Saçın dökülme sebebini bulmak için kan almak zorundalar. Kanını tahlil edip inceleyip hangi vitaminin eksik neyden dolayı kaynaklanıyor o şekilde bulunabilir. Bu yüzden şart evet. Senden alınan kan da fazla bir miktar olmayacaktır. Büyük ihtimalle D vitmanini eksikliği yüzünden dökülüyordur.
Bayılmıyorum ama bayılacak gibi oluyorum. By sebepten dolayı kızılaya gidip kan bile vermiyorum. Arkadaşım Kızılayda doktor, senin kanını ben alıyım dedi ama onada yok dedim. Hayatımda bu zamana kadar hastanede serum bile taktırmadım.
Bende bu korku ilk okul 1. Sınıfta olmuştu. Aşı için geldiklerinde ben hayır demiştim ama beni zorla tutup aşılamışlardı. Ondan sonra bu bende travma olarak kaldı. Bu sağlıkçılar öldülerse hakkımı helal etmiyorum onlara, yaşıyorlarsa yine helal etmiyorum. İki yakaları bir araya gelmez inşallah. Bu yaşıma geldim hala korkusunu atlatamadım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
42Dahiliyeyemi gidim cildiyeyemi sizce?
dahiliyeye git saçlarım çok dökülüyor de anlat sorununu o yardımcı olur
Cok tesekkurlwr
Ya igne yazarsa asil ondan korkuyorum b12 ignesi filan😕😕🥴
Alışırsın hemde hemen toplarsın. Iyi olur iğne vermesi
Giden saçlar sonrasına çıkmayabilir şimdi önlem almazsan
Igne vurunamam ya olmaz🥺
Evet malesef oda bu yil basladi😕
Bende bu korku 23 senedir var.
Bayiliyormusun yoksa
Bayılmıyorum ama bayılacak gibi oluyorum. By sebepten dolayı kızılaya gidip kan bile vermiyorum. Arkadaşım Kızılayda doktor, senin kanını ben alıyım dedi ama onada yok dedim. Hayatımda bu zamana kadar hastanede serum bile taktırmadım.
Cok kotuymus ya kizilaya bende bir kez kan verim dedim vazgectim korkudan
Bende bu korku ilk okul 1. Sınıfta olmuştu. Aşı için geldiklerinde ben hayır demiştim ama beni zorla tutup aşılamışlardı. Ondan sonra bu bende travma olarak kaldı. Bu sağlıkçılar öldülerse hakkımı helal etmiyorum onlara, yaşıyorlarsa yine helal etmiyorum. İki yakaları bir araya gelmez inşallah. Bu yaşıma geldim hala korkusunu atlatamadım.
Travma kalmis cidden:(