Tabii ki gereklidir. Kan değerlerin düşükse özellikle müthiş gereklidir. Bundan 3 ay önce 20-60 arasında olması gereken d vitamini değerlerim 9da kalmıştı. 3 ay ilaç kullandım şimdi 50ye yükselmiş ve tüm şikayetlerim geçti. Sadece benim örneğim bile gerekli olduğunu kanıtlar.
fairtail | Sağlık & Diyet konusunda 450 görüş paylaştı.
Master
29 gü
Bİlinçsizce kullanılmamalı. Mutlaka doktor tavsiyesi ile alınmalı. Bilinçsiz kullanımda organlarda toksik reaksiyonlar görülebilir. Zehirlenme , organ fonksiyonlarında bozukluk.
0|0
0|0
cicimod | Sağlık & Diyet konusunda 97 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hep değil yılda bir kes eğer vitaminsizlik aşırı zayflama bağışıklık sistemi çökmüşse yardımcı olabilir ama alışkanlık yapılmamalı.
Kullanmıştım. Vitamin eksikliği küçük bir sorun gibi algılanabilir lakin büyük sorunlar yaratabilen bir durumdur. Bence vitamin takviyesi kullanılabilir, ben zararlı bir etkisini görmedim aksine bağışıklık konusunda güçlendirici etkiye sahiptir.
Vitamin haplarındaki vitaminin kana ne kadar karıştığı bile hala tartışılan şaibeli bir şey.. doğal yollardan alınmalı bence, doktor tavsiye etmedikçe bunlari kullanmaya gerek yok
Yorumunuza katılıyorum. Çoğu insanın gerçekte vitamin takviyesi almasına gerek oldupuna inanmıyotum. Taze, temiz ve doğal besinlerle dengeli beslenerek gereksinim duyuları tüm vitamin ve mineralleri alabilir. Özellikle demir, kalsiyum ve C vitamini gibi vitaminler ve mineraller, vücudun düzgün çalışması için son derece küçük oranlarda gerek duyduğu temel besin öğeleridir.
bu devirde şart gibi oldu çünkü artık yediğimiz gıdalarda vitamin hariç herşey var , biz domates , döner yiyoruz sanıyoruz ama aslında neler yiyoruz neler
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş