Hani derler ya midem kazınıyo diye kazınıyor mu. Sanki çapayla mideme vuruyorlar gibi yanma kazınma oluyor. Sanki mide asidim çoğalmış da yemeksizlikten midemi yakıyor gibi oluyorum. Size de oluyo mu
Güncellemeler:
1 ay
Ekmeğin arasına domates peynir koyup yicem şimdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
288 de yemek yedik şimdi midem kazınıyor normal mi
Aklın sürekli yemekte olduğu için de olabilir çok az yemişsen ondan da olabilir.
Çok yemiyorum mideme dokunuyo
Açlık kötü etkiliyor
8 de yemek yedik şimdi midem kazınıyor normal mi
Ben akşamdan sonra bazen iki kez yine yiyorum ne bulursam :) ama eger metobolizman iyi çalışıyorsa sorun degil kilo felan sorunuda olmuyorsa saglıklısın demek
Tıka basa yiyemiyorum kusasım geliyor. Yarı aç kalkıyorum sofradan. Tam doldurmuyorum midemi. Sık sık acıkıyorum bu yüzden. Fazla yiyince kusuyorum böğürme isteği geliyor
Bide her sabah oluyor sende de böyle mi
çabuk acıkmıyorum ama yanma hissi oluyor sabah
Bende de oluyor
Tıka basa yiyemiyorum kusasım geliyor. Yarı aç kalkıyorum sofradan. Tam doldurmuyorum midemi. Sık sık acıkıyorum bu yüzden. Fazla yiyince kusuyorum böğürme isteği geliyor neden ki
Bide her sabah oluyor sende de böyle mi
Aynen öyle süt içince geçiyo
Tıka basa yiyemiyorum kusasım geliyor. Yarı aç kalkıyorum sofradan. Tam doldurmuyorum midemi. Sık sık acıkıyorum bu yüzden. Fazla yiyince kusuyorum böğürme isteği geliyor neden sence
Midede sıkıntı var bir ara hortum attırt herşeyi görüyo doktor biraz böğürtüyo seni ama en azından ona göre ilaç veriyo iyi geliyo
Sende de bende olanlar oldu mu?
Hortum attırt diyorsun kusarsam? Zaten kusuyorum yani normalde bide orda kusarsam.
Bide doktor hortum atmaya bilir mideme, ben mi dicem hortumla bakın diye? Bi ara Yemek yiyemiyordum midem ağrıyordu doktora gittim mide koruyucu verdi sonra düzeldim. Yiyorum Allah'a şükür. Ama kusma oluyor fazla yiyince işte.
Bende geçmek bilmeyince en sonunda hortum atıp bakalım dedi kusmazsın çünkü sabah aç karnına gel diyo hastaneye o şekilde bakıyo
Uykun geliyor mu
Hayır uyuyamam aç olsam
Açlık çok kötü bir şey ya
Allah kimseyi düşürmesin