Dün gece aniden gözüm karadı ve kulağımda inanılmaz çınlama sesi vardı çok soğuk olmasına rağmen bana sıcak geliyordu terlemeye başladım. Göz kararması hala devam ediyor bazen bayılıcakmışım gibi bi his geliyor. Kalbim burnumda atıyormuş gibi hissediyorum. Bu neden oluyodur?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14Evet bahsettiklerini yaşıyorum
Dün gece aniden oldun ondan öncesinde bu tarz şikayetlerin oluyor muydu
Hayır olmuyor ama düzenli gitmeyen bir şeylerin olduğunun farkındayım bundan 1 ay önce eve geldiğimde iki göğsümün ortasına resmen taş oturdu nefes alamıyordum bi anda ölücekmişim gibi geliyordu ve son 1 aydır aldığım nefes yetmiyor kalbim burnumda atıyor resmen
Geceleri uykun nasıl karabasan basması oluyormuydu hiç
Olmuyordu geçmiş zamanda 1 hafta boyunca ara ara uykumdan uyanıyordum aldığım uyku yetmiyordu
Anladım ama şikAyetlerin gün geçtikçe fazlalaşır sonra zamanla azalır merak etme geçmesi uzun sürebilir adet günlerinde daha yoğun yaşarsın bunları
Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim inşallah atlatrsı. N tez zamanda
İnşallah 🙏🏻
Merak ettiğin bişey olursa yazarsın bana bende yasadım bunları
Nasıl oldun düzeldin mi
Hala devam ediyor psikolojik sanırım. Geçen gün nefesim çok daraldı acile gittim sskinleştirici vurdular dozu azdı sanırım pek etki etmedi
Başında sersemlik bayılma hissi kendinden geçme bunlarda var mı hala gün içinde.
Bayılmaz hissi var evet
Dışarıya falan çıkıyor musunuz gün içşnde yoksa tek kalıp yatma isteğide var mı
Çıkıyorum dışarı bazen ama çok nadir genelde hep bi yere uzanmak istiyorum
Anladım başka ne tarz belirtileriniz var ki başımızda sürekli olarak bi sersemlik hissediyor musunuz?
Gözüm kararıyor, bazen ayağa kalkınca başım dönüyor, aldığım nefes yetmiyor boğuluyomşum gibi hissediyorum, evde bunalıyorum ev dar geliyor. Sürekli yorgunmuşum gibi hissediyorum sürekli yatasım geliyor falan
Hm anladım peki psikoloğa gitmeyide düşünüyor musun
Düşünüyorum evet
Anladım uyuşma karıncalanma oluyor mu vücudunda ya da yüzünde seğirmeler bide iştahszlık var mı eskiye göre iştahın kesildini
Söylediklerinin çoğu var neye yorulur bu bi hastalıkmı
Hayır korkmana gerek yok psikolojik bi şey bu bende aynı senin gibi anda olmuştum
Ben sürekli hastanelerdeydim başımdan 2 kez mr çekildim kan tahlili veriyorum sürekli idrar tahlili veriyorum mr larım temiz çıktı kanım falan hersey normal en son kbb ye gittim başımda sersemlik oluyo kulak kristalleeim mi oynadı diye ordada bişey çıkmadı sonra psikoloğa gittim panik atak dedi ilaç vermişti ama içmedim.
Ben ilk aylarda kalbim çarpıyo vücudum uyuşuyo başım dönüyor halsizim sürekli uyumak istiyorum korkularım oluyodu acaba bende ne var başımda tümör mü var felçmi olacam kriz mi geçiriyorum korkularım üçime bi heyecan doluyo bayılma hissi geliyo bi anda kemdimden geçiyorum çok ağır geçirdim ben.
Senin. Rahatszlığınıda kendiminkine çok bemzettim merak ettim nasıl oldun diye
Hayır bi anda oldu
uyku düzenin nasıl bu aralar
Yazın başından beri bozuk
sınavlardan dolayı mı
Hayır sınavla alakası yok
ne ile alakalı
Aslında bir şeyle alakası yok geç uyumaya alışkınım
bünye buna alışkın sanırım
Evet
bugün mü oldu
Dün gece oldu her şey bi anda
regl dönemindesin belki ondan olabilir
Yok değilim
kafanda ne kadar dolu düşünce var. mükemmeliyetçi misin ya da sabırsız heyecanlı illa o durumu düşünmek durumunda mısın
Yorumun için teşekkür ederim
Anlamadım
şekerin. parfon
Yok