Arkadaşlar yaza kadar 10 kilo vermem lazım arkadaşlarım hep kilom yüzünden dalga geçiyor eski sevgilim bile hatta çok üzülüyorum ve zayıflamaya karar verdim sizce ne yapmam gerekiyor
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25Tam karar veriyorum evdekiler sanki bilerek yapıyo o gün hep abur cubur alıyo tutamıyorum kendimi shdhfgd
Disiplin şart beybisi. Ama fotona baktım zayıf görünüyorsun kaç kilosun ki?
Orda 54 falanım şu an 58
50/52 olsan daha iyi ama kilolu değilsin bence
Umarım 😊
Ayrıca çok takma seni seven böyle sevsin sorun olursa yazarsın iyi akşamlar✋😊
Teşekkür ederim 😊
Kanka geri aldın mı bari o kadar kısa sürede vermek çok sağlıksız çünkü
Ben sevgilimden ayrılınca 5 kilo vermiştim ama geri alınca kötü oluyor
Hayır almadım yemeğine dikkat edersen ve her gün biraz dans spor yaparsan almazsin
Anladım nasıl verdin peki
@Geceyi_Seven_Kız kalorisi düşük şeyler yedim
Abartma sjsjsjs
ama fotodaki sensen kilon iyi niye dalga geçerler ki
niye abartayım gsdgsdg
Hiçbirşey yememek gerek heralde shdgdhd
Evet fotodaki benim de bilmiyorum işte balık etli gibiyim biraz sanki daha da zayıflamak istiyorum boyum 170 58 kiloyum
başka foton var mı daha iyi değerlendirilir kilon boydan felan varsa
58 im boyum 170 evet hergün spor yapıyorum ama imkansız gibi geliyor sanki
48 kilo mu olacaksın 😳 bence kilon gayet yerinde
Evet eskiden öyleydim daha uzun gözüküyorum shdhdf
Bence gayet iyisin. Yaz derken bikini sezonu meselesi için mi? Öyleyse kilodan çok artık giydiğin neyse onu taşımak önemli tek kiloyla değil.
Ya az önce bi foto paylaştım üniversiteden bi arkadaşım neden bu kadar kilolusun dedi moralimi bozdu cidden eski sevgilimde panda diyip duruyordu bana psikolojim bozuldu resmen sjsjwj
Takıldıklarını düşünüyorum.. afedersin ama 58 kilo da zatıf sayılır.. benim lafım çok önemli değil sizin için ama gayet fitsiniz hanımefendi.
Ya bilmiyorum nedense ben kendimi çok kilolu hissediyorum aynaya bakınca
Neden? Vücudun sarkık mı? Yani bazı insanlarda öyledir. Kilolu gözükür aslında senden de zatıftır.
Ya değil de spor yapıyorum düzenli olarak sanki yaza kadar istediğim hale gelmek nedense imkansız gibi geliyor boşa yapıyorum gibi
Spor da yapıyorsan istediğin şekle gelirsin eminim.