Egzersiz yapmak spor yapmak her zaman insanın sağlıklı ve dinç bir şekilde olmasına neden olur. Bende uzun zamandır fizik tedavi almadığım zaman mide sıkıntısı psikolojik olarak iyice monoton bir hal alıyorum.
Beni egzersiz yapmaya motive eden en büyük neden güzel esprili bir ortamda bulunduğum için ve beni çalıştıran fizyoterapistlerin motive edici sözleri güzel oluyor.
ƘƲƦƬƘıԼıƇı
22 Ocak 2021 Cuma Saat 15.15
Güncellemeler:
1 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek.
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
En İyi Erkek Görüşü
Saglamkoc | Sağlık & Diyet konusunda 103 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Açık konuşmak gerekirse sabah sekiz akşam beş çalışan birisi olarak, işe günde yirmi km yürüyerek gidip geldiğim için, egzersiz almayayım. Egzersiz için motivasyon çok.
0|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
Yesimcik__ | Sağlık & Diyet konusunda 480 görüş paylaştı.
Müzik enerjime enerji katıyor ve üşengeçliğimi yok ediyor. Bir de din yaptığım egzersizlerin bana sağladığı şeylere baktıkça tekrar tekrar egzersiz yapma isteği doğuyor. Beni zinde tutması, vücudumu sıkılaştırması, gün içinde enerjik olmamı sağlaması vs vs...
0|1
0|0
BekirD | Sağlık & Diyet konusunda 412 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Beni motive eden bir şey yok yapmam lazım ve yapıyorum Lanet olsica kilolar poponu tekmelemeden git buradan ve beni rahat bırak
0|1
0|0
AngelaJoLie | Sağlık & Diyet konusunda 108 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Daha enerjik ve mutlu hissediyorum ama şu an bıraktım ve başlama hırsını bir türlü kendimde bulamıyorum
En İyi Erkek Görüşü