Kankamdir mı? Senin gibi birii ile kanka bile olmam. 176 ile 175 arasındaki fark bile bu kadar önemliyse kanka bile olmam maazallah IQ seviyem falan düşer. Şükür 176 yım şansa yasiyoz ya
Aynen şansa yaşıyorsun kardeşim. Yaran var demek ki gocunuyorsun. Seninle kanka olacağım demedim birde senle olmam diyorsun ahhaha ölüyorum bende senin için. Yazık halinize avut kendini o boyunla yavrucak.
Soran
1 ay
Evet haklısın yaram var. Sende iyice des. Cidden çok kötüsün
Soran
1 ay
Birde ayrıca kaçsın da bana yavrucak diyorsun o kadar kısa mi 176?
Soran
1 ay
Bir şey soyleyim akşam akşam harbi moralimi çok fena bozdun bunu bil. Yazık diyorsun birde. Sen 150 ise bende 176 yım yazık olan ne ki? Cidden o kadar mı kotu bir şey erkeğin kısa olması. Ne kadar acımasız siniz lan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22Yorum yapma mk benim tercihim
Niye?
Kızların sorduğu beyinsiz sorulardan da onun için.
Sana 185 erkek saralım 😂😂
Ahahah
Senin sarmana gerek yok biz zaten elde ediyoruz soran 😝
Haydaaa ahahha 😂
@Shitcanhappen minyonlarij hırçın olduğunu biliyordum. Allah serrinizden korusun 185 erkek de sizin olsun ben 176 yım bana uzak olun.
1.76 da ideal de altı kurtarmıyor
176 ideal ama 174 olunca kurtarmiyor öyle mi? Komik geldi
Bir şey soracam 176 nin 1 cm altındaki erkeği kabul eder miydin? Takıntı düzeyini merak ettim
Benim için 180 altı olmaz
Kankamdır o saatten sonra
En kötü ihtimal 1.76 zaten
Kankamdir mı? Senin gibi birii ile kanka bile olmam. 176 ile 175 arasındaki fark bile bu kadar önemliyse kanka bile olmam maazallah IQ seviyem falan düşer. Şükür 176 yım şansa yasiyoz ya
Aynen şansa yaşıyorsun kardeşim. Yaran var demek ki gocunuyorsun. Seninle kanka olacağım demedim birde senle olmam diyorsun ahhaha ölüyorum bende senin için. Yazık halinize avut kendini o boyunla yavrucak.
Evet haklısın yaram var. Sende iyice des. Cidden çok kötüsün
Birde ayrıca kaçsın da bana yavrucak diyorsun o kadar kısa mi 176?
Bir şey soyleyim akşam akşam harbi moralimi çok fena bozdun bunu bil. Yazık diyorsun birde. Sen 150 ise bende 176 yım yazık olan ne ki? Cidden o kadar mı kotu bir şey erkeğin kısa olması. Ne kadar acımasız siniz lan
1.50 yim diye bişey de demedim 😂 ya sen ne kuruyosun ki kafanda?
Kısa boyluysan 150 küsürsündür bir şey kurmuyorum.
İsmin minik o yüzden öyle dedim