde mi ne orduyla çatışmaya kalktılar. Karşılarında tank görünce direkt topukladılar.
Bunlar t. şşksız! Bunlar anca uzaktan sıkıp deliklerine kaçmayı bilirler. Gider Sam amcanın apış arasına saklanırlar.
@cruze42 İyi o zaman o Mr. Spak kulaklarınnı aç iyi dinle!
Senin gibi din diyanet bezirganlığı yapıp 10 yaşındaki erkek çocuklarını bademleyenleri de, PKK, Diyarbakırı köstebek yuvasına çevirsin diye açılım yapanları da...
Yıllarca o Amerikanın uşaklığını yapan pkknın da hatta senin de... (Bu nokta noktayı doldur aklına gelen en girdili çıktılı küfürlerle!) 7 sülalesini ben bir yerden tanıyorum ama...Senin gbi pkk yandakçı vatan hainlerinin de dogru larının da bütün Türkiye İslam düşmanları nın ölsnü drisin6skym doldum için hain köpek
@cruze42 TBMM anladım. Git az ötede oyna şimdi. Beynini sykiym diyecem ama o da yok ki nasıl syykecem o olmayan beynini!
Haşaa İslam karşıtı olan yok! Bile bile virüs yaycağını bile bile gidip camiye girenlerin ve virüs bulaştıranları eleştiriyorum ama şeb gerzhek olduğun için anlamamakta ısrar ediyorsun!
Şimdi uza!
- Salgın diye bir şey yok arkadaşlar her gün binlerce insana bunu kanıtlamaktan bıktım
@coronayalanlari @coronagercegi @borayavuzer @muhammetselimozkan2 @op. dr. mehmetokanozdemir daha bir çok sayfa var.
Özellikle corona yalanları olanda mesajların altına yazdım takip edebileceğiniz sayfaları ;-)0|03|0Allah aşkına biraz bile beyniniz yok bir gram bile yok ne demek salgın diye birşey yok? bu ölen insanlar? binlerce bilim insanının söyledikleeri? ben kendim de covid geçirdim yaşamadan burdan nara atmak kolay geliyor. ama ben daha önce yaşadıgım hicbi hastalıkta 2 ay koku ve tad kaybı yasamadım. demekki var reddedince komplo teorileri sallamakla olmuyor bu işler. beyninizi bunlara yoracağınıza biraz bilime kulak verin
@kübra3222 kuş kadar beynin olsaydı böyle konuşmazdın ezbere koku ve tad alma hissi gitmişmiş sen hayatında kaç kere zaturre oldun da konuşuyorsun? Ne cacık biliyorsun da konuşuyorsun.
Öylesine ön yargılısın ki sana paylaştığım hesaplara göz bile gezdirmeden tv'deki şrfsizler ne demişse inanmışsın. Sen bence aç o profilleri gez bütün dünyadan örnekler paylaştık. Bütün dünyada doktorlar, mikrobiyologlar, pataloglar. Senin gibi cahiller uyuduğu için bilim kisvesi adı altında darbe yapılıyor.
Lan kuş beyinli madem salgın var ben ve benim iletişimde olduğum 1 milyondan fazla maske kullanmayan insan nasıl o salgına yakalanmıyor buyur bunu açıkla.
Bir daha bilip bilmeden araştırma yapmadan konuşma. Sen bitarafının korkusuyla evinde kıvrılmış yatarken ben bunu gece gündüz araştırıp insanları uyandırmakla meşkuldüm.
Şimdi boş yapma bana. Gelip hakaret etmeseydin adam gibi cevap alırdın.
- Erken diyenlerin, kendileri anneleri babaları nasıl para kazanıyor merak ettim. Onca işletme onca esnaf kapalıyken. Kaldı ki bir dükkanın kapalı olması onun tüm tedarikçilerini de etkiler. Keşke ülkece çalışmaya ihtiyacımız olmasa da hastalık bir kişide kalmayana dek evde oturabilsek.0|01|1
- Normalleşmeyen sadece sen ben varız geri kalan herkes hayatına devam ediyor bu yasaklar devam etse de olan sana bana olur yasakların muaf olduğu bir sürü durum var ayrıca daha bugün içinde insanlar birbirine bulaştırıp covid olmadılar herhalde 1 yıldır gözümüzü kapadık sağlık bakanlığını dinliyoruz ama hala bir arpa boyu yol alamadık evde otursan da bişey fark etmiyor yani en azından insanlar aç kalmaktan kurtulur0|00|0
- Gizli Üye1 ayAşı var ama aşı almıyosun, aşılama yapıyosun yavaş gidiyosun, yaska getirince mekan ayrımı yapıyosun, miting düzenliyosun mekan kapatıyosun, sçarm böyle yasağa... Böyle bktan yapıalcaksa hç yapılmasın daha iyi. Mileltle dalga geçiyorlar. AB ülkelerinde yasak var ama maddi yardım da var. Aksi halde yasakların bir anlamı yok ki.2|10|0
- Bir aya vakalar artacak. Herkes kisisel onlemini almali. Serbest diye dokulmemek lazim sokaklara. Havalarin isinmasina aldanmasin kimse.0|00|0
- Okulların açılmasıyla karadenizde tatilini yapanlar istanbula geri döndü 2 haftaya İstanbul en riskli bölge olacak karadeniz de düşük risk.0|00|0
- Dün okuduğum yazıya göre haftalık vaka sayısı suanki günlük vaka sayısına eşit olunca ise yarar normalleşme süreci0|00|0
- Gizli Üye1 ayEee onu salon salon gezmeden önce düşüneceklerdi. Banane şimdi salonların acısı 20 gün içinde de normalleşme denilen olayların etkisini göreceğiz. Bugün kimi arasam kafede, Starbucks'ta caribouda arabica'daydı. Harbi bu kadar aciz misiniz yaaa. Neyse güler geçerim krallar gibi yaşamaya devam ediyorum. İşim gücüm yerinde, okul, kitaplar iyi. Ben bu saatten sonra kimseyi düşünmem, geçmiş olsun sizleree1|00|0
- Yasaklar virüsü azaltmaya yönelik değil zaten. Aylardır bir saçmalığın içinde yaşıyor ve saçma sapan bir uygulamaya zorunlu uyuyoruz. Dostlar alışverişte görsün maksat. Uygulanan yasak akıllı insan işi değil.2|01|0
- Ülkede ekonomi sıkıntılı ve gerçekleri bu yüzden saklıyorlar bence. Verecek para olmadığı için ora açılsın bura açılsın deniyor, sözde vaka sayıları azaldı deniyor ama bu da aşıya inansınlar diye bir oyun bence.1|10|0
- Mutasyonlu virüs sebebiyle vaka ve ağır hasta sayıları artışa geçmişken kontrollü normalleşme adı altında bir anda neredeyse bütün önlemlerin kaldırılmasında hiçbir mantık göremedim. Herkes sıkıldı, herkes bunaldı, esnaf zor durumda elbette birçok kötü durum ortaya çıkarıyor kısıtlamalar ama bundan sonraki beş yılda da (en iyi ihtimalle) çift maskeyle gezmek istemiyorsak önlemler bir süre daha devam etmeliydi.2|00|0
- Erken ama esnaf da bitme raddesine geldi. Aşılamayi hizlandirmak lazim0|00|0
- @Yabababadu sen bunaldigin daraldigin için normallesmeyi başlattılar napsinlar.
Ha şimdi sen bu soruyu sordu ya , geri iptal ederler. Seni. mi kiracaklar0|01|0 - Gizli Üye1 ayYav hiçbir şey umrumda değil bıktım artık ya yeminle bunaldım artık ne bir yere gidebiliyorum ne birşey yapabiliyorum eve tıkılıp kaldım bu ne ya valla yeter arkadaşlarla cafeye gidelim desem yok heryer kapalı evde toplanalım desem yok ne yapacağımı şaşırdım artık bu ne kadar devam edecek böyle ya0|01|2
- Ne kadar kalabalık olursak bizden daha çok korkar 😅 Açılın Osmanlı torunları geliyor. 😅😅😅0|00|0
- Ne erkeni ya zaten yasak diye bir şey yoktu ki sadece fakir halka uygulanan mobbing resmen.0|00|0
- Herkes olaya kendi penceresinden bakıyor. Kimse etrafındaki düşünmüyor. İstiyor ki alınan karın tamamı bana aileme uygun olsun. Ama maalesef bu mümkün değil. İşinden aşıdan olanların gösterdiği fedakarlığın 10 da birini gçsteemeyenler hala onlardan fedakarlık bekliyor. Tam kapanma diyenlere de soruyorum. Tamam 14 gün tam kapandık bizde virüs bitti. Kapılar ne olacak. Ticaret nasıl olacak. Alınmayan vergilerle maaşlar nasıl ödenecek. Adam girmediği dersin ek ders ücretini istiyor insaf biraz1|00|0
- korona en ıyı ıhtımal 10 sene hayatımızda olacak en kotu ıhtımal grıp gıbı cok daha uzun sure hayatımızda olacagı yanı normallesme surecı denen sey aslında ulkelerın ya da iktidarların durumu kendılerıne gore devşırme durumu1|00|0
- normalleşme süreci devam etmemeli diyen insanları anlamıyorum sizin dükkanlarınız 3 ay kapatıldı mı? 3 ay hiç bi destek almadan dükkandan da para gelmeden yaşadınız mı normalleşme süreci tabi ki devam etmeli ama kurallara uyarak1|00|0
@Clemelqueen tabi haklıyım emmioğlu çoğuesnaf intihar derecesine geldi şimdi azda olsa rahatladılar
- Açılsa herkes dışarı da , açılmasa insanlar aç. Valla ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Sadece markete gidip geliyorum, evden çalışıyorum. Bir süre daha evdeyim.1|10|0
- Gizli Üye1 ayDaha toplumun %10 bile aşı vurulmuş sayılmaz. Ki vurulsa bile vurulan aşı çin malı. Dikkatinizi çekerim.0|00|0
- Sanırım insanların heyecanla dışarı çıkması bu durumu tetiklemiş olabilir
Ben birkaç hafta vakaların biraz yükseleceğini ama sonra düşüş üzerine olacağını düşünüyorum.
Tedbirsiz olursak zaten birkaç aya kalmaz yine yasaklar başlar..0|00|1 - Yine vakalar da aşırı patlama olursa sorumlusu bilim kurulu olacak nasılsa. Ama tehlike devam ediyor.0|00|0
- Alakası yok ya 1 ay tam karantina olacak ya da böyle devam edecek beter olucaz türkiye halkına destek çıkmıyorsa halkın suçu değil bu2|10|0
- Yrak gibi basimiza bela ettiler yeter ya herkesi salsinlar artik gec bile kalındı esnaf falan batmanin esiginde millet acliktan ölücek hâlâ neyin erkeninden bahsediyorsun0|10|0
- Adam akıllı yurt dışı seyahatleri sonlandirilsa ülke de 2 hafta sokağa çıkma yasağı olsa bitecek ama neyin inatçılıgi bu? Ülkeyi yönetemeyen de suç. Devletin hazinesinde ki bütün para bitti şimdi de insanlara yardım yapacak parayı bulamayıp sokağa çıkma yasağı getirmiyorlar.1|00|0
- Tehlikeli de esnaf ta çok zarar etti. Onları da düşünmek lazım iktidar adam akıllı yönetseydi şu an bu kadar kötü olmazdık.1|10|0
- Gizli Üye1 ayLan normalleşme dedik yükseldi mi hemen daha bir a q bi durun.0|00|0
- Geçen sene marttan beri 1 yıldır tam anlamıyla 15 gün kapanma olmadı ara ara 2 gün 4 gün yasaklar virüsü azaltmaz0|00|0
- 1 yıl oldu ve bir çok kesim çok zor durumda.
Bizde bununla nasıl yaşamamız gerektiğini öğrenmemiz lazım.0|11|0 - 40 milyon insanı iki kere aşılayıp öyle normalleşme olması lazım ki bir şeye benzesin. Kalan sağlar bizimdir uygulaması başlıyor.1|00|0
- Bu ülke adına söyleyecek olursam çok tehlikeli bir adım attık , eski yasaklardan daha sıkı olabiliriz bu gidişle1|00|0
- Zaten anlamsiz sacma yasaklar vardi, keske daha sıkı tedbirler alinsaydı. Ama asil sorun okullarin acilmasi bence1|00|0
- Nedense normalleşmeden hemen sonra vaka sayısı fırladı hayırdır diye merak ediyor insan1|10|0
- Erken... Zaten denetim de yok suistimal ederler yine. Tekrar başa dönecez...1|10|0
- Düne kadar açılmalı diye şikayet ediyordunuz. Önce Bi neistedginize karar verin2|00|0
- Koca istanbulu normalleştirmişler böyle bir şey olur mu ya?2|01|0
- Allah aşkına oyun mu oynuyorsunuz? Zaten çok yüksekti vaka sayısı vardı bi de bunu yapınca Türkiye patladı. Hayırlı olsun , tebrikler.0|00|0
- Ya ne yasağı. Farzet ki sıfırladın. Tüm dünyada bitmediği sürece geçmez. Sürü bağışıklığından yanayım.0|01|0
- Bence illere göre ayrım yapıp risksiz olan bölgeleri az serbest bırakırsa o risksiz riskli olur anlamadım bu devleti0|00|0
- Hayır, bence normalleşme süreçleri devam etmeli.
Zaten İnsanlar sokaklarda geziyor restoran sahipleri için iyi oldu0|01|0 - suru bagısıklıgı kazandı toplum. koronaya dogal bagısıklık olustu yasaklar kalksın1|02|0
- Erken tabii ki, yaza kadar devam etmeliydi. Şimdi yazın heryer kapalı olur şaka gibi.1|00|0
- Daha Fazla (94)
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş